2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 10. marraskuuta 2020

Oikeus sanoa sekopäisiä

Koronakokoomuksen jäsenkoronalehdessä vanha kunnon Korona-Kirkkala tekee sitä mitä hän päätoimisesti tekee, eli hinkuu fasismia:

Britannialta uusi kyberhyökkäys koronavalheita vastaan

Koronavalheet, on ne kyllä semmosia. 

...Jotenkin veikkaan, että Korona-Kirkkala ei tässä nyt viittaa siihen, että koko ninjaviruksen olemassaoloa ei koskaan ole todennettu – tai siihen että PCR-testaus on arvontaa, eli siis huijausta – tai että kuonokoppamaskien tyrkyttäminen on terveyden vaarantamista, samoin kuin käsidesin jatkuva lutraus – tai että turvaväleistä ei ole minkäännäköistä hyötyä minkään suhteen – tai että tilastoja on väärennelty joka maassa niin paljon kuin suinkin on ehditty – tai että "koronatuet" tuppaavat menemään konglomeraateille, jotka ovat "koronakriisin"™ varjolla netonneet enemmän kuin koskaan, samalla kun köyhät vain kurjistuvat – tai että ruoantuotantoketjua on rikottu körönän ja muiden mielikuvitustautien verukkeella siihen tahtiin, että nälkäkuolemat tulevat olemaan meidän hyvinvointivaltioissammekin ihan tuttu näky. 

Mutta katsotaan ihmeessä mitä brittein kansanetuilijat on tällä kertaa keksineet:

Tiedustelupalvelu keskittyy valtiollisten toimijoiden levittämään disinformaatioon.

...eli sellaisten kuin THL, tai sikäläisittäin NHS? Tai jenkkien vastaava rikollisjärjestö CDC(P; preventio jätetään nykyään suosiolla ulos lyhenteestä)? Noiden syndikaattien huuruiseen toimintaan onkin syytä paneutua ja kunnolla!

The Times -lehden mukaan tiedustelupalvelu on huolissaan erityisesti Venäjän

...huok...

levittämistä perättömistä tiedoista, jotka koskevat kehitteillä olevia koronavirusrokotteita. Toiminnan tavoittena on hyödyntää pandemiaa länsimaiden heikentämiseksi ja Venäjän intressien edistämiseksi.

Tiedustelupalvelun toiminnan tavoitteena? Ainakin tuo "hyödyntää 'pandemiaa' länsimaiden heikentämiseksi" on toiminut ihan täpöillä; hienoa toimintaa, tiedustelupalvelu!

– GCHQ on saanut käskyn keskittyä rokotevastaisiin toimijoihin verkossa ja sosiaalisessa mediassa. He voivat hyödyntää samoja keinoja, joita on aiemmin käytetty terroristijärjestöjen propagandan valvomisessa ja häiritsemisessä, hallituslähde kertoo.

Rokotevastaiset toimijat voivat? Antilla on selvästikin korona, kun joka kappaleen subjektit sulautuvat objekteiksi. ...Ja kuka on tämä "hallituslähde"?

Salainen korona-akentti vaklaa ihan intsinä
 

Kyberoperaatioissa vihamieliseen valtioon

Vihamieliseen valtioon? Ilmeisesti Venäjä on nyt sitten virallisesti vihamielinen? Diplomaatit kotiin ja pommikoneet ilmaan?

kytköksissä olevaan sisältöön isketään esimerkiksi salaamalla disinformaatiota levittävien tahojen tietoja.

...Eli jos sisältö sattuu olemaan "kytköksissä" vaikkapa juuri Venäjään – oli se sitten mitä hyvänsä –, siihen (sisältöön, ei sisällöntuottajiin) hyökätään pitämällä huolta ettei kukaan vaan huomaa että kyseessä on disinformaatio, eikä varsinkaan koskaan saa tietää mistä info on lähtöisin? Kuulostaa melko näkymättömältä puurtamiselta tuo.

Hallituslähteen mukaan suuri osa koronavirukseen liittyvästä disinformaatiosta on peräisin Venäjältä. Valheellisia tietoja on levitetty esimerkiksi Oxfordin yliopiston kehittämästä koronavirusrokotteesta.

Siitä, joka on tappanut ainakin yhden, ja halvaannuttanut toisen? Mitä ne venäläiset ovat sitten tehneet? Kehuneet rokotetta?

Uuden operaation myötä tiedustelupalvelu ja salamyhkäinen asevoimien yksikkö on valtuutettu toimimaan vain valtiollisia toimijoita vastaan, joten tavallisten kansalaisten verkkokirjoitteluun ei puututa.

– Lupaa ei myönnettäisi, jos kyseessä olisivat vain änkyrät. Ihmisillä on oikeus sanoa sekopäisiä asioita verkossa, lähde tarkentaa.

Ja sen kyllä huomaa! Korona-Kirkkalallekin siitä taidetaan peräti maksaa jotain.

Ei kommentteja: