2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Huuhaatohtorien varsinainen leipäpuu

Röyhkeää kusetusta myös toisella allopatian rintamalla (kiitos Iltakoronalehdelle tästäkin tappavan valetieteen levittämisestä; olette hienoja ihmisiä siellä):

Sydänpotilaiden kolesterolisuositukset tiukentuivat: ”Meillä on turhaa kolesterolia verenkierrossa”

Ei ole olemassa sellaista kuin "turha kolesteroli" – eikä varsinkaan sellaista kuin "paha" – eikähän LDL (eikä HDL) edes ole kolesterolia, kuten jokaisen pitäisi tietää, muttei tiedä. 

Kolesteroli (ja LDL sekä HDL) on elintärkeä komponentti vaikkapa hormonien tuotannossa, solujen uusiutumisessa – ja aivojen toiminnassa. Sokeriteollisuuden tyhjästä polkaisema rasvakammo on altzheimerin – ja kaikkien kardiovaskulaaristen ongelmien aiheuttaja – siis sokerin lisäksi.

Allopatian "kroppa toimii väärin, koska luonto ei tiedä mitä se tekee" -lähestymistapa "korjaa" ihmisiä toimintakyvyttömään kuntoon – mutta hitaasti, koska sellainen on tuottoisinta.

Puoskarit kuitenkin haluavat, että ihmisten elimistö sammutetaan hiljalleen statiineilla ja muulla skeidalla – ja sehän onnistuu juurikin sillä, että kolesterolin raja-arvoja pudotetaan jälleen kerran entistäkin alemmaksi: kohta terveimmilläkin on "liikaa kolesterolia".

Nämä mieleltään vajaat puoskarit on syytä toimittaa johonkin mistä eivät palaa mengelöimään enää ikinä. Tässä harhaisessa myrkyttämisessä on kyse vain ja ainoastaan lääketehtaiden voittojen maksimoinnista.

– Tällä hetkellä jo useiden seurantatutkimusten perusteella statiinia käyttävillä on ollut parempi ennuste [profetia] covid-19-"taudissa", Strandberg sanoo. Satunnaistettuja tutkimuksia tästä on meneillään, Strandberg kertoo tiedotteessa.

Totta helvetissä ihmestatiinit toimivat myös mielikuvitusviruksen torjunnassa. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten nämä "satunnaistetut" "tutkimukset" toimivat. Miten todentamattoman viruksen todentamattomat vaikutukset saadaan "ennustettua" vähemmän mielikuvituksellisiksi käärmeöljyllä nimeltä statiini? Mitään linkkiä näihin "satunnaistettuihin tutkimuksiin" ei tokikaan tarjota.

Tohtori myy tässä juuri käytettyä autoa "kivana kauppakassina apteekkireissuille"

Timo Strandberg ja koko muu Duodecim: Haagiin. Nämä tyypit ovat patologisia psykopaatteja.

Ei kommentteja: