2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 1. syyskuuta 2020

0,000027 %

CDC on vaivihkaa hiukan tarkistellut koronalukemia. On käynyt ilmi se, minkä valveutuneemmat ovat tienneet jo pitkään: 94% "varmistetuista" koronakuolemista™ johtuivat ihan muusta kuin koronasta.

SHOCK REPORT: This Week CDC Quietly Updated COVID-19 Numbers – Only 9,210 Americans Died From COVID-19 Alone – Rest Had Different Other Serious Illnesses

Mutta onneksi jo miljoona suomalaista on impannut puhelimeensa koronapiiskan! Jipii! Onneksi talous on täydellisesti tuhottu. Onneksi koko ruoantuotantoketju on tuhottu.

Samoin Hesarinkin lempparilehti syventää monttua vielä vähän lisää: 90% "varmistetuista" testituloksista on väärässä.

Oops: It Looks Like the Vast Majority of Positive COVID Results Should Have Been Negative

Totuushan on se, että kaikki testitulokset ovat pielessä. Koronaa ei ole olemassa. On vain demonologia, joka tunnetaan nykyään nimellä "virologia". Allopaattinen "lääketiede" on vastuussa lähes kaikista niistä kuolemista, jotka sotateollisuudelta on jäänyt yli. Sairaudet ovat "hoidon" tulosta. Tälle on ihan oma sanakin: "iatrogeeninen".
Tiedättekö, millä nimellä eliittinä itseään pitävät kutsuvat lääketieteen kreikan ja latinan sekoitusta? Dog latin – koska he pitävät rahvasta koirina, ilmauksen pejoratiivisimmassa merkityksessä.
Ei ole olemassa sairastumista. Ei ole edes "immuniteettia". On vain kehon luontainen tapa hankkiutua eroon kaikesta siitä skeidasta, jolle synteettinen ympäristömme meidät altistaa.
"Ai että sinun mukaasi eläisimme ikuisesti ilman metallin- ja öljynjalostuksen sivutuotteita, joita markkinoidaan terveystuotteina?" No, ei tietenkään. Myös maaperä on köyhdytetty, joten syömme lähinnä tyhjiä hiilareita – jotka on toki ryyditetty glyfosaatilla ja pakattu bisfenoliin. Lisäksi joka nurkalla on joku masto tuuttaamassa lakkaamatta taajuuksia, jotka rikkovat solujen luontaista värähtelyä (kyllä, jokaisella solulla on ominaistaajuutensa, ja tämä on ihan yleistä tietoa). Vaatteetkin ovat synteettisiä. Tiedotusvälineet ulostavat pahaa oloa.
Käytännössä teollinen vallankumous on pahinta, mitä ihmiskunnalle on tunnetun historian (ja siitäkin suurin osa on väärennöstä) aikana tapahtunut. Edison oli huijari, Rockefeller oli huijari, Pasteur oli huijari, Einstein oli huijari... Melkein jokainen edistyksen messiaaksi nostettu profeetta oli puhtaasti huijari.

Tämä saattaa kuulostaa hiukan äärimmäiseltä? Valitettavasti se on totta. En juuri selvemmin tätä osaa sanoa, enkä kuvittele juuri kenenkään uskovan sanaakaan. Koska "Ignorance is bliss".

Ei kommentteja: