2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 1. marraskuuta 2020

Toimia samalla tavalla

 Hourailu jatkuu ja jatkuu:

Epäiletkö sairastaneesi koronan keväällä? Vasta-ainetestikään ei välttämättä kerro totuutta – "Ei ole niin luotettavaa tutkimustietoa"

"Juu-u, nyt kun tarkemmin aattelen, niin joskus kevättalvella saattoi olla vähän nuhainen olo joskus vähän." Nämä terroristit eivät osaa lopettaa. 

Vasta-ainetesti ei kerro mitään. Jos se toimisi, niin kuin sen väitetään toimivan – mitä se ei tee –, se kertoisi onko ihminen parantunut ja terve, vai muuten vain terve. Mutta tässä mielisairaassa maailmassa se kertookin jonkun olevan sairastunut, vaikka ihan selvästi on terve – paitsi silloin kuin tulos on "väärä".

Kun vasta-aineet on koholla – mistä aiheesta hyvänsä –, se lasketaan ninjaviruksen piikkiin (ja merkitään tietysti "sairastuneiden" = "tartuntojen" = "altistuneiden" listaan, jolloin  #casedemic paisuu ja paisuu ja paisuu) , vaikka niitä ei todellakaan osata osoittaa mihinkään tiettyyn aiheuttajaan. 

Eikä tätä ninjavirusta siis ikinä ole vaivauduttu todentamaan, joten koko horina on tyhjästä jauhamista...

Osa koronan keväällä 2020 sairastaneista ei saa edes vasta-ainetestillä selville, onko sairastanut koronan.

Niin. Meillä on todellakin tämä mystinen tauti, jonka melkein kaikki potilaat "sairastavat" tulematta kipeäksi. Miksi näin? Koska kyseessä on casedemic, joka saadaan aikaiseksi valehtelemalla tilastoissa, ja "testaamalla" testillä jota ei voi käyttää diagnosointiin – mutta jota siitä huolimatta käytetään diagnosointiin. 

Koskaan ei kerrota, millä vahvistuksella tulokset on saatu, mutta PCR-testillähän voidaan riittävällä vahvistuksella löytää ihan mitä vain. Paitsi silloin kun ei löydetä. Tämä kaikki on silkkaa farssia, ja toimijat tietävät tämän.

Vasta-ainetta ei välttämättä kehity kaikille ja toisaalta testit saattavat antaa myös vääriä tuloksia.

Miksi ihmeessä vasta-ainetta ei kehity kaikille? Ovatko he mutantteja? Miksi ihmisten elimistöt eivät noudata samoja lainalaisuuksia? "Toiset ihmiset nyt vain putoavat ylöspäin!"

Mitään ei tiedetä, ja jos luullaan, että tiedetään, saatetaan hyvinkin olla väärässä – koska mitään virusta ei ole olemassa. Ei ole olemassaa mitään kruunumyrkkyä [lat. koronavirus]. Ei ole olemassa mitään "vakavaa cövid-tautia". On vain kausiflunssa, joka johtuu D-vitamiinin puutteesta. Mutta nämä pässit jatkavat seinän puskemista.

Hyöty vasta-ainetestin ottamisesta on lähinnä oman tiedonhalun tyydyttäminen.

...paitsi että kukaan ei tule niistä hullua hurskaammaksi. Tiedonhalun "tyydyttäminen" fiktiivisillä tuloksilla on harhoissa elämistä.

Koska tutkimustieto "taudin" tuottamasta suojasta on vielä rajallista, pitää kerran "sairastaneen" "toistaiseksi" noudattaa yleisiä "suojaus"toimia samalla tavalla kuin kaikkien muidenkin.

Niitä, jotka aiheuttavat sairastumista. Erityisesti maski varmistaa sen, että tulet kuin tuletkin sairastumaan (etkä varsinkaan kykene [kiitos etenevän – hapenpuutteesta johtuvan – aivovamman] ajattelemaan) – ja siihenhän tällä kaikella pyritäänkin. Sairaushuoltamolaitokset haluavat ihmisten olevan sairaita, koska sillä tavalla tehdään rutosti rahaa.

Meediosto puolestaan tykkää revitellä kauhujutuilla, joissa kerronta muuttuu päivästä toiseen. Tämä on mahdollista mielikuvitusviruksella, jonka "torjuminen" aiheuttaa katastrofeja toisensa perään. Ihmisyys murenee houreisen kerronnan alla. Ihmiset alkavat käyttäytyä psykopaattisesti ja tappavat toisia ilman mitään syytä; silmitöntä väkivaltaa ja epätoivoa. Autot ajelevat päin rekkoja kun väki hukkaa viimeisenkin toivonrippeen.  

Tämä on herkkua toimittajille: noille loisille, jotka ryntäävät ensimmäisinä elottomalle haaskalle, jonka isännät [auktoriteetit] on heille osoittaneet. Tämä houreinen ooppera on silkkaa pahuutta – jonka voisi pysäyttää koska tahansa lakkaamalla kuuntelemasta meediostoa. Tämä taikauskoinen painajainen voidaan koska tahansa pysäyttää lakkaamalla pukeutumasta niihin naamavaippoihin jotka sairastuttavat juuri niin kuin fantastisen ninjaviruksen [ilman mitään perusteita] väitetään sairastuttavan. 

Inkvisitio olisi vihdoin syytä potkia virastaan, ja katsoa maailmaa sellaisena joka se on.

Yksityisellä puolella testi maksaa noin 100 euroa.

 Satku pyhästä toimituksesta, joka ei kerro mitään. Psykoosin pääsylippu.

Ei kommentteja: