2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 11. marraskuuta 2020

To be fully respected

 Heh heh:

Koronakriisin hoitoon haetaan apua eksperteiltä, jotka ymmärtävät ihmisten käyttäytymistä

Koko kriisi johtuu eksperttispesialisteista, jotka nimenomaan ymmärtävät ihmisten käyttäytymistä. Kyseessä on massiivinen psy-op.

Olisikin ehkä parempi, jos luotettaisiin niihin eksperttispesialisteihin, jotka ovat koko kohkauksen ajan koittaneet kertoa, että panikointiin ei ole mitään syytä (edes allopaattien oman [ja täysin virheellisen] dogman sisällä), ja että kaikki "koronatoimet"™ aiheuttavat koko kriisin.

Valtioneuvoston kanslia on käynnistänyt hankkeen, jossa pyritään hyödyntämään käyttäytymistieteellistä tietoa koronakriisin hoidossa.

Behaviorismista tässä on koko ajan ollut kyse, joten valtioneuvosto on ajamassa yhteiskuntaa yhä jyrkemmin kohti vapaata pudotusta.

– Niin kauan kun meillä ei ole rokotetta tai lääkettä covid-19-virustaudin hoitamiseen, korostuu tartuntojen ehkäiseminen. 

Eli C- ja D-vitamiinin syönti. ...ja sen ymmärtäminen, että "tartuntoja" ei ole olemassa. Ja rokotteista on pelkkää haittaa –  kuten Pfizerkin vastikään todisti.

Kerrataanpa: Pfizerin valtavassa rokotetutkimuksessa oli mukana 32 rokotettavaa ja 25, joita ei rokotettu. Kaikki olivat täysin terveitä aloitettaessa. Ne, jotka eivät saaneet rokotetta, pysyivät terveinä – mutta rokotetuista sairastui joka viides. Kirjoitin jo edellisen jutun lopussa, millä matematiikalla tämä fantisoitu 90%;n "tehokkuus" on saatu aikaan.

Tämä tarkoittaa alkeellisellakin päättelyllä sitä, että ihmisten ei missään nimessä kannata ottaa rokotetta jos haluavat pysyä terveinä. Koska testiryhmien kaikki osanottajat olivat alunperin terveitä, tulee rokotuskampanja tekemään paljon rumempaa jälkeä kuin testi – koska suuri osa ihmisistä on jo valmiiksi sairaita.

Työryhmään kuuluvat sosiaalipsykologian väitöskirjatutkija Matti Heino Helsingin yliopistosta, erityisasiantuntija Markus Kanerva valtioneuvoston kansliasta, psykologi Ville Ojanen Academy of Brain -yhtiöstä ja akatemiatutkija Lauri Sääksivuori Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksesta.

Nämä neljä ovat siis ehdottomasti ehdolla Haagin tuomioistuimeen syytettyjen penkille.

Tiedättekö muuten mitä UNESCOn ihmisoikeuksien julistus bioetiikasta sanoo? Sen lukaiseminen kertoo selkeästi, että lähestulkoon kaikki hallitukset on syytä asettaa syytteisiin rikoksista ihmisyyttä vastaan.

Article 3 – Human dignity and human rights

1. Human dignity, human rights and fundamental freedoms are to be fully respected.

2. The interests and welfare of the individual should have priority over the sole interest of science or society.

Article 4 – Benefit and harm

In applying and advancing scientific knowledge, medical practice and associated technologies, direct and indirect benefits to patients, research participants and other affected individuals should be maximized and any possible harm to such individuals should be minimized.

Article 6 – Consent

1. Any preventive, diagnostic and therapeutic medical intervention is only to be carried out with the prior, free and informed consent of the person concerned, based on adequate information. The consent should, where appropriate, be express and may be withdrawn by the person concerned at any time and for any reason without disadvantage or prejudice.

Kaikki maskipakot, "karanteeneiksi" valheellisesti nimetyt avovankilatoimet ja muu pelleily (varsinkin pakolliset rokotukset – joita ollaan ajamassa käytäntöön ainakin NYn osavaltiossa jo) on täysin rikollista toimintaa. Näiden idioottisääntöjen sorvaajat eivät itsekään ymmärrä mistä ovat päättämässä – mutta tekevät kaikkensa (sensuuri ja täysin yksipuolinen uutisointi & politiikka), jotta kukaan muukaan ei ymmärrä mihin ollaan ajautumassa. 

Valtiopetos, maanpetos ja rikos ihmisyyttä vastaan – noin alkajaisiksi.

Uutistoimitukset, rikollisia kaikki.

Ei kommentteja: