2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 26. marraskuuta 2020

Vasta silloin jos

Meediostossa on vissiin mennyt ohi sekin, että Australiassa, jossa terveysfasismi on riistäytynyt käsistä melkein yhtä törkeästi kuin U-Seelannissa, on kuudennesta päivästä tätä kuuta lähtien ollut vireillä oikeustoimet oman elämänsä diktaattoreita vastaan. Tässä avoin kirje sikäläiselle hallitukselle – 30 sivua hyvin yksityiskohtaista tekstiä siitä, missä kaikessa vallasta humaltuneet on kävelleet toimivaltansa yli ja alamaisiksi kuvittelemiensa päältä.

We, the undersigned on behalf of the Concerned Lawyers Network (on behalf of pending clients, victims and those with legal standing and this lawyer network) write this open letter to request a review and wind back of measures taken by Victorian and Australian governments which were based on the premise of a Covid19 pandemic existing and/or continuing, leading to declared states of emergency, states of disaster and other related legal measures. 
We respectfully give you notice of potential liabilities, should there be continued reliance on this premise and subsequent overreach of powers, whilst there is overwhelming evidence against such a premise.

Sama meininkihän on jatkunut myös Suomessa; erityisesti Vapaavuori on näyttänyt olevan erityisen innokas koronafasisti – ja henkkohtaisesti olen huomannut vain yhden poliitikon harrastavan edes jonkinasteista järjenkäyttöä. Oikeusministeri taisi muistutella että tämä todentamaton ninjavirus ei todellakaan anna oikeutta kävellä ihmisoikeuksien yli.

– Valmiuslaki ja poikkeusolot tulevat kysymykseen vasta silloin, jos on käytetty kaikki muut keinot ja tilanne on niin paha, että se olisi aivan välttämätöntä. Tässä tilanteessa me emme tällä hetkellä ole, Henriksson sanoi STT:lle tiistaina.

"Tilanne" ei ole missään vaiheessa edellyttänyt hallitukselta mitään toimia. Ei ole mitään pandemiaa. Mitään pandemiaa ei ole koskaan ollut. Koko pandemian idea on yksi suuri huijaus.

ALARMINGLY, THE CDC NOW CLEARLY STATES THAT COVID19 HAS STILL NOT BEEN ISOLATED The CDC document is titled, “CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel.” It is dated 13 July, 2020 and on page 39, in a section titled, “Performance Characteristics,” it states: “Since no quantified virus isolates of the 2019-nCoV are currently available, assays [diagnostic tests] designed for detection of the 2019-nCoV RNA were tested with characterized stocks of in vitro transcribed full length RNA...” In other words NO ISOLATED VIRUS IS AVAILABLE, NO ONE HAS AN ISOLATED SPECIMEN OF THE COVID-19 VIRUS, AND NO ONE HAS ISOLATED THE COVID-19 VIRUS. So, what can Covid19 testing and Covid19 vaccines be based on?

Tämä avoin kirje erittelee niin monta väärinkäytöstä, etten lähde noita purkamaan. Suosittelen lukemaan kuitenkin, ajatuksella. Jokainen maa on työnnetty totalitarismiin tämän keksityn, valheellisen narratiivin varjolla – ja käytännössä joka maan hallitus on syytä toimittaa pehmustettuun selliin niin pian kuin suinkin mahdollista.
    Kyseessä on maanpetos, valtiopetos ja rikos ihmisyyttä vastaan.

Ei kommentteja: