2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 17. marraskuuta 2020

Tegnell uskoi toukokuussa

Katsotaanpa miten hysteria tarttuu:

Ruotsin Tegnell uskoi touko­kuussa ruotsalaisten saavan laajan korona­immuniteetin ja pohti, miten Suomen käy – yksi kuva näyttää, kuinka rajusti ennustus meni pieleen

Katso kuva! Nyt! Vain! 

Juu ei, lisätäänpä siihen kuvaan pari elementtiä:

Ranskassa on harrastettu koronanatsismia koko ajan. Japanissa ei ollenkaan.

Kun laajennetaan Suomen ja Ruotsin välistä vertailua – valheellisiksi tiedetyillä luvuilla, mutta silti... – huomataan että koronafasismi ei auta ketään. Fasismi ei koskaan ole auttanut ketään.

Japanissa on toimittu vielä Ruotsiakin löysemmin. Ranskassa on harrastettu täysin sairaita rajoituksia. Kysymys ei ole koronasta™, vaan siitä, miten luvut halutaan saada näyttämään missäkin. 

Nyt myös Ruotsi halutaan kiskoa hysterisointiin mukaan, ja ainakin Suomen meediosto tekee kaikkensa sen eteen, että Ruotsi näyttäisi myös ajautuvan tälle yhteiskunnan tuhoamisen tielle (joskin Ruotsi on jo maahanmuuttopolitiikallaan pitänyt huolen siitä...).

Israelissa on kaiken de facto -natsismin lisäksi käytetty myös kaikki mahdolliset koronafasismikeinot. Näyttääkö toimivan?

Rajoitukset eivät toimi tautiin jota ei ole olemassa. Myös Tegnell on väärässä kuvitellessaan olevan olemassa jotain sellaista kuin "laumasuoja". Tarttuvien tautien olemassaoloa ei ole koskaan todistettu. Kun on yritetty, on todistettu, ettei tauteja saada tarttumaan vaikka kuinka yritetään. Virologia on demonologiaa.

Lockdown pahentaa asioita, samoin kuin maskit (jotka siis laskevat hapen määrää elimistössä, ja aiheuttavat kaikenlaista sairastelua + hitaasti etenevän aivovamman).

Itse asiassa Suomen paremmat luvut johtuvat todennäköisesti siitä, että me asumme keskimäärin pohjoisemmassa kuin ruotsalaiset. Ehkä me olemme sopeutuneet geneettisesti paremmin siihen määrään aurinkoa joka tarjolla on?

Ympätäänpä tilastoon Islanti ja Grönlanti:

Islannin käyrä on niin omituinen, että siellä on selvästikin kikkailtu oikein tuelta. Grönlanti taas ei erotu ollenkaan.

Koko tämä härdelli on poliittinen flunssa, jota ei suostuta myöntämään flunssaksi, koska halutaan rikkoa yhteiskuntia ja netota myrkyttämällä ihmisiä. Mikään ei perustu mihinkään muuhun kuin lähinnä ahneuteen, yhdistettynä psykopatiaan. 

Vuosikymmenen takaisesta sikaflunssahuijauksesta – tai niistä aiemmista sikaflunssahuijauksista – ei ole opittu yhtikäs mitään.

Ei kommentteja: