2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 10. syyskuuta 2020

Asiantuntijakuvaelmia

Ylelläkin kysellään tyhmiä:

Miksi korona runtelee yhä Latinalaista Amerikkaa? Viisi vastausta kysymyksiin maanosan tilanteesta

Ensinnäkään "korona"™ ei runtele mitään. Korona on flunssa siinä kuin muutkin flunssat – ja sen käyrä näyttää erilaiselta sen mukaan mitä lähemmäs päiväntasaajaa mennään, koska kyse on D-vitamiinista, jota saadaan auringosta. 

Tässä kuva joka kertoo miten tropiikissa flunssa"epidemia" jakaantuu tasaisemmin kuin pohjoisemmassa:
...mutta tämähän on liian monimutkainen yhtälö medikaalimafian manaajapapistolle. Eikä sillä voi myydä öljyn- ja metallinjalostamisen kuona-aineita parantavina ihmetroppeina.
Ihmiset ovat kyllästyneet karanteeneihin, ja monella mielenterveys on koetuksella, kuvailee asiantuntija.
Asiantuntijan kuvaelma on eittämättä oikeassa. Tämän toteamiseen tarvitaan spesialisti.
Ai kauheeta! Ihmiset ottaa sitä D-vitamiinia iholle raittiissa ilmassa, vaikka riivaajademonit väijyy just siellä missä olis muuten mukavaa.
Yli puolet kaikista Latinalaisen Amerikan tartunnoista, runsaat neljä miljoonaa, on todettu Brasiliassa.
Tällähän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että kyseessä on myös väkirikkain maa? Katsotaanpa taas yhtä kuvaa:
Väestömäärään suhteellistettu kuva. Tilanne on jo ohi, ja näyttää täsmälleen samalta kuin kaikki vuosittaiset "epidemiat" aina.
Hallitustasolla korona on koetellut etenkin Boliviaa, jossa kaikkiaan seitsemän ministeriä ja virkaatekevä presidentti Jeanine Áñez saivat koronatartunnan heinäkuussa.
Tämä hallitushan on USSAn asettama nukkehallitus, mutta sen voi aina jättää mainitsematta.
Venezuelassa tilanne on toisella tapaa lohduton. Monet Kolumbian venezuelalaissiirtolaiset ovat korona-aikana menettäneet työnsä ja palanneet synnyinmaahansa, jotkut kävellen ja salaa rajan yli, viestimet kertovat.
"Viestimet kertovat". Mitkä viestimet? CNN? ...Ja tässä kohtaahan voi myös unohtaa reippaasti sen, että Venezuelan ahdinko johtuu vain ja ainoastaan USSAn "pakotteista" – kuten kaikkialla muuallakin. Pakotteet kohdistuvat aina kansaan; ne ovat siis kansanmurhan väline.
Venezuelan presidentti Nicolás Maduro on nimittänyt heitä "bioterroristeiksi", jotka voivat tartuttaa muita kansalaisia. Asukkaita on pyydetty ilmiantamaan tällaiset henkilöt. Maduro pyysi lopulta terroristikommenttiaan anteeksi.
Näin. Semmoisia höpisi hullu diktaattori. Ei Guaidon kommenttia saatu tähän hätään? Vai keskitytäänkö mieluummin Valkovenäjän nais-Guaidoihin tällä erää?
Brasiliassa tartuntojen määrä on kuitenkin suuri myös suhteessa väkilukuun.
Eipä kyllä ole. Sopii vilkaista tuota ylempänä olevaa kuvaa.
Koronarajoitukset ovat olleet pitkälti osavaltioiden vastuulla. Presidentti Jair Bolsonaro on toistuvasti vähätellyt koronaa ja sai lopulta itsekin tartunnan.
Tartunnan siitä kromosomi 8 -genomipätkästä, joka löytyy jokaisesta – mutta jonka PCR-testi (jota ei ole tarkoitettu diagnosointiin) löytää vain satunnaisesti vaikka miten paljon monistaisi, ja silloinkin antaa 90% vääriä tuloksia? 
Korona on levinnyt maanosassa laajalti myös siksi, että sen suurkaupungeissa asutaan paikoin tiheästi ja ahtaasti. Turvaväleistä huolehtiminen on monelle käytännössä hankalaa.
Ja myöskin tarpeetonta. "Turvaväleinä" tunnettu ihmisten paimennus ei perustu mihinkään muuhun kuin behaviorismiin – mutta ihmisten välinen koheesio sillä on saatu rikki, niin kuin tavoitekin on ollut.

Korona™ on uskomattoman huonoa "tiedettä". Jokainen väittämä on kumottavissa hyvin pienellä vaivalla. Onneksi ihmiset eivät jaksa sitäkään vähää vaivautua koska eivät vielä ole joutuneet keskitysleireille.
Perun "koronatilanne" on Brasiliaa heikompi juuri tämänlaisen pelleilyn takia.
Maissa on määrätty erilaisia liikkumisrajoituksia. Tiukkoja karanteeneja asetettiin nopeasti esimerkiksi Perussa ja Argentiinassa, joissa niistä tulikin paikoin pitkiä.
Ja tätä tilannetta pedataan myös Totuusministeriön voimin tänne kotikonnuillekin. Jossain otsikossa juuri kerrottiin, miten kolmannes suomalaisista "haluaa" Uudenmaan rajat taas kiinni. Käteviä nuo gallupit.

Ei kommentteja: