2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 12. marraskuuta 2020

Tutkimuksen mukaan saaneilla

Samaan aikaan toisaalla:

Yhdysvaltalaissairaalat äärirajoilla koronapotilaiden vuoksi

Ihan varmasti ovatkin. Lattiasta kattoon pelkkiä koronapotilaita kaikissa mahdollisissa jenkkisairaaloissa. Yhdessäkään sairaalassa yhdessäkään osavaltiossa ei ole (kohta) yhtään tilaa, kun kausiflunssa kaataa ihmisiä petiin toisin kuin koskaan ennen.

Albuquerquessa ambulanssikuskit varautuvat naamapleksillä siihen, että joutuvat rälläköimään koronapotilaat liikkuvista autoista väkisin, vaikkapa.

Suomalaistutkimus: Uniapnea voi olla "koronataudin" pahenemisen riskitekijä

Kuka olisi arvannut: hengitysvaikeudet hankaloittavat hengitysvaikeuksia!

"Meitsi oli ihan että mtäääääääääääh!" sanoo joku tässä kuvassa, ehkä tuo jolla burkha, tai sitten tämä toinen. Tai jotain joku sanoi. Ei saanut selvää kun niillä on tuo persoonanvaimennin naaman edessä.

Uniapnea­diagnoosin saaneilla on tutkimuksen mukaan 5–10-kertainen riski joutua sairaalahoitoon tai tehohoitoon "covid-19-taudin" vuoksi.

Apneapotilashan kuolee monta kertaa yössä, mutta harvempi arvaisi tulevansa tapetuksi hengityskoneella sairaalassa – flunssan takia. Ei kannata mennä sinne sairaalaan jos haluaa hengissä selvitä.

...Ja edelleenkään koskaan ei kerrota millä PCR-vahvistuksella nämä potilastulvat on saatu aikaiseksi. Yleisesti on tiedossa, että 24-kertaisen pitäisi riittää silloin kun potilas on oikeasti sairas – mutta että jossain briteissä käytetään surutta 45-kertaista, mikä on ihan dadaa. Oletettavasti jokainen "epidemian" "riistäytyminen" on saatu aikaan ihan pelkästään nostamalla PCR-testin vahvistusta.

Jo 35-kertainen vahvistus on Faucinkin mukaan silkkaa arvontaa – ja voisin lyödä pääni pantiksi, että ihan kaikkialla tulokset tehdään vähintään 37-kertaisella vahvistuksella.

...Ja kun sanon 37-kertaisella, tarkoitan 37 kertaa tuplattua vahvistusta: 1×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2×2

Luulisi 137438953472-kertaisella vahvistuksella löytyvän vaikka mitä. Tai etenkin 3,518437209×10¹³-kertaisella.

Lisäksi, kun tätä pannahisen ninjavirusta ei ikinä/kuunaan/koskaan ole eristetty – eikä millään haluta ymmärtää, että katsotaan eksosomia, joka tulee solun sisältä eikä ulkoa (korjaamaan eikä tuhoamaan) – todistellaan hillittömillä amplifikaatioilla täysin satunnaisesti valitun rna-rimpsun olevan paikalla. 

...Vähän kuin paloautot siellä missä palaa. Aiheuttivatko paloautot palon? Virologien mielestä kyllä.

Samaan aikaan varsinainen aiheuttaja on aivan naaman edessä:

Italian ilma on niin saastunutta, että valtio rikkoo EU-lakia

Mitä ilmansaasteet tekevät keuhkoille? Missä "cövid" on ollut aktiivisimmillaan? Mitä muuta on teollistuneimmilla alueilla? 5G:tä.

Ilmansaasteet ja kännykkäsäteily, molemmat vaikeuttavat hengitystä. Ja miten näitä hengitysvaikeuksia korjataan? Laittamalla hengitystä vaikeuttava rätti naamalle.

 Ja sitten ruvetaan opastamaan tosiolennaisista:

”90% suomalaisista käyttää maskeja väärin” – Opettajien liitto haastaa suoraan THL:n ja selittää maskilausuntoa

Toivottavasti koskaan ei päädytä tilanteeseen, jossa 90% ylipäätään käyttää tätä täysin hyödytöntä, mutta todellakin haitallista kuonokoppaa. Sillä aiheutetaan hitaasti etenevä aivovamma – ja loppujen lopuksi OAJ saa päivästä toiseen opastaa siinä, miten 90% suomalaisilla on aina kengät väärissä jaloissa ja paita väärin päin.

Mutta siihenhän tällä kaikella pyritään: ultraholhoavaan yhteiskuntaan.

Ei kommentteja: