2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 7. marraskuuta 2020

Recipients approaching 100

Viimeisimmän tiedon mukaan Etelä-Koreassa ei vielä ole (virallisesti) tapettu sataa (vaan vasta 97) ihmistä flunssarokotteilla tänä syksynä:

Death toll among flu vaccine recipients approaching 100: agency

Kuulostaa ihan "pandemialta". Kaikkia vainajia yhdistää flunssarokote, joten syy-seuraus-ketju on päivänselvä. Voisi kuvitella, että eteläisen Korean kansanpalvelijoiden mielestä vähintään koko rokoteohjelma pitäisi ehdottomasti keskeyttää, ja kaikki kuolemantuottamiseen osallistuneet haastaa oikeuteen rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Näin ei kuitenkaan tapahdu – mikä on hir-veen yllättävää. Myrkkyjen jakelu jatkuu kuten tähänkin saakka, ja kaikki kategorisesti kiistetään – eikä tietenkään kiinnitetä mitään huomiota siihen, että influenssa"viruksen" ["myrkky"] sairastuttamismekanismi perustuu lähinnä demonologiaan, kuten kaikkien fiiruxten kohdalla.

Pääasia, että bisnes rullaa – ja sehän rullaa kyllä. ...Yli kaikkien ihmisten esteiden. Keskitytäänpä siis tieteen sijaan viihteeseen, kuten aina.

Lapsiorjia, joilla ei ole mitään päätösvaltaa omien elämiensä suhteen – ja jotka eivät tule näkemään tahkoamistaan miljardeista penniäkään. K-pop!

Ei kommentteja: