2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 22. marraskuuta 2020

Eivät olleet ikinä

 Valehtelu jatkuu ja jatkuu ja jatkuu:

Perusterve 19-vuotias amerikkalaismies kuoli saatuaan "koronavirustartunnan" – lääkäreiden mukaan kuoleman taustalla harvinainen syy: "He eivät olleet ikinä nähneet tämän etenevän näin"

Jaha? Että "korona"™ toimii ihan eri tavalla kuin mitä "korona" toimii? Jännä. Kellään ei vissiin ole tullut mieleen tarkistaa, voisiko kyse olla jostain muusta kuin "koronasta".

Nämä ihmiset ovat niin jumalattoman tyhmiä, että heidän mielestään aivan kaikki johtuu ninjaviruksesta, jonka olemassaoloa saati vaikutuksia ei koskaan ole edes yritetty todistaa.

Nämä ihmiset ovat niin saatanan tyhmiä, että heidän visvaisen ajattelunsa takia koko maailma on pidetty kausiflunssan takia avovankilana. Kaikki "koronatoimet"™ tekevät moninkertaista tuhoa yhteiskuntien psyykessä.

Silti nämä aivottomat pässit jatkavat ja jatkavat ja jatkavat – kunnes heidät vihdoin tajutaan teljetä pehmeään koppiin loppuiäkseen.

Kuolinsyy ei mediatietojen perusteella ole selvillä, mutta syyksi veikataan "koronaviruksesta johtuvia" neurologisia komplikaatioita. Chadin kerrotaan olleen perusterve nuori mies.

Kuolinsyy ei ole selvillä. Mutta ninjavirusta syytetään.

– Hän sanoi meille, että oli varovainen ja käytti maskia.

Jos Ämteeveen Outi Jaatinen olisi ottanut asioista selvää, hän tietäisi maskien aiheuttavan neurologisia ongelmia – mutta hänhän ei osaa ottaa asioista selvää, koska hän on senttari. Hän kirjoittaa mitä tahansa auktoriteetit käskevät tuhertaa. 

Tämä fataali-idioottien letaali ulina aiheuttaa verrattoman määrän vahinkoa, kun tarinoidaan vailla alkeellisintakaan tiedettä tällaisia:

Tutkijat hämillään: Syöpäsairas 71-vuotias "kantoi tartuttavaa koronavirusta" 70 päivää – oli koko ajan oireeton

Nämä ihmiset ovat niin tolkuttoman aivotonta sakkia, että mikään niiden kerronnassa ei ole hetkeäkään johdonmukaista: "Oho, nyt se körönä toimiikin yhtäkkiä vaikkapa näin!" "Oho, mites se  nyt noin? Tarkottaakstää että kaikki kuolee jos ei totella eksperttispesialisteja kaikessa koko ajan?" Nämä idiootit on terroristien puhtaaksikirjoittajia.
    Näillä "tutkijoilla" ja heistä raportoivilla "toimittajilla" ei ole kapasiteettia puhua asioista joista kuvittelevat puhuvansa – ja seurauksena on (jälleen) tämä:

Viisi ihmistä on kuollut ja 11 sairastunut "koronaan" ikäihmisten hoivakodissa Sodankylässä

Kukaan koko maailmassa ei ole kuollut "koronaan". Kukaan ei ole koskaan sairastanut "koronaa". Hoivakodeissa jätetään vanhuksia heitteille, ja Sodankylässä on näköjään tehty taas ennätys siinä touhussa. 

Tämä ei kuitenkaan ole yksittäisen "hoiva"kodin ongelma; se on systeeminen, sisäänleivottu funktio. Tämä järjestelmä toimii juuri näin, koska sen on suunniteltu toimivan juuri näin. Sairaalahuoltamojärjestelmä tappaa ihmisiä liukuhihnalla.
    Tämä järjestelmä on psykopaattien suunnittelema, ja sen hyväksi toimii se, että "asiantuntijat" ovat liian tyhmiä ymmärtääkseen mitä tekevät. Kun hypoteettisista fantasianarratiiveista tehdään riittävän monimutkaisia, kukaan muukaan ei ymmärrä mitä tapahtuu.
    Juuri näin tämä systeemi on suunniteltu.

Ei kommentteja: