2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

lauantai 5. syyskuuta 2020

Lähde selviää vaihtelevasti

Joku sentään jotain myöntää:

Tutkimus: D-vitamiinin puute saattaa kasvattaa riskiä saada koronatartunta – Tartuntariski kasvoi tutkimuksessa lähes kaksinkertaiseksi D-vitamiinipuutteesta kärsivillä

Todellisuudessahan koko koronakokossa on kyse nimenomaan D-vitamiinin puutteesta. "Viruksena" PCR-testit onkivat geneettistä materiaalia, jota löytyy jokaisesta – koska nämä "virukset" syntyvät solujen sisällä. Tartuntatauteja ei ole olemassa.

Koronatartuntojen lähde selviää vaihtelevasti eri puolilla maata, HUSin alueella jäljittäminen hankalinta: "60–70 % on saanut tartunnan mistä tahansa"

Jos "tartuntojen lähde selviää vaihtelevasti", ei yksinkertaisesti tiedetä mitä tehdään. Jos yli puolet "altistuneista" – jotka siis eivät edes tiedä olevansa sitä ilman "testiä" – on saanut "tautinsa" maagisesti, on diagnoosissa hiukan paljon jotain vialla. ...Mikä ei  toki ole ihme, koska "tartuntatauteja" ei ole olemassa.

Ja siitä(kin) piittaamatta:

Euroopan ensimmäinen korona­virus­rokote mahdollinen jo marras­kuussa, Suomelle luvassa vajaat 400 000 rokotetta – Terveys­komissaari: ”Kansalaisten terveydellä ei tehdä kompromissia”

"Kansalaisten terveydellä ei tehdä kompromissia"? ...Paitsi tunkemalla kroppaan tavaraa, joka on moneen kertaan todettu todella vahingolliseksi, ja täysin hyödyttömäksi.  Tämä oman elämänsä terveyskeisari on sitten hyvä ja ottaa ihan ensimmäiseksi sen piikin.

Tokihan tiedossa on se, että innokkaimmat jonottavat näitä myrkkyjä kuin ämpäreitä. Se heille suotakoon – vaikka se tulee aiheuttamaan pelkkää haittaa kun myrkyt kumuloituvat elimistöön. Toivottavasti ennemmin mieluummin kuin myöhemmin lääketehtailijat joutuvat vastuuseen toiminnastaan, koska he ovat massamurhaajia.

Tämä kaikki on tahallista. Alemman tason manaajat, eli lääkärit, eivät pääsääntöisesti ylipäätään tajua mitä tekevät – mutta "tiede" on aina politiikkaa, ja politiikka on aina bisnestä.
Teidän Koronavilkku hälyytti?
Ja siihen liittyen:

Kokoomuksen ohjelmaluonnos: Natoon haettava lähivuosina

Kokoomuksessa halutaan jatkossa lähettää nuorisoa hyökkäyssotiin, joissa turvataan oopiumin saatavuus ja ryöstetään luonnonvaroja. Hienoa. Kokoomuksessa ei ole vissiin tullut mieleen, että näistä sodista palataan lyijyarkuissa – tai mieli todella pahasti hajalla. Tai kroppa todella pahasti hajalla.

Kokoomus haluaa tehdä nuorista ihmisistä tykinruokaa. Mahtava aloite.

Ja kun eilen aamulla pohdiskelin, mihin Nato mahtaa seuraavaksi suunnata huomionsa: "Hmm. Ukrainassa mitään kytemässä? Krimillä? ...Baltiassa? Suomen rajalla? Jännää.", ei tarvinnut iltapäiväänkään saakka odotella kun kaikki muut paitsi Suomen raja oli jo hyökkäyksen kohteena.

USA:n joukkoja harjoitukseen Valko-Venäjän rajalla

Kun vielä pari päivää sitten Lukashenkan puheita rajalla kuhisevista Nato-joukoista pidettiin virallisesti naurettavina ja vainoharhaisena... No, siellä ne kuhisevat. Normaalin harjoitusaikataulun mukaisesti toki.

USA:n pommittajat lensivät Ukrainaan ja lähestyivät Krimiä

Juupa. Ihan omalla kotiovellaan lentelevät taas.

Kokoomus haluaa vissiin uuden Oolannin sodan omille rannoille? Krimin sodaksi sitä silloinkin kutsuttiin muissa maissa.

...Ja kai kaikilla on tiedossa se, että IMF tarjosi Lukashenkalle melkoisen sievoista summaa vastineeksi "koronatoimien" aloittamisesta. Lukashenka ei halunnut tehdä maastaan fasistivaltiota terveystekosyillä – joten: "Mellakoita! Kidutusta! Diktatuuria!"

Eikä pidä tokikaan unohtaa:

Papisto pieksätti satoja hengiltä Iranin mielenosoituksissa – raportti vangittujen kohtalosta kertoo kidutuksista, kuolemantuomioista ja katoamisista

Kuten jo Lenin Stalin Mussolini Hitler ja Mao kuorossa totesivat: kun valhe on tarpeeksi suuri ja riittävän kuvottava, se menee läpi kuin väärä raha – eikä sen jälkeen enää suostuta uskomaan, että on jouduttu huijatuksi. Joten: tankit ja loputtomasti turhaa tappamista.

Samaan aikaan:

Neljä viljankuivuria palanut lyhyen ajan sisällä Varsinais-Suomessa

Kummasti tätä spontaania kombustiota on tapahtunut ympäri maailman todella paljon. Se Beirutin "vahinko"kin tapahtui maan suurimman viljavaraston vieressä. Samaan aikaan viljan- ja lihantuotantoa sabotoidaan "korona-altistumisilla", jolloin sadot mätänevät pellolle ja karja tapetaan muuten vain. 

Kaiken tämän täytyy olla vahinko? Eihän kukaan vasiten voi haluta, että nälkäkuolema lanaa väkeä? Eihän? 

...Tähän sotarikollinen Kissinger on kommentoinut jo aikaa sitten: "Control the food, and you control the people."

Sattumoisin vuonna 2015 järjestettiin semmoinen harjoitus, joka ihan vaan leikisti projisoitiin vuoteen 2020 – ihan vaan muuten vaan – jossa pähkäiltiin, että mitäs jos maailmassa tulisi globaali nälänhätä. 

Että mitäpä kuomat tehtäis kunjos näin sattuisi käymään, vahingossa – vaikka kaikkeen yltäkylläisyyteen nähden se olisi mahdotonta jos haluttaisiin että se on mahdotonta. ...Siis jos eliittinä itseään pitävät haluaisivat lopettaa sotimisen ja muun yleisen riiston – mitä he eivät halua koska tämä kaikki on liian viihdyttävää psykopaateille.
Sattumoisin kyseisen kampanjan sivu on poistettu tuossa kesän aikana, mutta Archive.org tarjoaa tallennettuja muistikuvia – ainakin toistaiseksi. Näemmä seuraavana vuonna ovat palailleet pohdiskelemaan, mitä oli opittu, ja näinkin catchy mietintö skrivailtiin:

New Normal: Sustained low agricultural prices or more volatility?

"New Normal", huh? Missä mä olen kuullut tämän aiemmin? Tai siis myöhemmin?

Ei kommentteja: