2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 2. syyskuuta 2020

Väärän kuvan vaaroja

Nilkkien korjausmoodi:

Trumpin jakamassa viestissä salaliittoteoreetikot vähättelivät koronan vaaroja – Twitter joutui puuttumaan

Hysterisoivan leimakirvesarmadan ad hominem / guilt by association -strategialla yritetään korjailla tilannetta sen verran, että voidaan jatkaa perusteetonta panikointia.

Ja katsotaanpa tätä tilannetta: "maailman vaikutusvaltaisin mies" on twiitannut jotain, ja alustan kaikkitietävät tiskirotat ovat joutuneet puuttumaan: "soo soo, Donny-boy, ei tommosta saa sanoa. Hyi. Nyt nurkkaan häpeämään – ja tästä ei sitten puhuta enää ikinä." 

Tämä ei ollut edes ensimmäinen kerta, kun Twitter tukkii "maailman mahtavimman miehen" suun. Kenellä se valta taas olikaan?

Ja jälleen: miksi sensuuri? Miksi leimakirveet?

Puoskarien omassa jäsenlehdessä, Mediuutisissa, oli myös eilen joku selittelyartikkeli siitä, miksi tosiaan vain kuusi prosenttia "varmistetuista" koronakuolemista on CDCnkin mielestä enää mitenkään valideja – mutta tämä artikkeli on näemmä kadonnut johonkin. *

Ovat tulleet siihen tulokseen, että parempi vain vaieta siitä, että "tiede" ei ole tiedettä koskaan nähnytkään. Että koko tämä koronakriisi™ perustuu pelkkään valehteluun.

Donald Trumpin jakama viesti antoi väärän kuvan koronapandemian vaaroja.

...ja Leppälän Samulilla on ollut ilmeisen kiire saada tämä viesti pihalle: "antoi väärän kuvan vaaroja"?
Nyt Twitter on kuitenkin päätynyt poistamaan presidentin jakaman twiitin, jossa QAnon-ryhmän esittämässä salaliittoteoriassa väitettiin, että CDC:n ”kaikessa hiljaisuudessa” julkaisemassa tilastossa todetaan, että vain 6 prosenttia koronatartunnan saaneista kuoli tautiin. Muut sairastuneet olisivat kuolleet ”muihin vakaviin tauteihin”.
Leimakirveet. En tiedä miten tuo hooppiumipropagandapoppoo liittyy muka siihen, että CDC on toden totta ruuvannut tilastojaan.

CDC on kääntyillyt kuin tuuliviiri koko tämän plandemian ajan – koska nämä demonologit eivät yhtään tiedä mitä tekevät. Narratiivi muuttuu päivittäin, koska virusteoria on suoraan manaajien käsikirjasta.
CNN:n mukaan jaettu tieto oli vääristelty kuulostamaan siltä, ettei muissa tapauksissa olisi ollut lainkaan kyse koronaviruksesta. Päinvastoin 94 prosentissa tapauksista koronavirus johti kuolemaan potilaalla, joka kärsi esimerkiksi ylipainosta, diabeteksesta tai sydäntaudista.
Communist News Network? Olisit nyt edes lainannut sitä Mediuutisten artikkelia jota en tajunnut screengräbätä, niin pääsisi kommentoimaan jotain tolkullista. Lukekaapa tuo ylempi kappale ajatuksella: "päinvastoin" mitä? Mikä tuossa kappaleessa on "päinvastoin"? Päinvastoin kuin mitä CNN väittää? Päinvastoin kuin mitä CDC sanoo? Päinvastoin kuin mitä Samuli tässä koittaa tolkuttaa? 

Mitä sä Samuli hötkyilet siinä? Jos ninjavirusteoria on tosi, niin se on varmaan sitten tosi helppo osoittaa? Miksei sitä edes yritetä? Miksi puoskarimanaajien omat vastineet otetaan hissuksiin pois netistä? Minkä takia asiasta ei enää puhuta ollenkaan?
---
* Ja nyt [3.9.] se on siellä taas – luetuimpana.

Trump jakoi vihaisen ääriryhmän kirjoittaman valeuutisen: ”vain 6 prosenttia koronakuolemista...”

"Vihainen ääriryhmä". Mediuutisissa tiedetään mikä on hyvin epämääräisesti rajatun porukan tasaisesti jatkuva mielentila. On ne taitavia.

Itse artikkelissa ei ole näemmä mitään lisättävää. Ei kerrota, miten juttu on muka "valeuutinen" – ja miten loputonta harhatietoa jauhava koronahärdelli sitä sitten ei olisi. Tietenkään. Tämä on leimakirvesjournalismia, joka onkin allopaattien lempparikommunikointia. Tai kuten pari talousklikkilehteä, ja nyt myös Mediuutiset haluaa kertoa:

Tässä yksi keino koronaa vastaan: Ole hiljaa

...kuten meediosto onkin ollut koko kahdeksan kuukautta. Aktiivisella möykkäämisellä aiheutettua kuurosokeutta siitä, miten koronapelleily ei perustu alkeellisimpaankaan tieteeseen, vaan pelkkään nuotiotarinointiin. Näin toimii "journalismi" ja syndikoitu "tiedonvälitys".

Ei kommentteja: