2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Majesteettirikos! Vähintään neljäksi vuodeksi tai elinkautiseen

On tässä tullut mietittyä tällaista: mikä olisi sopiva rikosnimike "koronatoimille"™ – maanpetos vai valtiopetos? Vai joku ihan muu? En ole koskaan jaksanut juuri syventyä lakitekstiin, mutta noin äkkiseltään kyse näyttäisi olevan pikemminkin valtiopetoksesta.

Sattumoisin valtiopetos löytyy rikoslain luvusta 13. Rangaistus on vähintään neljä vuotta vankeutta; mahdollisesti elinkautinen – jälkimmäinen erityisestä törkeydestä, jollaiseksi katsotaan vaikkapa se, että "rikoksentekijänä on Tasavallan presidentti, valtioneuvoston jäsen taikka muu valtion ylimpään poliittiseen tai sotilaalliseen johtoon kuuluva henkilö". 

Syytettyjen penkillähän on vähintään koko hallitus, ja Terrorin & Hysterian laitos aivan erityisesti (ja kaikki meedioston edustajat aika lailla poikkeuksetta)... THL:hän saa ohjeistuksensa WHOlta, jonka johdossa (tai ainakin korkeimmalla pallilla: tirehtööri-kenraali!) jo valmiiksi on tunnettu terroristi, joten vähintään maanpetoksellisuus täyttyy heittämällä.

Koko kansa on vangittu harhakuvitelmien vallassa. Nämä harhakuvitelmat tiedetään oikein hyvin harhakuvitelmiksi – mutta koska näkymättömät demoniviholliset ovat tehokas propagandan väline, riittää että vuotavat saumat jotakuinkin laastaroidaan umpeen.

Tämä valtiopetos on myös kansainvälinen. Erityisesti Australia ja Uusi-Seelanti ovat kunnostautuneet täyden fasismin käytössä, eivätkä Englanti tai Ranska ole kovinkaan paljon kauempana. Tai Saksa. Tai Yhdysvallat. Ohiossa (Seelantilaisten jälkijunassa) on jo kovasti alettu viritellä keskitysleirejä.
Uusi-Seelanti, fasismikehityksen miinanraivaajat
Rikos ihmisyyttä vastaan on laajamittainen ja järjestelmällinen siviiliväestöön kohdistuva hyökkäys, ja näemmä:
Rikoksia ihmisyyttä vastaan koskevat määräykset otettiin Suomen rikoslain 13. lukuun vuonna 1974. Kyseisessä luvussa olivat olleet alun perin määräykset majesteettirikoksista. Vuonna 2014 voimassa olleessa rikoslaissa rikosnimike löytyy lain 11. luvusta.
Sattuvasti nimenomaan majesteettirikos on korvattu tällä rikosnimikkeellä – "korona" kun tosiaan tarkoittaa kruunua.

Ei kommentteja: