2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 24. marraskuuta 2020

Eroa tiedolla ja mielipiteellä

 Tässä "tieteen" koko kuva:

Tieteen päivät 2021 järjestetään tammikuussa kokonaan verkossa - Teemana Hyvä ja paha tieto

"Hyvä ja paha tieto". Vähän niin kuin "paha kolesteroli". Arvotetaan tietoa moraalivektorissa – ja tehdään se netissä, koska ninjavirus, jota ei ole koskaan tieteellisesti edes yritetty todistaa, "aiheuttaa" täysin irrationaalisia [poliittisia] toimia.

Mutta tähän suuntaanhan tiede on ollut tulossa jo vähintään sata vuotta: läjä todentamattomia hypoteesejä, joiden pohjalta tehdään tuhoisaa politiikkaa.

Ilmastointiskientologia tulee toki ensimmäisenä mieleen, ja allopaattisen lääke"tieteen" puolelta lähestulkoon kaikki.
    Tuhoisia, poliittisia "tieteitä" yhdistää se, että tutkittavia kohteita ei nähdä. Nähdään viitteitä siihen, että teoriat saattaisivat ehkä olla oikeahkossa – joskin samoja viitteitä katsottaessa näyttää paradoksaalisesti siltä, että eivät todellakaan ole.
    Tämä selitetään pois. Paljon selittämistä ja täysin ristiriitaisia mielipiteitä kuuluu näihin mielipide"tieteisiin". Samoin siihen kuuluu valtavirtaa haastavien tulkintojen fanaattista, militanttia tappamista – toisinaan fyysisesti. ...Koska "tieto" nykyään vaatii miekkalähetystä.

Teeman esiin nostamat kysymykset liittyvät monella tavalla "hyvään" elämään ja tieteen merkitykseen. Voiko kaikkea tietoa käyttää sekä hyvään että pahaan?

Kyllä voi. Yleensä sitä käytetään rikkaiden ihmisten rikastuttamiseen, oli kyse mistä hyvänsä. Notkuvilta pöydiltä heilutellaan rahvaan edessä kaikenlaisia murusia, joiden saamikseksi pitää tehdä temppu jos toinenkin – koska rahvas nähdään koirina. "Tieteen" formatoima "hyvä elämä" on hyvää vain paperilla; käytäntö osoittautuu yleensä täysin tarpeettomaksi kikkailuksi, jossa on unohdettu jotain olennaista: elämä.

Mitä eroa on tiedolla ja mielipiteellä?

Nyky"tieteen" mukaan ei mitään. Paitsi että toiset mielipiteet on tietoa, ja toiset eivät. Kutka on kumpaa, ratkaistaan mielipiteillä. Äänekkäimmät ovat oikeammassa. Äärioikeammistoa.

Keitä tieto palvelee tulevaisuudessa?

Ihan samoja tahoja kuin aina ennenkin: röyhkeimpiä. Röyhkeimmät etuilevat aina, ja siksi he tuppaavat aina olemaan positiossa, jossa voidaan pantata olemassaolevaa tietoa piittaamatta siitä aiheutetaanko tällä panttaamisella haittaa.

Hyvän ja pahan tiedon lisäksi Tieteen päivillä pureudutaan muun muassa biologisen monimuotoisuuden merkitykseen, tekoälyyn, poliittisen retoriikan muutokseen ja asiantuntijuuteen koronakriisin aikana.

Ihan varmasti pureudutaankin. Tämän "tieteen" nimi on Agenda 21 – ja se on saneltu hyvin pitkälti Rockefeller-säätiön suunnalta. Kyseessä on läpipoliittinen "tiede", jossa "politiikka" tarkoittaa ihan vaan bisnestä. Nämä "tieteen" päivät ovat liturgiaa jossa mumistaan maagisia loitsuja. Näissä vigilioissa manataan näkymättömiä entiteettejä manifestoimaan "siunauksiaan" reaalimaailman puolelle.
    ...Koska joukossa viisaus härmistyy. Vai miten se meni?

Ei kommentteja: