2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 17. marraskuuta 2020

Kaikki sivuvaikutukset tulivat

Vaikka tätä ninjavirusta ei koskaan (edelleenkään) ole todennettu: 

Jo toinen koronarokote todettiin "tehokkaaksi" – Ylen haastattelema koehenkilö testasi omalla kropallaan rokotteen "yliannostusta"

Kamikaze-testailua.

Nuoret miehet eivät vielä ymmärrä kuolevaisuuttaan.

Haydon kertoo, että hän pyörtyi ja päätyi rokotekokeen seurauksena terveyskeskuksen päivystykseen. Silti hän pitää vaihetta tarpeellisena: tarkoitus oli varmistaa rokotteen turvallisuus.

Pyörtyi ja joutui sairaalaan, nuori mies. Turvalliselta vaikuttaa tämä rokote.

12 tunnin kuluttua rokotuksesta tuli yllättäen vilu. Oli ilta, joten hän laittoi vähän lämpimämmin päälle. Yöllä hänelle nousi lähes 40 asteen kuume.

– Kaikki sivuvaikutukset, joista minua oli varoiteltu, tulivat samalla kertaa, Haydon kertoo.

Niin. Mitähän tapahtuisi vanhukselle, joka on jo valmiiksi heikossa kunnossa? Ehkä sellainen minimiannoskin riittää viemään suoraan teholle. Tämän me epäilemättä tulemme näkemään, koska nämä käärmeöljyjään puskevat psykopaatit eivät pysähdy ennen kuin heidät on viskattu loppuiäkseen tyrmään.

Tämä pelleily ei perustu mihinkään. Sen perusolettamuksista ei ole edes yritetty todistaa sitä kaikkein perustavinta: että "virus" on olemassa – ja jos on, aiheuttaa mitään. 

Virologia on patologista valehtelua: yksityiskohtia riittää, mutta reaalimaailmaan ne nivoutuvat vain harhaisessa ruumiillisten vahinkojen tuottamisessa.

Ei kommentteja: