2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 23. marraskuuta 2020

Poikkeusolot priorisoimaan vierailukielto

 Totalitarismi etenee:

Pääministeri Marin Ylelle: Poikkeusolot voidaan ottaa käyttöön, jos koronakriisi pahenee

Katsotaanko tilastoja vaihteeksi?

Yhä äityvämmän ninjaviruksen "koronakuolemat"™ ovat olleet laskussa keväästä saakka.

Suomessa ei tapahdu mitään.

Suomessa ei koko aikana ole tapahtunut mitään.

...mutta Arkadianmäelläpä valmistellaan poikkeusololakeja.

Tätä HUSin valmiustason nosto tarkoittaa – toimitusjohtaja kommentoi: "On mahdollista, että alamme priorisoimaan hoitoja"

...eli ryhdymme lyömään laimin hoitoja, joita ei ole diagnosoitu testillä, jota ei ole diagnosointiin tarkoitettu – jolla etsitään virusta, jota ei ole koskaan isoloitu, vahvistuksella joka tekee tuloksista täysin epäluotettavia.
"Heissulivei, rahvas! Täältäkö niitä lippuja Haagiin saa?"

Moniko viimeaikoina raportoiduista "koronakuolemista"™ on tapahtuneet intuboiduille potilaille? Jokainenhan tietää, että intubointi on täsmälleen väärä toimenpide jos halutaan pitää "koronapotilas"™ hengissä.

Vierailukielto Kotivaaraan jatkuu Soinissa marraskuun loppuun saakka – nyt vierailukielto myös Apilaan

...eli vanhukset eristetään jälleen maailmasta – kuolemaan yksin tautiin jota ei ole olemassa. Haudattavaksi ilman omaisia. Sama katastrofaalinen kuvio uudestaan ja uudestaan.
 
Jopa NYTimesiin on eksynyt yksi monista kerroista, kun PCR-testailu on harhauttanut kuvittelemaan, että liikkeellä on tappava tauti:

Faith in Quick Test Leads to Epidemic That Wasn’t

Kahdeksan kuukautta kuviteltiin, että hinkuyskä lurkkii kaikkialla, vaikka kellään ei ollut hinkuyskää. Mutta testien mukaan sitä oli vaikka kellä.

Yksi monista lääkäreistä on avautunut tästä pelleilystä:

Dr. Roger Hodkinson on COVID: “This is the Biggest Hoax ever perpetrated on an Unsuspecting Public”

Isohan tämä huijaus on, muttei ollenkaan välttämättä suurin...

Ei kommentteja: