2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 13. marraskuuta 2020

Ei mitään todisteita

 Tyrsk!:

Yhdysvaltain vaaliviranomaisilta yhteinen kannanotto: Ei mitään todisteita vilpistä, vaalit "maan historian turvallisimmat" – Twitterissä satojatuhansia harhaanjohtavia viestejä

Vaaliviranomaisilta, jotka eivät päässeet samaan huoneeseen ääntenlaskijoiden kanssa jne. Ensimmäisen kerran meediosto näin räikeän vilpillisesti jyrää kansan tahdon (joka toki oli jo valmiiksi rajattu joko/tai-valinnaksi kansan puolesta) – mutta meediostohan tätä maailmaa on koko vuoden pyörittänyt.

Yhtäältä, kuten viimeistään viimeisen neljän vuoden aikana olisi pitänyt jokaisen huomata: presidentillä ei ole mitään valtaa. Itse asiassa se olisi pitänyt huomata jo edellisen ilmivilpillisen tuloksen, eli Juniori Bushin valinnasta. 

Junnu-Bush valittiin virkaansa selkeän häviön jälkeen, vaikka älynlahjat eivät todellakaan riitä minkään sortin johtotehtäviin. Nyt virkaan tungetaan seniiliä pedofiiliä, joka tullaan syrjäyttämään Kamalalla tai Pelosilla – riippuen "patrioottien" reaktion voimakkuudesta. Kirjoitan patriootit lainausmerkkeihin, koska patriootteina esiintyvät – vaikka sydämeltään sitä ovatkin – ovat antaneet vedättää itseään Q-pelleilyn Trump-kultilla, eivätkä siis tiedä yhtään, mitä "patriotismi" olisi jos sellainen olisi jotain muuta kuin iskusana.

Katsotaanpa kuitenkin paria kuvaa:

Bidenin vaalitilaisuus

Trumpin vaalitilaisuus
 

Vastaako vaalien tulos miltään osin todellisuutta? Eipä taida vastata. Meediostoa tämä ei haittaa, koska meediosto ihan rutiinilla hautaa faktoja päivästä toiseen. Uutissyndikaatit valehtelevat kuorossa joka päivän joka minuutti – eivätkä toimittajat edes tajua tekevänsä työtä parasiittien piikkiin.

Toisaalta: demokratiahan ei koskaan ole ollut sitä, mitä sen väitetään olevan. Se ei ole sitä myöskään Suomessa: kansa ei päätä mistään mitään; sen tekee bättre folk meidän puolestamme – meidän rahoillamme.

Ei kommentteja: