2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 30. marraskuuta 2020

Ollut vielä todisteita

 Iltakoronapornolehti nostalgisena:

Muistatko vielä? Tällaisia olivat aivan ensimmäiset koronauutiset: ”Kiinalainen mysteerivirus leviää”

Oi niitä aikoja. Muistatteko? Siitä on melkein 11 kuukautta, kun maailma vielä oli jotakuinkin normaali – mutta meediosto tahallisella valehtelulla teki kaikista maailman maista totalitarismeja. Huikea saavutus. Nyt meillä on sitten tätä:

Maailman ruokajärjestö pelkää maailmanlaajuista ruokakriisiä

"Pelkääminen" on sikäli suhteellista, että tämäkin on tahallaan aiheutettu – etupäässä koronapanikoinnilla™, joka siis ei perustu mihinkään.

Tiistaina tulee kuluneeksi tasan vuosi ensimmäisen vahvistetun koronavirustartunnan oireiden puhkeamisesta. Tutkijaryhmä kertoi tammikuussa ajoittaneensa viruksen ensimmäiset vahvistetut oireet joulukuun 2019 ensimmäiselle päivälle. Niistä kärsi mies Kiinan Wuhanissa.

"Ensimmäiset vahvihstetut oireet". Yhdellä ihmisellä oli flunssankaltaisia oireita: päätettiin että kyseessä on "uusi" koronavirus – ilman mitään todisteita.

On mahdollista, että virusta oli liikkeellä jo ennen kyseistä ajankohtaa. Esimerkiksi hongkongilainen South China Morning Post -lehti on uutisoinut, että Kiinan ensimmäinen tapaus saattaakin ajoittua jo viime vuoden marraskuun puoliväliin. Italialaisissa vasta-ainetutkimuksissa todettiin vastikään, että koronavirus on saattanut kiertää Euroopassakin jo viime vuoden syyskuussa.

...ja kuten jo edellisessä kirjoituksessani totesin, juuri tästä "mysteeriviruksesta" on kirjoitettu jo vuonna 2007. Ja 2003, en vain jaksa muistaa missä tuo maininta oli. Koko tämä narratiivi on niin monella tavalla todistettavissa pelkäksi valehteluksi, ettei kaikkia linkkejä edes tule otettua talteen.

Kognitiivisen dissonanssin takia nämä "journalistit" eivät kykene näkemään tosiasioita vaikka niitä roikottaa suoraan silmien edessä. ...Ja näinhän tämä systeemi juuri toimii. Kun jostain on valehdeltu parisataa vuotta, on lähes mahdoton uskoa, että kyseessä todellakin on vale. On fyysisesti raskasta muuttaa näinkin olennainen osa omasta maailmankuvasta – jonka on kuvitellut rakentaneensa ihan itse.

Iltalehti uutisoi uudesta koronaviruksesta ensimmäisen kerran tammikuun 11. päivänä. Jutun otsikko oli ”Kiinassa ensimmäinen ihminen kuollut mysteerivirukseen – pelätään olevan samaa perua kuin tappava SARS”.

Iltakoronalehti ei millään kykene vetämään keskusteluun mukaan sitä mystistä sähkötupakkatautia, joka käyttäytyi täsmälleen samalla tavalla kuin tämä "uusi koronavirustauti" – mutta reippaasti ennen Wuhania, ja vain Fort Detrickin lähistöllä. Fort Detrickin, joka on kiinteästi yhteydessä Wuhanin bioaselabroihin.

Kellään ei vissiin koskaan tule mieleen, että tässä körönänarratiivissa vain ympätään toisiinsa liittymättömiä oireita yhteen sateenvarjotermin "korona" alle? Selitys on jo valmiina, tarvitsee vain keksiä millä ilveellä kaikki täysin erilliset tapaukset saa lykättyä samaan nippuun – minkä takia yksi ja sama tauti voi olla mitä hyvänsä, ja varsinkin olla hirmuisesta tappavuudestaan ja äimistyttävästä leviämisestään huolimatta aiheuttamatta mitään ylivoimaisesti suurimmalle osalle "sairastuneista".

Tuossa vaiheessa vahvistettuja tartuntoja oli Wuhanissa 41. Viruksesta oli kuitenkin vasta hyvin vähän tietoa, eikä esimerkiksi sen siirtymisestä ihmisestä toiseen ollut vielä todisteita.

...eikä siitä ole todisteita edelleenkään. "Vahvistetut tartunnat" päätettiin etukäteen, ja siit'edes on vain seurattu esimerkkiä. Koko maailman kaikki "vahvistetut tartunnat" perustuvat muutamaan wuhanilaiseen näytteeseen, joita ei koskaan isoloitu, vaan alkajaisiksi sotkettiin mm. eläinkudokseen ja ties mihin litkuihin.
    "Korona" voi olla mitä hyvänsä – varsinkin kun tästä koskaantodentamattomasta "viruksesta" on fabuloitu useampia versioita, joista monia ei ole Kiinasta onnistuttu yhyttämään lainkaan. 

Mistä tämä "virus" siis on olevinaan peräisin? Ja miksi haettava sekvenssi on sama kuin kromosomi 8 – joka siis löytyy ihan kaikilta? Miksi siihen käytetään testiä, jota ei voi käyttää diagnosointiin – ja miksi siinä käytetään vahvistusta joka varsinkin tekee tuloksista silkkaa dadaaa? Ja miksei tästä(kään) vahvistusharhasta koskaan puhuta meediostossa?
    Näh, turhapa tuollaisia on miettiä kun pitää saada ihmiset teljettyä ulos elämästä.

Nämä ihmiset tuskin ovat enää hengissä, koska heillä ei ole kuonokoppaa, ja ovat aivan liian lähellä toisiaan sen jälkeen kun ihmisen immuunijärjestelmä lakkasi toimimasta.

Ei kommentteja: