2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 14. marraskuuta 2020

Tutkia kriittisiä turvallisuutta ja tehoa

Oho?:

Lääkärijärjestöltä vaatimus koronarokotteista: ”Emme tiedä, mitä näissä sopimuksissa lukee – Lääketeollisuudella on valta”

Ettäkö kaikki lääkärit eivät olekaan selkärangattomia kauppalopoja?

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestön mielestä valtioiden tulisi vaatia lääketeollisuudelta läpinäkyvyyttä.

...minkä pitäisi olla lähtökohtaisesti perusoletuksena, mutta jostain kumman syystä ei ole.

Lääkärit Ilman Rajoja -järjestö vaatii, että valtioiden tulisi vaatia lääketeollisuudelta läpinäkyvyyttä koronarokotteiden kustannuksista, koska niiden tutkimus- ja kehityskustannukset on suurimmaksi osaksi rahoitettu julkisilla varoilla.

Vain kustannuksista? Ei esimerkiksi siitä, miksi tutkimuksia jatketaan, vaikka on onnistuttu tappamaan ja halvaannuttamaan osallisujia? Eikä siitä, mitä rokotteissa todellisuudessa on (tämähän on liikesalaisuus)?

AstraZeneca on kertonut, ettei se tavoittele voittoa pandemiassa.

Totta kai se tavoittelee voittoa! Lääkefirmat ovat olemassa voitontavoittelua varten. Jos AstraZeneca valehtelee näin itsestäänselvästä asiasta, mistä kaikesta muusta se valehtelee?

Lääkärit Ilman Rajoja huomauttaa, että yritys on kuitenkin ottanut itselleen oikeuden julistaa pandemian olevan ohi jo heinäkuussa 2021. Tämä tarkoittaa järjestön mukaan sitä, että heinäkuun 2021 jälkeen AstraZeneca voi veloittaa hallituksilta ja muilta ostajilta korkeita hintoja rokotteesta, joka on rahoitettu täysin julkisin varoin.

Lääkärit esittelevät hämmästyttävän järkeviä pointteja. Olen yllättynyt.

AstraZenecan ja Oxfordin yliopiston välistä, yksinoikeudella tehtyä alkuperäistä lisenssiä ei ole järjestön mukaan vieläkään julkistettu, ja sen ehdot määräävät suurelta osin yhtiön myöhempien sopimusten ehdot muiden rokotevalmistajien kanssa ympäri maailmaa.

Nyt vasta yllättynyt olenkin. Miten tämä on päässyt tonavamediaan saakka? ...Mutta eipä tästä Uuden Suomen ulkopuolella ole mitään mainintaa, että sikäli.

Lääkärit Ilman Rajoja kehottaa valtioita kiireellisesti vaatimaan lääkeyrityksiltä avoimuutta kaikista covid-19-rokotteiden lisenssisopimuksista sekä kliinisten tutkimusten kustannuksista ja tiedoista. Tämä on järjestön mukaan perusteltua, koska lääkeyritykset ovat saaneet miljardeja euroja julkista veronmaksajien rahaa mahdollisten rokotteiden kehittämiseen.

Miksi ihmeessä valtamedia vaikenee tästä; sen lemppari-iltasatujahan ovat nimenomaan kaikki rokotteisiin liittyvä? Rokote sitä, rokote tätä. Jännityksellä odotan, milloin Uuteen Suomeen erehdytään kirjoittamaan kriittisesti virusteorian perusteista; sitä juttua ei todellakaan tulla näkemään sen jälkeen missään. 

Näiden sopimusten ehtojen julkinen tarkastelu on järjestön mukaan tärkeää, jotta voidaan varmistaa oikeudenmukainen ja kohtuuhintainen pääsy tuleviin, ihmishenkiä pelastaviin rokotteisiin.

 ...jjaaa sitten lähdetäänkin juuri tälle hölinälinjalle. Rokotteet eivät pelasta ketään miltään. Ne tappavat, vammauttavat  ja sairastuttavat.

Myös kilpailevien koronarokotetta kehittävien tahojen lisenssisopimukset on salattu. Kuuden johtavan COVID-19-rokotekandidaatin tutkimukseen ja kehitykseen, kliinisiin kokeisiin ja valmistukseen on järjestön mukaan käytetty yli 12 miljardia dollaria eli 10 miljardia euroa julkista rahaa, järjestö huomauttaa.

Niin. Korona™ on bisnestä. Plandemia on mainoskampanja.

Lääkärit Ilman Rajoja kehottaa myös koronarokotteen kehittäjiä paljastamaan kliinisten tutkimusten kustannukset ja tutkimustulokset. Ilman näitä tietoja ihmisten, hoidon tarjoajien ja hallitusten on mahdotonta vaatia kohtuullisia hintoja ja tutkia kriittisiä turvallisuutta ja tehoa koskevia tietoja.

Kuten huomaamme, rokotetutkimusten tulokset ovat liikesalaisuuksia. Rokotteet ovat siis sokeaa luottamusta maailman tuottoisimpien firmojen johtokuntiin – ja byrokraatteihin, jotka eivät tiedä määräämistään asioista yhtikäs mitään.

Tästä listasta puuttuu pikaisella silmäyksellä ainakin glyfosaatti, ja läjä raskasmetalleja. Millään noista aineista ei ole mitään asiaa elimistöön, mutta ilman niitä rokotteet eivät tee mitään – koska "virukset" eivät aiheuta sairastumista.

On kieltämättä nerokasta nimetä olematon tekijä myrkyksi ["virus"], ja sitten "ennaltaehkäistä" "tartuntaa" nimenomaan myrkyttämisellä – jonka ohessa elimistöön työnnetään nimenomaan sitä, mitä ollaan ehkäisevinään. ...Ei niin että genomipätkillä mitään aiheutettaisiin; sitä varten on adjuvantit. Jotka siis ovat myrkkyä.

Tämä jatkettu rikos ihmisyyttä vastaan kattaa melkoisen monta sukupolvea jo – eikä loppua näy, koska meediosto on ihan samassa taskussa kuin lääkefirmat ja poliitikotkin.

Ei kommentteja: