2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 28. marraskuuta 2020

Sillä ne "oikeasti" "toimivat"

Jjaa törkeällä valehtelulla jatketaan:

Kommentti: Rajut toimet ovat paikallaan, sillä ne oikeasti tehoavat

Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomien spesiaalitoimittaja, Juonalan Jouko, puhuu paskaa – ja raskaasti. Hänkin tilailee itselleen paikkaa tuomittavien penkille Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen.

Maskit sairastuttavat.

 

Mitkään "koronatoimista"™ eivät auta tämän mielikuvitusviruksen "taltuttamisessa" – koska sitä ei ole olemassa. Tämä on kausiflunssa joka paranee C- ja D-vitamiinilla.

Joukon olisi syytä keskittyä asioihin joista ymmärtääkin jotain.

 

Meneillään on ihmisoikeusrikos, jota ruokkivat Joukon kaltaiset lauma-ajattelijat.

Mikään ei ole muuttunut.

Kyseessä on kausiflunssa!

Kuten tiedämme, PCR-testejä ei voi käyttää diagnosointiin – ja silti juurikin niillä (+ vasta-ainetesteillä, joita niitäkään ei voi käyttää diagnosointiin) sävelletään tätä hillitöntä "pandemiaa", jossa terveet teljetään koteihinsa, ja sairaat eivät tiedä olevansa sairaita.

Maskipakko vs. mielikuvitusvirus

 

Mitä pidempään maskeja pakotetaan ihmisten naamalle, sen sairaammiksi ihmiset tulevat. Jos työpaikoilla olisi ilmanlaatu samaa luokkaa mitä se on maskin sisällä, kyseessä olisi työsuojelurikos – ja maskin pakottaminen työntekijöiden naamalle on siis nimenomaan sitä: työsuojelurikos. Muut kuonokoppapakot ovat ihmisoikeusrikoksia.

    Kyseessä on törkeä terveyden vaarantaminen, josta tulee seuraamaan lisää "korona-aaltoja" – koska mikä hyvänsä kremppa voidaan lyödä todentamattoman riivaajademonin piikkiin. "Koronatoimet" on yhtä kuin inkvisitio: mikään ei perustu mihinkään, ja "hoito" on kidutusta.


Täällä nelisenkymmentä paperia aiheesta: "Koronatoimista™ ei ole mitään hyötyä – mutta todella paljon haittaa". Samalla kun nämä joukojuonalat puskevat koronafasismia just kaikille, olisi ihan paikallaan että edes joku havahtuisi – ja alkaisi pitää meteliä tästä! – ennen kuin koko yhteiskunta on raunioina.

Meneillään on maanpetos, valtiopetos ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: