2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Kerroksen läpi hengittäminen

Mainostelkkari klikkiotsikoi asiasta joka olisi lakonisella toteamisellakin riittävän "sensaatiomainen", mutta juuri tätä sensaatiotahan ei haluta viljellä. Katsotaanpa:

Paula, 43, laittoi kasvomaskin kauppaan mennessään – pian tuli kiire pois: "En osannut odottaa ollenkaan tuollaista reaktiota"

Otsikko ei siis kerro yhtään mistä on kyse. Nykyreaktiivisena aikanamme se itse asiassa vihjaa, että joku toinen olisi reagoinut Paulan idioottimaskiin, ja häätänyt hänet ulos. Kysymys ei kuitenkaan ole siitä.

Kasvomaskia käytettäessä hengitettävään ilmaan sekoittuu omaa uloshengitysilmaa. Lisääntynyt hiilidioksidin määrä hengitysilmassa tekee hengittämisestä hieman raskaampaa ja voi aiheuttaa huimausta, väsymistä sekä hengitysvaikeuksia. Ylimääräisen kerroksen läpi hengittäminen aiheuttaa vastuksen, joka voi johtaa ahdistavaan tunteeseen.

Onko ihmisen keho rakentunut hengittämään hiilidioksidia sisään? Ei ole. Onko kuonokopasta siis hyötyä vai haittaa? Viihtyvätkö sairaudet hiilidioksidin täyteisessä kehossa, vai hapentäyteisessä? Tämä kysymys ei ole vaikea.

Tässä esitellään alistamisen välineitä kuin tupperware-kutsuilla.

Tässä ei ole – toisin kuin artikkelissa annetaan ymmärtää – kysymys tunteista. Kehon ahdistuminen liian vähäisen hapen saannista on normaali reaktio, johon on normaalia poistaa hengenahdistuksen lähde – joka on siis huuhaa-uskonnon heimovaate, märkä rätti naamalla.

Korkiamäki on huomannut, että ilman kasvomaskia kulkeva saa herkästi osakseen vihaisia katseita.

Sopii tulla koska tahansa kertomaan miten vähän maailman menosta ymmärtävät nämä esifasistit. Osoittakaa mitä aivottomia nilkkien kätyreitä olette.

Hän ymmärtää, että maskia käyttämällä suojelee itseään ja muita koronavirustartunnalta.

Hän on täysin väärässä. Vilkaistaanpa taas tätä maskipaketin kylkeä:

"Ei suojaa ketään miltään, yhtään."

Korkiamäki on pyrkinyt hidastamaan koronan leviämistä pysyttelemällä kotona sekä pitämällä muihin ihmisiin turvavälit.

Täydellisen hyödytöntä – mutta haitallista – toimintaa. "Koronatoimet" on pakotettua larppausta, joka nakertaa yhteiskunnan rakenteita ja ylläpitää kollektiivista psykoosia.

Ahdistavan kauppareissun jälkeen Korkiamäki on siirtynyt asioimaan pienemmissä kaupoissa. Hän on harjoitellut maskin käyttöä kotona. Edelleen maski muuttaa nopeasti hengityksen raskaaksi. Lisäksi Korkiamäki huomasi, että maski sai hänen nenänsä tukkeutumaan, mikä vaikeutti hengittämistä entisestään.

Elimistö tarvitsee happea, mutta tämäkin mielenterveyspotilas tekee kaikkensa "tottuakseen" hapenpuutteeseen – mikä tulee sairastuttamaan hänet myös fyysisesti, minkä jälkeen hänkin pääsee jatkeeksi "koronatartuntojen" valheelliseen tilastoon.

Ei kommentteja: