2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 20. marraskuuta 2020

Kyselyssä tätä mieltä

Huumorilehti Demokraatissa esitellään Euroopanvalloitussuunnitelmaa:

EU-parlamentin kysely: Suomalaiset valmiita kasvattamaan EU:n toimivaltaa koronakriisin kaltaisissa tilanteissa

Kuten tiedämme, mihinkään perustumaton "koronakriisi" on byrookratian harppaus suoraan sun olohuoneeseen. Nyt joltakin kouralliselta on ilmeisesti kysytty, josko byrookratia voisi asettua taloksi – johon vastaajat ovat jossain mielenhäiriössä todenneet, että "Ilman muuta! Olen aina halunnut elättää byrookraattereita vieläkin enemmän kuin antamalla kolme neljännestä kaikesta koko elämäni ajan. Käykää ihmeessä peremmälle, arvon prokuraattorit! Minä tästä menenkin ulos, pois tieltä. Kertokaa toki jos haluatte että palvelen vielä auliimmin, oi mestarit."

EU-parlamentin tilaamassa kyselyssä tätä mieltä oli 57 prosenttia suomalaisista vastaajista.

EU-parlamentin tilaama kysely? Siinähän ei sitten ole ollut johdattelevia kysymyksiä varmaan ollenkaan? Huumorilehti Demokraatti ei tokikaan kerro mitä on kysytty – koska pelkkä tulos on se, mitä halutaan julkaista. Sen takia tämä kysely on tehty. Jos edes on; kukapa tuotakaan koskaan tulee tarkistaneeksi.

    Hei! Tiedättekö muuten mikä on viimeisin "harjoitus", mitä silmäätekevät maailmanomistajat ovat saaneet leikittyä? Edellinenhän oli se Event 201 (joka siis jatkuu edelleen "koronakriisinä"), joka oli jatkoa Clade X:lle – ja molemmat näistä on jatkoa jo vuonna 2001 aloitetulle Dark Winterille – joka sekin on edelleen käynnissä koskapa siitä jankataan jatkuvasti.

Siellä se koronapeikko jossain väijyy.

Tokihan tästä kaikesta julmetusti netonnut Kill-Bill Gates O'Hell (joka muuten perusti globaalin rokoteallianssi GAVIn jo edellisenä vuonna – josta lähtien flunssakuolemat jotenkin kummasti moninkertaistuivat yhden vuoden aikana

Ennen vuotuisia flunssarokotteita ongelma oli käytännössä häipynyt olemattomiin – mutta niiden jälkeen luvut pomppasivat muutamasta sadasta satoihin tuhansiin. Muutettiinko tilastointia jotta saatiin puskettua vuosittainen rokotus läpi, vai aiheutettiinko rokotuksilla kuolemia liukuhihnalta? Jokatap: GAVIn perustamisen jälkeen tilastoidut flunssakuolemat tuhatkertaistuivat.

, ja vakiintuivat aivan eri tasolle kuin missä ne olivat olleet) odottelee, että milloin mahtaa tulla se hänen ennustamansa bioterrori-isku – mutta WEF:n Klaus "the Great Reset" Schwab kohortteineen puolestaan odottelee, että ihan koska tahansa tulee tapahtumaan kyberhyökkäys kriittisen infrastruktuurin kimppuun. Ja koska tämä on jo leikisti harjoiteltu, se tulee myös tapahtumaan.

Cyber Polygon. Joku kaunis päivä sähköt katkeavat, eivätkä tule ihan heti takaisin. Jostain kumman syystä samassa yhteydessä nimenomaan pankkien katsotaan joutuvan ongelmiin, vaikka tämä iskee nimenomaan ihan jokaiseen. Mutta pankkien ongelmia korostellaan. Voipi olla, että kun virrat saadaan takaisin, pankeissa ei ole mitään. Voipi olla, että koko härdelli on nimenomaan pankkiirien aiheuttama, mutta ei nyt siihen kiinnitetä huomiota.

On varmaan visaista miettiä kannattaisiko tämä pistää toimeen pahimmilla pakkasilla, jolloin ihmiset paleltuvat koteihinsa – vai kovimmilla helteillä, jolloin ruoansäilytys on mahdollisimman vaikeaa. Saas nähdä. Ruumiita jokatap tullaan tehtailemaan ihan ennätystahtiin, ja globaali fasismi sen kuin jatkaa etenemistään. 

Väki vähenee, pidot paranee – ja jos selvisit tästä hengissä, olet joko palvelija tai palveltava. Jälkimmäisessä tapauksessa tiesit tämän kaiken jo ennen kuin Schwabin Klasu edes avasi suunsa.

Ei kommentteja: