2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Suomessa on nyt raportoitu

 Myös Keskustan kerholehti Suomenmaa valehtelee päin näköä:

Suomessa kaksi uutta koronakuolemaa – 65 ihmistä on sairaalahoidossa ja 15 tehohoidossa

Ilmeisesti Suomenmaan toimituksessa on nyt sitten saatu se infomöösi kruunumyrkky isoloitua – temppu johon kukaan muu ei koskaan ole kyennyt –, joten erehtymättömällä varmuudella voivat tuutata pari satunnaista kuolemaa nimenomaan ninjaviruksen aiheuttamaksi. Tämä on huikeaa kehitystä, koska kaikista aiemmista "koronakuolemista"™ ainakin 99% oli kylläkin ihan jotain muuta. Melkoisia eksperttispesialisteja nämä Suomenmaan toimittajat.

Journalistiset tiedemiehet ovat lisäksi napanneet peräti valokuvankin tästä ninjaviruksesta. Harmi että se on selin, joten emme pysty frenologisesti päättelemään, mikä diabolinen juoni sillä nyt tällä kertaa on meneillään.
 

Suomessa on raportoitu kaksi uutta "koronaviruksen aiheuttamaan" tautiin liittyvää kuolemantapausta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Yhteensä Suomessa on nyt raportoitu 361 virukseen liittyvää kuolematapausta.

 Eli että Suomenmaan medikalistitoimittajat ovat katsoneet asiakseen oikoa oikein kunnolla? Terrorin ja Hysterian laitoshan ei sekään voi millään rahkeilla väittää yhdenkään kuolemantapauksen edes liittyneen virukseen, jonka olemassaoloa ei koskaan ole vaivauduttu todistamaan.

Vaan mitäpä faktoista! Pääasia on se, että panikointi uhkaa hiipua ja ihmiset erehtyvät melkein välillä joskus unohtamaan, että tämä tekemällä tehty plandemia on meedioston mielestä tappanut lähestulkoon kaikki jo moneen kertaan – melkein huomattavilla flunssan oireilla (ja intuboinnilla, jonka osuus "koronakuolemissa" lienee melko lähellä sataa prosenttia – mikä unohdetaan kätevästi joka ainoassa hysteria-artikkelissa).

Sairaanhoitopiirit raportoivat koronavirukseen liittyvät kuolemantapaukset ja sairaala- sekä tehohoidossa olevien määrät kolmesti viikossa, maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

...mutta meediosto yliurakoi aiheesta joka jumalan päivän joka perkeleen tunti. Ovat tykkänään unohtaneet, mitä se sellainen "tutkiva journalismi" on väitetysti joskus ollut.

Ei kommentteja: