2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 10. marraskuuta 2020

Vastata väestön tarpeisiin

Terrorin ja Hysterian laitos puhuu asian vierestä ja vierittää syytä itsestään mielikuvitusvirukselle:

Korona on ajanut monet vanhukset hyvin vaikeaan tilanteeseen - asiantuntijat arvioivat epidemian vaikutuksia

"Korona"™ on todentamaton konsepti, jota käytetään verukkeena, kun tehdään idioottipolitiikkaa. Terrorin ja Hyväksikäytön laitos on ollut innokkaasti ajamassa vanhuksia tähän hyvin vaikeaan tilanteeseen. 

"Epidemia" ei ole aiheuttanut mitään, koska mitään epidemiaa ei ole. THL on tuulesta temmattuine väitteineen ajanut koko maan konkurssiin.

Ikääntyneet ovat joutuneet koronaepidemiaan liittyvien rajoitustoimien vuoksi erityisen vaikeaan tilanteeseen.

Melkein oikein. Sentään tunnustetaan se, että nimenomaan "koronatoimet"™ ovat ajaneet vanhukset ahtaalle. Fiktiivinen "epidemia" kuitenkin – tietysti – pidetään syyllisenä larppaukseen.

Vanhusten kotihoidon käyntejä on jouduttu rajoittamaan

Mitään ei ole "jouduttu" tekemään. Valinnat on tehty ihan viranomaispäätöksillä, ja vastuu seurauksista on nimenomaan viranomaisilla, ei fantisoidulla ninjaviruksella.

ja ikäihmisten omaishoitajien jaksaminen on ollut koetuksella riittämättömän tuen vuoksi. Vierailukiellot ovat aiheuttaneet ikääntyneille psyykkistä kuormittumista ja kuntoutuminen on hidastunut.

Älä? Luuleks? Ettes skoijaa?

Viidennes kunnista arvioi toukokuussa, että kotihoidon käyntejä on "jouduttu" rajoittamaan koronaepidemian aikana. 

Mistähän tämä mahtaa johtua? Siitäkö, että sairaalat on pidetty kiinni? On ollut liian kiire duunailla tanssivideoita tiktokkiin?

"Sairaaloiden kapasiteetti on loppumassa"

Ai niin, mutta kotihoitohan on ulkoistettu. Ehkä tässä on "jouduttu" "suojelemaan" työntekijöitä tältä mielikuvitusvirukselta – joten heitteillejättö on ihan ookoo?

Myös kotihoidon toimintatapoja muutettiin: alueet lisäsivät etäkäyntejä ja rajasivat asiakkaan luona käyvien työntekijöiden määrää, jotta asiakkaiden altistumisriski pienenisi.

Etäkäynnit; niistä on aina ihan älden paljon hyötyä. ...Mutta toisaalta lääkärit tuijottavat tietokonetta joka tapauksessa lähes koko audienssin ajan, joten... Ihassama? 

"Rajasivat asiakkaan luona käyvien työntekijöiden määrää"? ...koska kun tehtävänä on enemmän, käynnit sujuvat nopeammin? Lennossa muutettavat toimintatavat myös juohevoittavat käyntejä kummasti, ja siinä hoitovirheen mahdollisuus pienenee?

”Vaikka epidemia pitkittyisi, kotihoidon käynnit on toteutettava palvelutarvearviointien mukaisina”, toteaa johtava asiantuntija Sari Kehusmaa THL:stä.

Ketä niin kehus? No johtava eksperttispesialisti! Tässä vissiin yritetään sanoa, että hoidon pitäisi olla sillai riittävää, eikä riittämätöntä – toisin kuin mitä se on ollut koko tämän vuoden (ja itse asiassa aina siitä lähtien kun on ruvettu puhumaan "palvelutarvearvioinneista").

”Epidemian takia myös omaiset ja läheiset usein rajoittavat käyntejään riskiryhmään kuuluvien kotona, mikä lisää palvelutarvetta entisestään.

Omaiset rajoittavat käyntejään siksi, että vanhukset tuppaavat katsomaan eniten telkkaria, ja siksi kuvittelevat että liikkeellä on tappava virus – vaikka sen olemassaoloa saati vaikutuksia ei koskaan ole edes yritetty todistaa – ja kun vetreämpikin väestö on saman illuusion vallassa... Vanhukset räytyvät yksin, koska isimammavaltio on päättänyt holhota koko ruhollaan kaikkia kaikessa koko ajan – ja tämä on siis Terrorin ja Hysterian laitoksen ansiota.

Lisäksi kotihoidon pitäisi pystyä seuraamaan asiakkaidensa palvelutarpeiden muutoksia tavallistakin tarkemmin, kun omaiset eivät kykene seuraamaan läheisensä vointia tiiviisti.”

...mutta sen sijaan on tehty päin vastoin.

Myös omaishoitajien jaksaminen on ollut koetuksella epidemian aikana.

Luulekko?

Riittämätön tuki voi jatkuessaan aiheuttaa merkittävän uhan omaishoitajien terveydelle.

Joo vai? Meinaaks? Ihanko näin? Tämän selvittämiseksi on varmaan tarvittu tuhansia miestyövuosia.

Koronaepidemian vaikutukset yltävät kaikkiin sosiaali- ja terveyspalveluihin

...loruillaan väliotsikossa, kun sen pitäisi olla olla: 

Mihinkään perustumaton sosialistinen terrorismi rikkoo yhteiskunnan ilman mitään syytä

"Koronaepidemian" ja rajoitustoimien vaikutukset koko palvelujärjestelmään ovat olleet mittavia. Esimerkiksi suun terveydenhuollossa kiireetöntä hoitoa ajettiin keväällä alas ja henkilöstöä siirrettiin "koronatehtäviin". Käyntimäärät laskivat selvästi, ja palvelujärjestelmällä on ollut vaikeuksia vastata väestön tarpeisiin.

Älä? Voi olla vähän vaikea "vastata väestön tarpeisiin" suljettujen ovien takaa. ...Mutta loppu tästä artikkelista itse asiassa siunailee sitä, miten ihmisten muka tarvitsisi päästä "hoitoon" – ja painokkaasti huomiotta jätetään se, että ihmiset itse asiassa voivat sen paremmin, mitä harvemmin ramppaavat sairaushuoltamoissa.

Hyvin, hyvin suuri osa ihmisten sairauksista on iatrogeenistä perua – siis lääkärien, "hoidon" ynnä muiden "toimien" aiheuttamaa. Tämä luku on paaa.aaaljon suurempi kuin mitä juuri kukaan rohkenee edes veikata – ja sitä kuvastaa hyvin se, että tämän feikkiplandemian aikana kuolleisuus on laskenut globaalisti.

...joten en edes rupea ruotimaan loppua tästä apologiasta. Alkupää jutusta on syyn vierittämistä pahantahtoiselle mielikuvitusentiteetille, ja loppupää kapulakielinen versio vanhasta tutusta: "Tuotetta on rajoitetusti! Tilaa nyt! Heti! Loppuunmyynti! Älä missaa tilaisuuttasi! Jeesus tulee!" -markkinointisapluunasta. 

Koska THL on lääketehtaiden mainostoimisto.

Ei kommentteja: