2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 27. marraskuuta 2020

Laitetaan usein henkitorveen

Ultravastuuttomuus kukkii:

Lääkärin pelottava video: Viimeiset hetkesi voivat olla tällaiset, jos et ota koronaa vakavasti – "Tämän näet elämäsi lopussa"

Mainosteevee tekee sitä mitä mainosteevee tekee: mainostaa; tällä kertaa tuotemerkki "koronaa" – ja mainostamisen metodina käytetään uhkailua. Törkeää valehtelua.

Murhaaja.

Tehohoidossa koronapotilaille laitetaan usein henkitorveen hengitysputki, sillä potilas ei saa riittävästi happea. Toimenpide on kivulias, eikä sitä kestä ilman kipulääkitystä.

On yleistä tietoa, että hengityskone on nimenomaan väärää "hoitoa" "koronassa" – vain yksi kymmenestä jää henkiin. Tuo Kenneth E. Remy siis tietää tappavansa potilaansa – ja tekee sen silti. ...Vaikka potilas olisi ollut parannettavissa C- ja D-vitamiinilla.  ...Koska kyse on kausiflunssasta, joka nimenomaan johtuu noiden puutteesta.

Tämän näet elämäsi lopussa, jos emme ota vakavissamme kasvomaskien käyttöä julkisissa paikoissa, sanoo Remy videolla.

Kenny käyttäytyy kuin ISIS. Hän uhkaa tappavansa potilaita. Hän pakottaa ihmiset burkhaan – vaikka tiedossa on myös se, että maskit altistavat sairastamiselle – ja aiheuttavat hitaasti etenevän aivovamman – vaikka yhtä lailla tiedetään, että niistä ei ole kerrassaan mitään hyötyä.
    ...Eikähän tätä diabolista ninjavirusta ole edes olemassa. Ja vaikka olisi, siltikään maskeista ei olisi mitään hyötyä. Tennisverkolla hyttysiä pyydystämme.

Me sitä valehdellaan sulle päivästä päivään! Me nauretaan sulle päin naamaa!

Ja kun nyt amerikkalaisten lääkärien toimintaa tässä katsellaan:

OxyContin maker Purdue Pharma pleads guilty in criminal case

Purdue on hyvin pitkälti vastuussa puolen miljoonan amerikkalaisen opioidikuolemasta. Mikä näiden puolen miljoonan hintalappu on? Parisataa miljoonaa – eli viis hunttia per tappo. Puoli tonnia raadosta.
    Tämä huolimatta siitä, että tyypit ovat suoraan myöntäneet puskeneensa Oxyja ihan vaan tehdäkseen rahaavarsinkin siinä kohtaa kun markkina uhkasi kutistua opioidikriisin tultua yleiseksi puheenaiheeksi.

Tämä on lääketehtailijoiden moraali. Lääketehtaat tekevät rahaa. Asiakkaiden hyvinvointi on täysin samantekevä.

Ja kuten jopa Johns Hopkinsin sivuilla tunnustetaan:

Study Suggests Medical Errors Now Third Leading Cause of Death in the U.S.

Siis: lääkärit on syynä kolmannekseen kaikista kuolemista. Kolmannekseen. Joka kolmas ihminen kuolee lääkärien toiminnan takia. [EDIT: Khm, aivonyrjähdys... Ei kolmannes, vaan 10%. Kolmanneksi yleisin kuoleman aiheuttaja. Mistä ihmeestä sain päähäni, että joka kolmas? Ehkä siitä, että todellisuudessa luku lienee paljon enemmän kuin mitä tunnustetaan?]
    ...Tämäkin on itse asiassa vähättelyä, koska allopatia jo sinällään on väärässä lähes kaikesta; se "hoitaa" "sairauksina" kehon omia puolustusmekanismeja – ja estää siis todellisen parantumisen. Siksi pitkäaikaispotilaat ovat pitkäaikaispotilaita – eikä kukaan koskaan parane.

Kuten joskus totesin: myrkyttäjien ammattikunta (ja heillä oli siis ihan oma kiltansa) lakkasi olemasta suurin piirtein samaan aikaan kun allopaattinen [suom. "vieraskärsimyksellinen"] lääke"tiede" kekkaistiin – ja kun terästehtailija Carnegien ja öljynjalostaja Rockefellerin (käärmeöljykauppiaan poika) toimesta kaikki "hoito" standardisoitiin vierasesineiden kaivamiseksi jalostuskuonan myyntiin, myrkyttäjät sisällytettiin lopullisesti lain väärälle puolelle, eli valtion sanktioimaksi pakkohoidoksi.

Me olemme sairaita, koska meitä myrkytetään koko ajan (ruoka, vaatteet, ympäristö, kaikki mahdollisimman synteettistä) – ja sitten näitä myrkytystiloja "hoidetaan" myrkyttämällä lisää. Sairashuoltamofranchise on bisnesmalli, joka tekee hyvää vain lääketehtailijoiden pankkitileille.

Ei kommentteja: