2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 23. marraskuuta 2020

Jäi jopa mahdollinen

Sarjassamme "Mitä haluamme kertoa"; ensin Salon seudun sanomat:

AstraZenecan koronarokotteen teho jäi 70 prosenttiin

...ja sitten Iltakoronalehti:

Myös AstraZenecan koronarokotteen teho jopa 90 prosenttia

Hmm. Aika paljon klappia noiden tulkintojen välillä. Mites Nuorsuomalaisten Iltakoronasanomat?

Oxfordin yliopiston rokote antaa 70-prosenttisen suojan – jopa 90-prosenttinen teho mahdollinen

Selevä. Eli jompi kumpi, ehkä. Kuulostaa vakuuttavalta. Onkohan ne siellä AstraZenecalla itsekään ihan selvillä mitä on tullut väitettyä? Ehkä tulos on oikeasti fifty-sixty?
    Mitäs Mainoskoronateevee?

Jättiyllätys! Saksa saattaa aloittaa koronarokotukset jo ensi kuussa

Whoa! Nyt on kiire! Äkkiä, mikä hyvänsä koronarokote, oli miten kokeellinen tahansa! Joku muu voi ehtiä myrkyttämään itsensä ennen meitä!
"Meitsi on ainaki ihan käsi ojossa ollu viimeset kymmenen kuukautta, et rokottakaa mut, pliis, millä tahansa litkulla! Koska siis ihmisen immuniteetti lakkas olemasta vuoden alusta. Joten tietysti myrkkyä kehoon. Haluan olla ihmiskoe-eläin. Kukaan ei tiedä varsinkaan pitkäaikaisvaikutuksista mitään, mut hei, mulla ei ole immuniteettia! Maailmaan ilmaantu yhtäkkiä ninjafiirux, joka toimii ihan eri tavalla riippuen päivästä, ja kaikki maailman ihmiset on kuollu vähintään kerran kuulemma. Ja nyt on toinen aalto. Ja kolmas kuulemma kanssa. Neljäs on varmaan huomenna. Myrkyttäkää mut pliis; maailma pelottaa ja vaan eksperttispesialistit jotka tunnetusti on sairastuttaneet, vammauttaneet ja tappaneet myrkyillään ja valheellisilla pelottelukampanjoillaan miljoonia, niin totta kai mä nyt niihin luotan koska olen pelkuriraukka jolle on liian vaikea ajatella, että keho vois ihan ite kyetä puolustautumaan asioilta jos sille annettais tilaisuus. Puhumattakaan yhtään siitä, että tätä ninjafiiruxta ei ole ikinä edes yritetty todentaa. Tai siitä että PCR-testit on käytännössä arvontaa koska niitä ei ole tarkoitettu diagnosointiin. Tai siitä että tää ihan tavallinen kausiflunssa olis parannettavissa D- ja C-vitamiinilla.

Ei kommentteja: