2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 7. marraskuuta 2020

Ei voi levitä

Mainostelkkari kertoo, mitkä todentamattomaan mielikuvitusvirukseen liittyvät uskomukset ovat "huuhaata":

Voiko korona levitä kenkien kautta? Onko sinkistä apua viruksen torjuntaan? Nämä kaikki koronauskomukset ovat huuhaata

Odotan jännityksellä mitä kaikkea tämän huuhaatieteen (l. virologian) piiristä onnistutaan kaapimaan.

Levittävätkö kärpäset koronaa? Entä auttaako metanoli paranemaan taudista? Läheskään kaikki koronaan liittyvät myytit eivät pidä paikkaansa.

Esimerkiksi se, että tämä "korona"™ aiheuttaisi sairastumista... Täysin todentamaton väite, joka ei perustu mihinkään. Tai se, että kyseisen ninjaviruksen voisi löytää PCR-testillä... tai vasta-aine-testeillä... silkkaa huuhaata alusta loppuun. Kukaan ei koskaan ole todistanut ainuttakaan väitettä.

Toimittajat esittelevät onanointinsa jälkiä

...Tai siis: aina kun virusten tai bakteerien vahingollisuutta on yritetty todistaa, on tultu todistaneeksi, että ne eivät aiheuta mitään. ...Joten tutkimusten alkupää on haudattu, ja jatkettu suoraan siitä oletuksesta, joka on jo lähtökuopissaan todistettu falskiksi skeidaksi. Tätä on allopatia: fantasianarratiivien pakottamista reaalitodellisuuteen.

Ihmisillä on koronapandemian alusta lähtien ollut erilaisia harhaluuloja tautiin liittyen.

...kuten että on olemassa sellainen kuin "koronapandemia". Missään vaiheessa ei ole ollut, vaikka tilastoilla on yritetty valehdella niin paljon kuin mahdollista.

Maailman terveysjärjestö WHO on koonnut nettisivuilleen kattavan paketin siitä, mitkä huhuissa ja kansan keskuudessa kiertävistä väitteistä ovat totta ja mitkä palturia.

...Ja tämän puljunhan omistaa Kill-Bill Gates O'Hell, joka katsoi, että terroristijohtajan palkkaaminen puljun johtoon on... johdonmukaista.

Vitamiinit ja mineraali eivät paranna koronatautia

...koska "koronatautia" ei ole olemassa. Vitamiinien ja mineraalien puute sitten taas aiheuttaa oireita, jotka voidaan tulkita vaikkapa "koronataudiksi" – eli flunssaksi, mitä tämä "koronatauti" onkin. Kausiflunssa, joka johtuu enimmäkseen D-vitamiinin puutteesta.

Hydroksiklorokiinista ja klorokiinista ei ole hyötyä koronan hoidossa

Tässä näköjään heti kärkeen taklataan laidan yli kaikki toimivat hoidot. Hydroksiklorokiinillä on hoidettu tuhansia potilaita kuntoon – tappamatta ainuttakaan. Allopaatit haluavat kuitenkin intuboida ihmiset hengiltä, koska tämä heidän mielestään on "käypää hoitoa".

Antibiootit eivät tehoa koronaan

Antibiooteilla ["elämänvastaisilla"] ei paranneta mitään; niillä heikennetään kehon luonnollista bakteerikantaa – vähän ninq käsidesilläkin – ja altistetaan kroppaa kaikenmoisille krempoille. Joten joo, antibiootit eivät "tehoa" "koronaan".

Alkoholi ei suojaa koronalta
...ja silti meille tyrkytetään käsidesiä joka paikassa. Käsidesi on alkoholia.
Pippurien ja valkosipulin syöminen ei estä tai paranna tartuntaa

Ne tosin nopeuttavat aineenvaihduntaa, mikä auttaa toksiinien poistumisessa – ja kaikki sairastaminen johtuu myrkytystiloista. Mikään sairastaminen taas ei johdu viruksista tai bakteereista.

Nenäkannun käyttö ei estä tartuntaa

Niin. "Tartuntaa".

Kasvomaskia ei tule käyttää urheillessa

Ei niin. Sitä ei ylipäätään kannata käyttää. Siitä ei ole mitään hyötyä, mutta haittaa siitä on.

Kirurgisten maskien pitkäaikainen käyttö ei aiheuta hapen puutetta tai hiilidioksidimyrkytystä

Kyllä aiheuttaa. Tämä on ihan tieteellisesti tutkittu – mutta koska WHOlla ei ole tieteen kanssa mitään tekemistä, se jättää tieteelliset tutkimukset tarkoituksella huomiotta.

Korona ei leviä kenkien kautta
Korona ei leviä minkään kautta, joten joo: korona ei leviä kenkienkään kautta.

Kärpäset ja hyttyset eivät levitä koronaa

Juu ei niin. Kuitenkin jossain Floridan kieppeillä päästettiin luontoon geenimanipuloituja hyttysiä, joiden pitäisi "rokottaa" ihmisiä tätä mielikuvitusvirusta vastaan. Go figure.

Suurin osa koronapotilaista toipuu

Niin toipuukin. Koska kyseessä on kausiflunssa. 

Tartunnalta ei voi suojautua suihkuttamalla ylleen desinfiointiainetta

...ja silti sitä käsidesiä tyrkytetään kaikkialla.

Lämpöskannerit eivät havaitse koronaa

Lämpöskannerit eivät myöskään havaitse "kuumetta". Meidän jokaisen ruumiinlämpötila vaihtelee pitkin päivää – ja toisilla keskilämpö on korkeampi kun taas yksillä se on matalampi. Lämpöskanneri ei kerro mistään mitään.

Tartunta ei voi levitä 5G-matkapuhelinverkkossa

Tällaista ohipuhumista kutsutaan muistaakseni olkiukoksi. Kukaan ei ole väittänyt, että körönä"tartunta" "leviäisi" 5G-verkossa. Sen sijaan on – jälleen ihan tieteellisesti – todettu, että 5Gn taajuusalueelta löytyy hertsejä, jotka aiheuttavat oireita, jotka nykyään tulkitaan koronaksi™. 

Myös ilmansaasteet tekevät samaa, mistä johtuen ei ole ihme, että körönä on aktiivisimmillaan siellä missä on eniten ilmansaasteita ja 5Gtä.

Kylmä tai lämmin sää ei suojaa koronalta

Olkiukko se tämäkin taitaa olla. Nämä ääliöt valitsevat olla ymmärtämättä perusväittämiä, ja horisevat omiaan kaiken järjenkäytön ulkopuolella. ...Koska WHOlla ja "koronalla" ei ole mitään tekemistä tieteen kanssa; molemmat ovat massakontrollin välineitä. Kuten muutkin kirkot – ja koulut, verot, vaalit sekä uutissyndikaatit.

Ei kommentteja: