2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 26. joulukuuta 2020

Anche il Kiwi

Kas tässäpä oiva opetusvideo Italiasta. Aiheena: koronatestillä löytää cövidin vaikkapa kiiwistä. Jokunen  muukin hedelmä on testattu, ja tulokset näyttävät tältä:

Tämähän ei sikäli ole uutinen, että jo keväällä Tansanian jippoileva presidentti lähetti labraan näytteitä hedelmistä ja vuohista moottoriöljyyn, ja ainakin papaijan näyte palautui positiivisena. Samoin äskettäin itävaltalainen kansanedustaja teki istuntosalissa pikatestin cokikselle, joka osoittautui positiiviseksi sekin.

Vaikka koko tämä "koronakriisi" on silkkaa pelleilyä, on ainakin Sveitsissä kiikutettu yksi farmakologian proffa hourulaan kesken tuubistriimauksen – koska kyseisen asiantuntijan asiantuntijuus sattui kyseenalaistamaan poliittisten flunnsa-asiantuntijoiden asiantuntemuksen. Jean-Bernard Fourtillan ei todellakaan ole ainoa, jonka psykopaatit ovat vanginneet nimenomaan mielisairaalaan faktuaalisen tiedon levittämisestä. Inkvisitio toimii edelleen ja voi melkein yhtä potrasti kuin kidutusoikeudenkäyntien kulta-aikana.

Me elämme täysin sekopäisessä maailmassa – ja tämän farssin käsikirjoittajat nauravat itsensä tärviölle päivästä toiseen, kun hyödyttömien/haitallisten maskien kantajat hiippailevat kauhusta kankeana nurkissa ja jonottavat testeihin joita ei voi käyttää diagnosointiin – ja ihan kohta täysin kokeellisiin rokotuksiin, jotka tulevat tekemään todella rumaa jälkeä. 

Älkää vaan ihmiset ottako asioista selvää; kaikki kemikaaliyhtiöthän on tunnetusti aina ajaneet vain ja ainoastaan just sun parasta.

Ei kommentteja: