2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 3. syyskuuta 2020

Havaittiin keväällä todennäköisesti

Kokoomuksen Verkkokoronalehti fabuloi:

Kaikkia tartuntoja ei keväällä ehkä havaittu

Ehkä ei. Tai sitten kyllä. PCR-testihän antaa (vähintään) 90% vääriä tuloksia, joten todellakaan ei voida tietää. Varsinkin kun koko ninjaviruksen olemassaoloa (saati vaikutuksia) ei koskaan ole todennettu. Mutta poliittiselle meediostollehan tämä on samantekevää. Heitetään ilmoille väitteitä jotka eivät perustu mihinkään, ja katsellaan miten nämä harhaiset kuvitelmat täyttävät ihmisten päät.
Manaaja on pystyttänyt kätevän kojun riivaajien metsästystä varten.
Tällä kertaa Korona-Kirkkala ei ole näemmä äänessä; vaihteeksi misinformaation lähettilääksi on valikoitunut Ahtokiven Ilkka.
Koronavirustilanne on edelleen Suomessa rauhallinen.
Tämä siitä huolimatta, että tartuntojen määrä ja taudin ilmaantuvuus nousivat elokuun alussa kesä- ja heinäkuun alun mataliin lukemiin verrattuna.
Voihan hitsiläinen. Vaan onneksi flunssakausi vyöryy päälle sitä painavammin, mitä lyhyemmiksi päivät käyvät – koska kyse on D-vitamiinipuutoksesta (mutta tästähän me visusti vaikenemme).
Tiedossa on useampia joukkoaltistumisia kotimaassa, muun muassa suuremmissa perhe- ja yleisötapahtumissa sekä harrastusten yhteydessä. Altistumisista suuri osa liittyy vapaa-ajan viettoon, joskin ihmisiä on altistunut koronavirukselle myös työpaikoilla.
Altistumisia. Ei sairastumisia, vaan "altistumisia". Koska on jäljitetty "tartuntaketjuja". Tätä on #Casedemic, jolla pyritään eliminoimaan kaikki normaali kanssakäyminen.
Viime viikkoina on todettu myös useita joukkoaltistumisia päiväkodeissa, kouluissa ja opiskelupaikoissa. Altistuneiden määrän selvä kasvu ei ole toistaiseksi johtanut tartunnan saaneiden määrän selvään lisääntymiseen.
Ylläri. Meitsi on ihan että mtäääh?
Jatkotartuntojen estämisessä paikalliset terveysviranomaiset ovat onnistuneet erittäin hyvin.
Heh heh. Jep. Näin o.
Ministeriö ja THL toteavat, että tapausmääriä ja ilmaantuvuutta seuratessa on hyvä huomioida, että tämän hetken tartuntojen suora vertailu kevään epidemiatilanteeseen voi olla harhaanjohtavaa.
Mutta...mutta... Eikös se juuri ole tarkoituksena?! Eikös tässä nyt ole koko ajan haluttu pitää ihmiset täysin epätietoisena siitä, mitä milloinkin tapahtuu (ja erityisesti: mitä ei tapahdu)? Siltä se ainakin on näyttänyt.
Väestön tartunnoista havaittiin keväällä todennäköisesti pienempi osuus kuin mitä tällä hetkellä laajamittaisella testaamisella havaitaan.
Lisää "testausta" ↗ lisää "altistuneita". Aivan.
Suomessa on keskiviikkoon mennessä todennettu 8 161 koronavirustapausta.
Eikä ole. Koko "koronavirusta" ei ole todennettu yhtä ainutta kertaa missään koko maailmanhistorian aikana. Mitään ei ole todennettu.
Tautiin liittyviä kuolemia on raportoitu 335.
...ja raportointihan on ollut puhdasta veikkailua & väärentelyä... Puhumattakaan iatrogeenisestä kuolemien aiheuttamisesta.
Parantuneita arvioidaan olevan noin 7 350, eli yli 90 prosenttia todetuista tapauksista.
Yli 90%. ...Itse asiassa muualla maailmassa on todennäköisempää kuolla salamaniskuun kuin "koronaan" – mutta jollain ilveellä Suomessa on onnistuttu tappamaan 4,1 % potilaista – tai siis "altistuneista". Torille? 

Ja siis "tartuntojen" määrä on noillakin täysin valheellisilla tiedoilla 0,14 prosenttia. Eli pyöristettynä 0. Melkoinen pandemia – ja ehdottomasti tooo.ooodella hyvä syy hirttää koko maan talous täysin.
Laboratorioiden testauskapasiteetti on tällä hetkellä jo yli 16 000 näytettä päivässä. Viimeisen kahden viikon aikana (viikoilla 34-35) koronavirustestejä on tehty yhä suurempia määriä, päivittäin 11 000-14 000 testiä. Valtakunnallisesti positiivisten näytteiden osuus testatuista näytteistä on pysynyt hyvin pienenä.
Niin. Mutta meediosto joikaa "supertartuttajista", jotka ovat "oireettomia kantajia" – eli siis terveitä. Supertartuttajat ovat "altistaneet" ihmisiä, koska on seurattu ektoplasman jättämiä haamujälkiä detektiiviraivolla, jossa putkinäkö valtaa järjen kokonaan. 

Korona on mielisairaus, joka vaivaa "asiantuntijoita", "tutkijoita", poliitikkoja – ja aivan erityisesti vastuuttomasta valehtelusta jatkuvasti narahtelevaa meediostoa.

Ei kommentteja: