2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 11. marraskuuta 2020

Osa kansasta suhtautuu

Vilkaistaankos vähän miltä propaganda näyttää? Vilkaistaan vaan:

Jäähalleja muutetaan korona­sairaaloiksi Moskovassa – lääkäri: Potilaat ovat sairaampia kuin kevään aallossa

Jännää. Tilanteen täytyy olla todella pandemianomainen.

Kuvatekstin mukaan tämä rakennettiin turhaan keväällä – mutta että syksyn mittaan se on otettu käyttöön. Jos se on käytössä, miksi siitä on kuva ajalta jolloin siellä ei ole ketään?

Onko toimittaja kuullut koskaan Potemkinin kulissista? Tämä on nyt käänteinen Potemkinin kulissi: rakennetaan kulissisairaala, jotta voidaan pelotella ihmisiä kausiflunssalla – joka siis johtuu D-vitamiinin puutteesta, joka se taas johtuu siitä, että aurinkoa saadaan vähemmän talvella kuin kesällä.

Jokainen varmaan jo muistaa, että diabolista ninjavirusta ei ole koskaan edes yritetty todentaa – kuten ei muitakaan diabolisia ninjaviruksia. Niitä ei ole. Ne ovat fantasiaa, jolla kiristetään ihmisiltä viimeisinkin vapaus globaalisti, "turvallisuuden" nimissä. Seurauksena on yhteiskunta jossa ei ole vapautta matkustaa, ei yksityisyyttä, ei vapautta olla yhdessä, ei vapautta hengittää normaalisti. Ei vapautta normaaliin, luonnolliseen elämään.

Tiistaina Venäjällä todettiin 21 000 uutta koronatartuntaa. Kremlin on kuvaillut maan tartuntatilannetta ”huolestuttavaksi” ja myöntänyt, että osa terveydenhuollon yksiköistä on ”hieman ylikuormittuneita”.

Heini Särkkä käyttää "strategisesti" lainausmerkkejä. Heini nimittäin tietää henkilökohtaisesti, että Venäjällä KAIKKI KUALEE!

Kun sairaalat täyttyvät, jäähalleja on alettu muuttaa valtaviksi kenttäsairaaloiksi Moskovassa, raportoi BBC.

BBC? Tämä "artikkeli" on peräisin Lontoosta? Vaikka Venäjän raja on Heinistä katsoen parinsadan kilsan päässä? Nämä fantastiset väitteet voisi tarkistaa ihan itse – mutta miksi vaivautua? Eihän BBC:stä ole koskaan tullut yhtäkään valhetta. Ikinä.

Yksi uusista kenttäsairaaloista on pystytetty Moskovan ydinkeskustan ulkopuolella sijaitsevaan Krylatskojen jäähalliin.

Toki. Miksipäs niitä potilaita siellä ydinkeskustassa hoitaisi? Kyörätään kaikki potilaat sieltä missä ovat sinne missä eivät ole. Karjavaunuilla vaikkapa. Rakennetaan sellainen väliaikainen leiri, johon voi keskittää "palvelut".

BBC:n mukaan kenttäsairaala on varustettu uusimalla digiteknologialla ja potilaat katselevat hallin isoilta näytöiltä neuvostoliittolaisia klassikkofilmejä ja Mr Bean -elokuvia.

Miksi neuvostoliittolaisia klassikkofilmejä ja Mr Bean -elokuvia? Miksei Mr Bean -sarjaa, jossa kerronta oli jouhevaa toisin kuin valkokangasversioissa? Onko potilaiden valinnanvara tässä? Uusinta teknologiaa olisi käytössä, mutta jokainen potilas pakotetaan katsomaan leffoja joita heille väkisin työnnetään? Kaikuukin melkoisen kivasti tuolla, luulen.

– Joka päivä otamme sisään noin 40–50 uutta potilasta, mutta kotiutamme saman verran, johtajalääkäri Andrei Shkoda sanoo BBC:lle.

Ah? Sen takia siellä on tyhjää? Ketään ei näy missään, koska kaikki potilaat kotiutetaan saman tien. Onneksi on ne vuodepaikat sitten.

"Krylatskojen luisteluareena on täyttynyt Covid-potilaiden sairaalasängyistä.­" Ei potilaista, vaan heidän sängyistään.

Krylatskojen kenttäsairaala rakennettiin kuukaudessa koronavirusepidemian ensimmäisen aallon aikana. Se otettiin käyttöön kuitenkin vasta tänä syksynä. Tällä hetkellä noin kolmasosa sairaalan 1 347 petipaikasta on täynnä.

Yhtäkään ei ole kuitenkaan onnistuttu saamaan kuvaan. Yhteenkään kuvaan.

Lääkäreillä menee varmaan enin aika lymyilevien potilaiden etsiskelyyn.

Vaikka Moskovan kenttäsairaaloissa on vielä vapaata tilaa, monet Venäjän syrjäisempien seutujen sairaalat ovat ääriään myöten täynnä.

Kaikki Venäjän syrjäisempien seutujen – joita ei siis toimittajat jaksa käydä tarkistamassa kun ovat niin syrjässä – sairaalat ovat ääriään myöten täynnä. Ääriään myöten? Seinästä seinään pelkkää potilasta? Lattiasta kattoon pelkkiä potilaita? Kellarista ullakolle?  Potilaita ovista ja ikkunoista?

Tilanne on sama useilla ruumishuoneilla.

Heh heh. Keväällähän joku syndikaatti lähetti pahaenteistä kuvaa väitetysti jostain Meksikon krematoriosta (eli siis jostain savupiipusta jossain), jossa "uunit eivät lakkaa palamasta". Tuollakin toimittajalla oli vähän hukassa se, että uuneja ei voi polttaa putkeen jos haluaa että ne toimivat vielä huomennakin. Mutta meediostolle detaljien määrä ehdottomasti korvaa laadun: jotain savua + narratiivi = "uutinen".

– Keväällä kaikki olivat peloissaan, joten he hakivat apua nopeammin. Uusi aalto johtuu todennäköisesti siitä, että ihmiset eivät enää noudattaneet varotoimenpiteitä, Shkoda sanoo BBC:lle.

Jep jep. Ja tätä Shkodaa ei sitten turhaan kukaan suomalainen kirjeenvaihtaja käynyt haastattelemassa. Koska brittein saarelta on lyhyempi matka?

Uudestaan sama kuva samalla kuvatekstillä. Onpas teillä ollut valinnanvaraa siellä.

Venäjä yrittää nyt viimeiseen asti välttää yhteiskunnan laajoja sulkutoimia.

Viimeiseen asti? Dramaattista. Hirveä taisto on siinä, että ruvetako fasistiksi vai eikö ruveta – kausiflunssan verukkeella.

Hallinto pistää toiveensa koronarokotteen varaan.

Jep. Ilman "rokotetta" kaikki on menetetty: peräti moni joutuu aika ajoin niistämään nenänsä alvariinsa monen päivän ajan. Toisin kuin kaikkina aikaisempina talvina, jolloin ei ollut flunssaa ikinä kellään.

Vapaaehtoiset testaavat parhaillaan maan omaa Sputnik V -rokotetta. Moscow Times -lehden kyselyn mukaan suuri osa kansasta suhtautuu entistä epäilevämmin kotimaiseen koronarokotteeseen.

...koska eiväthän nyt venäläiset osaa hienostunutta ihmistenmyrkytysteknologiaa. Eihän novitshokkikaan pysty koskaan suorittamaan sitä mitä varten se on tehty; aina jäävät henkiin kaikki myrkytetyt, vaikka "pisarakin ainetta tappaa kenet hyvänsä heti".

Mistä tulikin mieleen: montako osanottajaa luulette olleen tuossa yli 90% tulokset tuottaneessa Pfizerin rokotetestissä. Heitä oli kokonaista 32. "Menestykseksi" katsottiin koejärjestelyn mukaan se, jos enintään seitsemän (7) sairastuisi.

Ja miten kävi? Kuusi (6) sairastui rokotteesta huolimatta (tai todellisuudessa rokotteesta). Joten jos lasketaan mukaan placeboryhmä, eli 25... Viidestäkymmenestäseitsemästä viisikymmentäyksi on tosiaan yli 90%. Mukaan on toki laskettu myös ne, jotka rokotetta siis eivät saaneet, vaikka siinä ei mitään järkeä olekaan.

Jos siis halutaan luottaa olemattoman pienen testiryhmän tuloksiin: joka viides tulee sairastumaan Pfizerin rokotteesta. Tautiin jota ei edes ole olemassa. Huikeaa.

Ei kommentteja: