2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 29. marraskuuta 2020

Tehtävä samalla tavalla

Hups:

"Levinnyt borrelioosi" onkin jotain ihan muuta jopa joka toisella potilaalla, selvisi Husin tutkimuksesta

Tämähän ei mitenkään voi päteä myös "koronaan"™? Totta kai voi, ja näin enimmän aikaa onkin – mutta jatketaan silti ikään kuin testit, joita ei ole diagnosointiin tarkoitettu, olisivat silti ihan päteviä diagnosointivälineitä.

Ylilääkärin karu arvio: koronan tautihuippu iskee jouluna – ”Kun tässä kalkuloi keväällä toteutuneella kaavalla...”

Klikkiotsikointia Nuorsuomalaisten Iltakoronapornosanomissa. Tarkoittaako tämänkertainen yli-ihminen kaavaa, jolla yliarvioitiin moninkertaisesti "koronan" vaikutukset? Ei vissiin, kun kerran puhutaan toteutuneesta kaavasta. 

Ainoan toteutuneen kaavan näen siinä, miten "korona" on turboahdettu sikaflunssa vuosikymmenen takaa, ja kahdeksankymmentäluvulta (ja oliko näitä nyt vuosikymmenen välein suunnilleen) – kun lietsottiin hysteriaa "pandemiasta", jota ei koskaan tullut. 

Rokotteilla kuitenkin saatiin reippaasti tuhoa aikaan. Siihenkö übermensch tässä otsikossa viittaa? 

Mäkijärven Mara haluaa pilata sun joulun.

– Kun tässä kalkuloi keväällä toteutuneella kaavalla, niin siitä se tulee. Valmiuslain tultua voimaan maaliskuun puolessa välissä ja huhtikuun jälkipuolella meillä oli korkeimmat potilasvolyymit, Mäkijärvi sanoo.

Siis: volyymit olivat suurimmillaan valmiuslain voimaantulon jälkeen. Valmiuslaki aiheutti potilasvolyymin. ...kuten kaikkialla muuallakin.
    Muuten meillä olisi ollut normaali kausiflunssa – josta tässä tohinassa koko ajan on kyse – mutta hysteerisellä panikoinnilla ollaan sairastutettu koko kansa. Ei "koronaan", vaan kaikkeen mitä yleinen stressi (ja maskin aiheuttama hypoksia) nyt aiheuttaakaan – mikä toki diagnosoidaan "koronaksi" vaikka koko ninjavirusta ei koskaan ole edes yritetty todentaa.

Sairaalat olivat pitkälti kiinni. Oikeasti hoitoa vaativat tapaukset eivät hoitoa saaneet (vaikka eipä sitä sairaushuoltamoista muutenkaan saa). Tehtiin Tiktok-tanssivideoita. Volyymeista puhuminen on jokseenkin harhaanjohtavaa puhetta – mutta "korona"han perustuu nimenomaan, vain ja ainoastaan harhaajohtamiseen.

Johtajaylilääkäri huomauttaa myös, että mobiilidatan perusteella

Ketään ei häiritse se, että kaikkien liikkeet todellakin ovat olleet tiedossa jo ennen tätä körönää? Samapa tuo, että juuri körönällä murennetaan yksityisyyttä yhä loitommas, ja jos se vaikkapa Modernasta on kiinni, viranomaiset tietävät kohta aivan kaiken metaboliasta ja tunne-elämästä lähtien.
    Tämä yhteiskuntahan on tuttu vaikkapa elokuvasta Minority Report. ...Jännä miten kaikki dystopiapätkät ovat yhäti lähempänä todellisuutta...

tehdyt arviot ihmisten liikkuvuudesta oli keväällä pudonnut neljäsosaan normaalista, siinä missä se on nyt noin puolet. Uudet rajoitukset tosin laskevat sitä ehkä vielä jonkin verran, Mäkijärvi arvioi.

Mäkijärven Maukkaa harmittaa se, että ihmiset väen vängällä pyrkivät elämään normaalisti, vaikka hänellä olisi tarjolla tämä Uusi Perverssi, jonka mukaan "elää".

Jos tartuntahuippu tosiaan iskee jouluna, täytyy HUS:n kyetä ennakoimaan tehohoidon tarve jo hyvissä ajoin ennen sitä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että sairaalat vähentävät kiireetöntä toimintaansa.

Jos. Sikäli mikäli. Ottiatuota. Varaudutaan vain yhteen skenaarioon, mikä onkin aina taktisesti kaukonäköistä.
    Tässä tehdään täsmälleen samat virheet kuin keväällä – mikä kertoo siitä, että virheet eivät ole virheitä, vaan metodi. Sairaalat tyhjennetään jälleen. Hoito evätään niiltä jotka sitä tarvitsevat, ja sen sijaan ruokitaan luulosairautta. 

– Näin se on tehtävä, samalla tavalla kuin keväällä tehtiin. Muita vaihtoehtoja ei ole.

Muita vaihtoehtoja ei ole. Ei kuulosta totalitarismilta tämä? Yhtään?
    Tämä pelvoittava kausiflunssa on hoidettavissa D- ja C-vitamiinilla, mutta koska "muita vaihtoehtoja ei ole", ajetaan yhteiskunta vielä syvemmälle moraalikonkurssiin. 

Mäkijärven Mara hinkuu hänkin Haagin ihmisoikeustuomioistuimeen syytettyjen penkille – mihin onkin tunkua: THL, kaikki kansanedustajat ja virkamiehet, koko meediosto. Maanpetos, valtiopetos, ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: