2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 19. marraskuuta 2020

Keskellä moni uskoo

Ihmisoikeusrikolliset jatkavat:

"Epidemian" keskellä moni uskoo olevansa taudin tavoittamattomissa: Hallitus etsii nyt käyttäytymis­tieteilijöiltä apua "ajatusharhoihin"

Ajatusharhoihin? Tätä kutsutaan projisoinniksi: syytä muita siitä mitä itse teet. 

Körönä™ on itsessään ajatusharha; sitä ei ole olemassa. Sen olemassaoloa ei edes yritetä todistaa. Ei ole mitään epidemiaa, joten otetaan käyttöön testi – jota ei ole tarkoitettu diagnosointiin koska sillä voidaan löytää mitä hyvänsä – jotta terveet ihmiset voidaan leimata sairaiksi.

Gaslighting on erittäin voimakkaasti käytössä tässä "artikkelissa". Ihmiset, jotka ymmärtävät tämän koohotuksen olevan täyttä valehtelua, yritetään saada kuvittelemaan, että heidän omassa järjenjuoksussaan olisi jotain vikaa.

Koronatoimia valmistelevia virkamiehiä pitäisi muistuttaa ihmisten ajatus- ja yliluottamusharhoista, sanoo sosiaalipsykologi Tiina Likki.

Tiina Likki on nilkki – matkalla Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen tuomittavien penkille. Nämä ihmiset pitää toimittaa viralta lopullisesti niin, että koskaan eivät enää sanele kenellekään mitään.

Poliisi taltutti korona­toimia arvostelevia mielen­osoittajia vesitykeillä Berliinissä – Lopettakaa väittämästä, että rokote­pakko on tulossa, Saksan terveys­ministeri vetosi

Rokotepakko on tulossa. Poliisin mielestä ihmisten kasteleminen edistää terveyttä. Poliisi on myös unohtanut, kenen rahoista poliisin palkat maksetaan. Poliisi on kansalaisen palvelija – mutta Saksassa ollaan vahvasti natsilinjalla. Rokotepakko on siis tulossa – vaikka se onkin rikos ihmisyyttä vastaan.

Nyt on muuten selvinnyt, mikä on Pfizerin körönärokotteen ihmeaine: 14-viikkoisen abortoidun valkoihoisen poikalapsen keuhkokudos; pakkauksessa tämä peitellään ilmaisulla MRC-5. 

Muistaakseni abortoinnin yläraja jossain kohtaa nostettiin tuohon neljääntoista viikkoon, koska sikiön kantasolutuotanto on huipussaan juuri tuolloin. Biljonäärit tykkäävät kantasoluista, jotka tuovat ikuisen nuoruuden.

Ja miksi kyseessä pitää olla nimenomaan valkoihoinen abortoitu sikiö? Mene ja tiedä, mutta veikkaan sen liittyvän siihen, että mustaihoinen tarvitsee kuusinkertaisen määrän D-vitamiinia – ja kun tässä ollaan hokkuspokkustieteen parissa, niin tällä tempulla kuvitellaan parannettavan tätä "tautia", jonka olemassaoloa ei siis ole koskaan todistettu (mutta on tultu vahingossa todistaneeksi, että ei ole olemassa sellaisia kuin "tartuntataudit").

Eli hokkuspokkustieteen parissa on tiedostettu jossain määrin, että kyse on nimenomaan D-vitamiinin puutteesta – mutta tämä myönnetään vain puolittain, koska halutaan allopatian psykopaattilakien mukaan tehdä sairaita asioita. ...Joten leikellään melkoisen pitkälle kehittynyttä abortoitua valkoista lasta, ja kuvitellaan että "parannuskeino" löytyy nimenomaan abortoidun vauvan keuhkoista, koska ongelma on hengitysvaikeuksissa. Eli tapetaan jotain, josta voidaan siirtää jotain kuollutta elävään.

Tämä valkoisista abortoiduista vauvoista ekstraktoitu rna-keitos ei tietenkään oikeasti tee mitään. Sen takia on keksitty adjuvantit, jotka ovat myrkkyä, ja aiheuttavat "vasteen". Sikiöiden soluja injektoidaan siksi, että virologia on harhaista ajattelua, patologista psykopatiaa.

Mutta onneksi: "the MHRA urgently seeks an Artificial Intelligence (AI) software tool to process the expected high volume of Covid-19 vaccine Adverse Drug Reaction (ADRs)".

Ei kommentteja: