2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 3. marraskuuta 2020

Saa vastinetta lähes

Vietämme rikollisen kiristämisen festivaalia, ja Totuusministeriö toki etunenässä kertoo, miten hienoa suojelurahojen pakkolunastelu on:

Ylen kysely: Veroille saa vastinetta lähes kaikkien mielestä, mutta perussuomalaisissa piilee verokapina

Lähes kaikkien mielestä nämä väkisin ryöstetyt rahat on jossain määrin jopa hyötykäytössä? ...mutta vaaralliset "äärioikeistolaiset" ovat jostain kumman syystä sitä mieltä, että ihmisten pitäisi (tietysti!) voida ihan itse päättää mitä omilla rahoillaan tekee?

Suomalaiset rakastavat veroja ja luottavat järjestelmään, mutta nyt näkemyksissä alkaa olla myös repeämiä, sanoo professori Anu Kantola.

Rakastavat? Onko tämä professori ihan tolkuissaan?

Verottaja on kaiken yllä häilyvä rikollinen entiteetti, joka haluaa osansa aivan kaikesta – ja moneen kertaan. Verottajalle ei riitä mikään, koska koko konsepti on psykopaattien tuotosta.

Hengittäminenhän on jo verollista, koska ihmisten pitää – kuuliaisuuden osoituksena – pukeutua haitallisiin maskeihin, ja niistähän verorahat kilahtelevat valtion tilille paitsi myynnissä, myös valmistuksessa, valmistukseen käytetyssä energiassa ja laitteistossa, kuljetukseen käytetyssä energiassa ja laitteistossa, tulleissa, tariffeissa, jokaisen työvaiheen palkoissa ja lopulta hävittämisessäkin – puhumattakaan niiden aiheuttamista terveysongelmista, jotka ovatkin varsinainen rahasampo huuhaapuoskareille – ja siis valtiolle, joka näitä huuhapuoskareita ylläpitää pakottamalla alamaiset käyttämään näiden huuhaapuoskareiden yhäti vain lisää sairastuttavia "palveluita". Win-win! 

Toki myös pankit repivät hulppeaa tulosta joka ainoasta siirrosta joka ainoassa vaiheessa – varsinkin lainabisneksessä, jossa taiotaan rahaa tyhjästä antamalla vastineeksi ikuinen velkaorjuus. 

Ai niin, ja vakuutusyhtiöt, jotka varsinkin nettoavat myymällä ei-mitään. ...mistä hyötyy tietty valtio, ja pankit, ja kaikki kolme hyötyvät siitä, että mistään ei lopultakaan tarvitse ottaa mitään vastuuta – paitsi vähän näön vuoksi ja nimellisesti, mutta sitähän se markkinointi on: nimellisiä mutta todella näkyviä tekoja.

Tänä vuonna verottaja poistaa suurituloisimpien listalta yli 4 000 henkilön tiedot heidän omasta pyynnöstään.

Tällähän on ihan hirveästi merkitystä. Sen sijaan, että puhuttaisiin verottamisen rikollisesta luonteesta, suunnataan ihmisten mielenkiinto kateuteen: miten paljon joku tienaa, ja sinä et. Tästäkin keskustelusta on täysin piilossa se, että parhaiten tienaavat kiertävät myös veroja parhaiten – joten heidän tulonsa eivät näy "suurituloisimpien" listalla.

Ketään ei kiinnostaisi nämä asiat, jos itsetienatuista rahoista ei ryöstettäisi kolmea neljännestä jo ennen palkkapäivää. Jos kaikki ei olisi helvetin kallista sen takia, että arkadianmäellä halutaan kikkailla ekseleillä, ja asentaa ryöstämillään verorahoilla lisää ryöstöapparaatteja ninq vaikka nopeuskameroita. Tuoda ulkomailta elintasoturisteja rikkomaan yhteisöllisyyttä, rakentaa hyödyttömiä mutta haitallisia tuulimyllyjä joka kumpareelle (paitsi omalle takapihalle tietenkään ei). Tehdä kaikesta mahdollisimman byrokraattista – koska verotuksessahan on kyse hyväveliverkoston suojatyöpaikkojen palkoista.

...Puhumattakaan siitä, että verorahoilla palkatut kansanetuilijat ovat viimeisen vuoden aikana tuhonneet alamaistensa elämät pahemmin kuin vielä edes tajutaan – ilman kerrassaan mitään syytä.

Ei kommentteja: