2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 16. marraskuuta 2020

Hönkii koko kirjon

Tämä on kompa:

Taulukko havainnollistaa: Näin erotat koronan, flunssan ja influenssan toisistaan

Ne ovat yksi ja sama "tauti" – joka ei "tartu", koska se johtuu D-vitamiinin puutteesta.

Koronan tunnistamista mutkistaa se, että osa voi sairastaa sen oireettomana tai vähäoireisena.

Se kyllä mutkistaa diagnosointia, että potilas on terve. PCR-testi on arvontakone – ja samoin on myös vasta-ainetesti. 

Esim. Muskin Elon vastikään kertoi, miten häneltä otettiin kerralla neljä vasta-ainetestiä, joiden tuloksista kaksi oli negatiivisia ja kaksi positiivisia. Lääkärien kirjoissa hänellä on "tartunta", koska yksikin positiivinen kumoaa kaikki negatiiviset – vaikka ne onkin otettu samaan aikaan.

Ties kuinka moni on lähettänyt kotitestin ottamatta näytettä – ja saanut silti positiivisen tuloksen. "Koronaepidemia"™ on pelkkää valehtelua alusta loppuun.

Pandemian värittäessä uutisotsikoita moni kotisohvallaan yskäisevä suomalainen pohtii hankkiutumista koronatestiin.

...höpisee Olli Söderkultalahti, tämän saagan senttari. Hänellekään ei koskaan ole valjennut, että nämä testit ovat huijausta – kuten koko kruunumyrkkyplandemia.

Samalla syyskausi hönkii koteihin ja työpaikoille koko kirjon perinteisiä viruksia.
...joita ei ole olemassa. Yhtäkään noista ei ole koskaan isoloitu. Tämä on kaikki vain suurta kusetusta. Ja vaikka piloillani sävelsin tämän kuvan joskus keväällä:


...on tuokin menossa vahvasti kohti käytäntöä (ilman  mitään syytä, tietty):

Elämmekö pian kuin scifi-elokuvassa? Jättikokoiset koronasuojakypärät rynnivät markkinoille

Tämähän ei ole mikään nyt vasta kekkaisty villitys; noita kypärämalleja on markkinoitu suunnilleen heti tämän idioottifarssin alettua.

Kaikkihan on aina halunneet astronauteiksi?

Ihmisten ajaminen kollektiiviseen psykoosiin on ilmeisen helppoa. Toisaalta: tämähän ei ole ensimmäinen kerta, lähimainkaan. Ihmiset ajetaan täysin irrationaaliseen tilaan kun halutaan aloittaa sota jossain. 

Hävittämällä kaikki rakennetaan tilaisuuksia psykopaateille, ja tämän rutiinin hedelmiä saamme poimia jo Etiopiassa ja Vuoristo-Karabahissa – entisten lietsottujen konfliktien lisäksi. Sodissa ei koskaan ole kyse siitä mitä meediosto runoilee. 

Ihmiset ajetaan poliitikkojen idiotismilla hulluuteen, kunnes politiikka loppuu ja tappaminen alkaa. Tämä manipuloinnin ja ryöstämisen sykli pyörii vuosisadasta toiseen käytännössä samalla reseptillä – tuottaen mammonaa aina samoille suvuille, jotka sivusta seuraavat päätöntä ryntäilyä viihteenä, joka sekin käynee ikävystyttäväksi jos ei lietsota yhä älyttömämpiä kierroksia behaviorismiin.

"Yhtään en tunne itseäni idiootiksi tämä potta päässä." "Eikä mua taas yhtään häiritse tää märkä rätti naamalla." "Vähänkö ollaan koleita hei!"

Kas täälläpä suositeltavaa luettavaa:

Face masks make you stupid

Kuonokopan käyttäminen todella tyhmentää. Se on alistamisen väline, joka naamalla ei kykene ajattelemaan kunnolla. Suostu naamavaippaan, ja suostut aivan kaikkeen.

Ei kommentteja: