2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 6. marraskuuta 2020

Kärsineen korvauksista vastaisi

 Vakuutusyhtiö hamuaa just sun taskulle:

Koronarokotteiden vakuuttamiseksi esitetään valtiontakausta

Tämä moninkertainen huijaus on taittumassa siis vielä moninkertaisemmaksi. Ensin keksitään "virus", sitten "rokote" – ja kun rokote aiheuttaa sitä mitä se aiheuttaa, maksun maksat just sä.

Hojaa! Tämäkin rokote on niin "ilmainen" että laitan vaikka pääni pantiksi.

Just sun rahoilla on viety maa konkurssiin, just sun rahoilla maksetaan myrkyt joita kutsutaan lääkkeiksi – ja kun myrkyttäminen aiheuttaa sitä mitä myrkyttäminen aiheuttaa, sen maksat just sä.

Paitsi että välissä on vakuutusyhtiö vetämässä massit himaan, ja useimmissa tapauksissa myöskin eksperttispesialistina kertomassa loppuiäkseen sairastuneelle: "Ääässemitäärrokotteestajohdu. Emmaksa. Luulosairaana keksit koko jutun. Sä mitään kipee ole." 

Jännä miten todentamaton virus otetaan todesta, mutta rokotteiden aiheuttamat tuhot pyritään kiistämään niin pitkään kuin mahdollista. Mahtaneeko rahalla olla asian kanssa mitään tekemistä?

Valtion vastuun määrä voisi olla enintään 30 miljoonaa euroa kalenterivuotta kohti.

Rahan mukaan mitoitetaan sitä, missä määrin "valtio" [eli just sä] vastaa aiheuttamastaan [muutaman valtion nimissä esiintyvän psykopaatin aiheuttamasta] turmiollisesta puoskaroinnista. 

Hallitus esittää lakia covid-19-rokotteiden vakuuttamisen turvaamiseksi. Vakuutusturva varmistettaisiin myös rokotteiden saajille.

Myös? Kenelle muulle? Rokotteiden antajille? Valmistajille? Kenelle? Kuka muu kärsii siitä, että rokote aiheuttaa sairastumista, vammautumista, halvaantumista, sterilointia ja kuolemaa?

Ja miksi tätä turvallisuustestit läpi käynyttä rokotetta varten ylipäätään tarvitaan vakuutus? Sehän on turvallinen? Turvallisuus on testattu?

Suomessa rokotteiden ja lääkkeiden aiheuttamat henkilövahingot vakuutetaan yksityisellä lääkevahinkovakuutuksella, jossa vakuutuksen ottajina ovat lääkkeiden valmistajat, maahantuojat ja markkinoijat.

Miksi? Nämähän on vaarattomia ja ehdottoman hyödyllisiä – vaikka hyödyllisyyttä ei koskaan ole missään määrin todistettu, ja vaarallisuus taas on ilmiselvää kaikille jotka pitävät silmänsä auki. Nämä myrkyt on niin hyödyllisiä, että jossain ne on suorastaan pakollisia.

Itse asiassa ne on pakollisia jo Suomessakin; niitä vain ei kutsuta pakollisiksi. Ne esitetään väistämättöminä – vähän kuin verot –, joten harva edes kyseenalaistaa mitään. Ne, jotka kyseenalaistavat lastensa ronkkimisen, riskeeraavat lastensa menettämisen. ...Koska valtio tietää paremmin.

Suomessa lääkevahinkovakuutusta tarjoaa vain yksi yhtiö, Suomen Keskinäinen lääkevahinkovakuutusyhtiö, joka pienentää omaa vakuutusriskiään ottamalla markkinoilta jälleenvakuutuksen.

Monopoli? Monopoleilla on aina ihan hirmuinen tuo "riski". Sen takia niiden pitää kikkailla vakuuttamalla vakuutukset. Epäilemättä nuo vakuutukset vakuuttanut yhtiö vakuuttaa vakuuttamisvakuutusten vakuuttamisen myös? Ovatko vakuutukset asiakasta varten, vai asiakkaat yhtiötä varten? ...Vastaus on toki selvä jo ennen kysymystäkin, mutta ehkä kaikilla ei ole tullut mieleen, että kyseessä on vain rahantekokone, jolla myydään ei-mitään.

Laki mahdollistaisi valtiontakuun antamisen covid-19–rokotteiden lääkevahinkovakuuttajalle, jos jälleenvakuutusta ei ole saatavilla markkinoilta kohtuullisin ehdoin.

Kohtuullisin ehdoin? Tokihan tälle turvalliselle ja harmittomalle litkulle kohtuulliset ehdot löytyy, kun mitään korvattavaa ei koskaan tule eteen? Toisaalta: valtion lompsahan on pohjaton, koska rahaa saa kiristettyä aina lisää, joten miksipäs ei! Aiheutetaan vahinkoja, ja pakotetaan uhri maksamaan siitä itse; tämähän on vanha toimiva resepti (sic).

Valtiontakuun antamisen jälkeenkin vahingon kärsineen korvauksista vastaisi vakuutustakuun saanut vakuutusyhtiö.

Toki. ;D

Samaan aikaan:

Parjattuun järjestelmään muutoksia – Vakuutuslääkärien vahvistettava lausunnot omantunnon kautta

Heh heh. "Omantunnon". Odotan tältä esitykseltä todella paljon.

Eduskunta hylkäsi viime vuonna vakuutuslääkärijärjestelmään muutoksia ajaneen kansalaisaloitteen. Aloitteessa vaadittiin poistettavaksi "vakuutus- ja eläkelaitosten lääkäreiltä mielivaltainen oikeus kumota potilasta hoitavan lääkärin lausuntoja."

Jep. Ei arkadianmäellä mitään mielivaltaa kyllä lähdetä suitsimaan – sellainenhan sotkisi kaiken.

Lakimuutoksilla halutaan parantaa vakuutuspäätösten laatua ja lisätä käsittelyprosessin avoimuutta, joutuisuutta ja tunnettuutta.

Toki. Ei kuulosta yhtään sanahelinältä tuo.

– Kansalaisaloite kuvastaa tyytymättömyyttä ja epäluottamusta vakuutuslaitosten päätöksentekoa kohtaan ja kokemusta epäoikeudenmukaisuudesta. Se osoittaa, että sosiaalivakuutusjärjestelmän läpinäkyvyyttä ja luottamusta päätösten oikeellisuuteen on edelleen vahvistettava, hallituksen esityksessä todetaan.

Joo-o. Kyllä kyllä. Taidan pidättää hengitystä tämän lakiesityksen hyödyllisyyttä odotellessani.

Vakuutuslääkäreiden kannanotoille on tulossa muotovaatimukset.

Muoto? Tämähän kuulostaa juuri siltä mitä on pyydetty. Eiks jeh?

Ehdotettujen säädösten mukaan asiantuntijalääkärin olisi otettava kantaa keskeisiin ja olennaisiin etuudenhakijan sairautta tai vammaa koskeviin terveydentila- ja hoitotietoihin sekä merkittävä korvausasian asiakirjoihin perusteltu arvionsa näistä tiedoista.

Mmm. Näitäkö ei vielä säädöksistä löydy? Mitä ihmettä niissä säädöksissä nykyään sitten loruillaan?

Lakien on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian.

Phuii. Mahdollisimman pian? Sehän tarkoittaa samaa kuin "ihan kohta"? Heti helpotti. Tämä kaikki varmaan koskee välittömästi myös koko painollaan sitä Suomen Keskinäistä lääkevahinkovakuutusyhtiötä, jolla tulee olemaan melkoinen savotta noiden körönärökötteiden aiheuttamien tuhojen kanssa, jahka ne saadaan työnnettyä ihmisten elimistöihin. Ei sitten haittaa vaikka loppuelämä on tuhottu ilman mitään syytä ja noin.

Ei kommentteja: