2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 9. marraskuuta 2020

Riskiä ihmisiin pidetään

Elämme järjettömyyden riemujuhlaa:

Lintuinfluenssaa Hollannissa, Venäjällä ja Englannissa – lähes 500 000 lintua on lopetettu tai määrätty lopetettavaksi siipikarjatiloilla

Nämä tahot todella haluavat, että ihmiset kuolevat nälkään(kin).

Myös Saksassa on löydetty kuolleita villilintuja, joiden epäillään kuolleen lintuinfluenssan seurauksena.

"Epäillään kuolleen todentamattoman hypoteesin seurauksena". Enää tarvitsisi osoittaa, että tämäkin fiirux on todella olemassa – mitä se ei ole. Siis: puoli miljoonaa syömiseen kasvatettua lintua ollaan tappamassa jälleen ilmasta temmatun (sic) verukkeen mandaatilla.

Tiloilta on löytynyt lintuinfluenssan erittäin tarttuvaa

...mitä ei ole todistettu, koska kyseistä pöpöä ei ole koskaan todennettu.

ja linnuilla korkeaa kuolleisuutta aiheuttavaa H5N8-muotoa.

Edelleen: kukaan ei pysty todistamaan yhtäkään väitettä – mutta ruokaa tuhotaan sumeilematta.

 H5N8-lintuinfluenssan on epäilty levinneen muuttolintujen mukana Venäjältä.

Huomaattehan, miten kaikenlaista voi "epäillä" kun perusväittämä on pelkkää fantasiaa – eli siis puhdasta demonologiaa. Näkymättömiä riivaajia, joiden "leviämiselle" keksitään yhä uusia reittejä. 

Missähän kohtaa WHO saa päähänsä, että "viruksille" ["myrkyille"] altistuneet ihmiset pitää ottaa hengiltä? "Ainoa tapa suojella väestöä on tappaa väestöä." Victoriassa sävelletään naseva slougani: "Kill each other to love each other."

Linnuille lintuinfluenssan korkeapatogeeninen muoto on erittäin vaarallinen ja tarttuu helposti linnusta toiseen.

Väite, jota ei koskaan ole vaivauduttu todentamaan, mutta mitäpä tuosta; pääasia että proteiinin tarjonta vähenee.

Lintuinfluenssan leviämisen riskiä ihmisiin pidetään pienenä.

Tämäkin vielä. Jopa allopaattien oman narratiivin sisällä todetaan, että näitä lintuja ei todellakaan tarvitsisi tappaa – mutta kun poliitikot pääsevät vauhtiin...

Kanojen lisäksi vastaavia teurastusverukkeita keksitään toki myös naudoille ja sioille: on "suu- ja sorkkatautia" ja raivoisia villisikoja... Eikä mikään perustu ainakaan tieteeseen – paitsi jos generöösisti haluaa laskea eugeniikan ja teknokratian "tieteiksi".


---

Tässä vielä minkkientappo-orgioiden jälkiä Tanskassa. "Maailman vaarallisimman" ja "tarttuvimman" ninjaviruksen "mahdolliset levittäjät" on pakattu kontteihin niin biohasardihuolellisesti, että verta on levitetty koko matkalle teurastamolta hautaamolle – ja lisäksi osa raadoista on pudonnut matkan varrelle.



 

Körönä ei ilmeisesti "tartu" tuoreista raadoista – tai sitten asialla ei koeta olevan mitään merkitystä. Kertoo aika paljon siitä, mistä todella on kysymys: ei "taudista", vaan... mistä? Mihin pyritään sillä, että tapetaan teollisessa mittakaavassa milloin mitäkin eläimiä? 

Kun tuotantoeläimiä on rituaaliteurastettu riittävän pitkään, kohdistetaan tähtäin kotieläimiin. Tämä on tulossa: lemmikit käsketään tapettaviksi "viruksen" verukkeella. Tanskassa asiaa ajaa tämän näköinen kaiffari:

Meitsi haluaa hengiltä sun kissat ja koirat.

Ei kommentteja: