2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 3. syyskuuta 2020

Nilkkilehdistön blitzkrieg kaikkia vastaan

...jatkaa hengästyttävällä tahdilla. Korona™ sitä, Valko-Venäjä tätä. Nyt näköjään yhtäkkiä on myös Bulgariassa ollut kaksi kuukautta "mielenosoituksia", jotka ovat äityneet väkivaltaiseksi mellakoinniksi.

Siis kahteen kuukauteen ei noita mellakoita ole huomattu ollenkaan, mutta nyt yhtäkkiä huomataan. Joku on balkanisoimassa Balkania(kin) taas.

Yhtäältä: sitäkään ei ole huomattu ollenkaan, että Israel on päivittäin pommitellut Gazaa viimeiset pari viikkoa. Miksi tähän ei kiinnitetä mitään huomiota, vaikka kyse kuitenkin on ilmiselvästä sotarikoksesta?

Miksi meediosto julkaisee Viiskulman keksimiä sadomasofantasioita, jotka on sijoitettu Valko-Venäjälle, tai sepitelmiä Navalnyin myrkytyksestä? "Tippakin tätä myrkkyä tappaa!" mutta mies on silti hengissä. Lurahtiko sinne teehen vain puolikas tippaa

Jos venäläiset lääkärit sanovat tyypillä olevan akuutti haimatulehdus, niin siihenhän ei mitenkään voi suhtautua vakavasti? Lähettävät potilaan ulkomaille tutkittavaksi, jotta varmasti narahtavat valehtelusta? Miksi juuri Saksaan? Miksei Ranskaan? Miksei Suomeen? Miksei Norjaan? 

Mutta törkeintä valehteluahan harrastetaan ihan oman maan kansalaisia kohtaan:

Suomessa jää joka vuosi käyttämättä 300 000 influenssarokotetta – etenkin tänä vuonna se kannattaa ottaa

Flunssarokotuksista on pelkkää haittaa. Ne ovat uskomushoitoa, jotka eivät "suojaa flunssalta" eikä miltään muultakaan. Totuusministeriön Varpu Kiviranta vain haluaa sinut hengiltä – hitaasti myrkyttämällä. 
"Asiantuntijat" ja meediosto jonottavat kilpaa ladon taakse.
Varpua ei kiinnosta se, että rokotukset on vammauttaneet miljoonia – koska ne pakataan täyteen alumiinia, elohopeaa ja muita raskasmetalleja, sekä myöskin jostain kumman syystä formaldehydia, glyfosaattia ja abortoitujen vauvojen soluja (sopii tarkistaa jos tuntuu uskomattomalta). Ja viraalisemmat aineethan viljellään eläinkudoksessa – jota siis päätyy ihmisten elimistöön.

Rokotusten sisältö on liikesalaisuus, joten riippumattomien tutkijoiden pitää erikseen jäljittää käytetyt aineet. Liikesalaisuus se on siksi, että lääketehtailijat eivät halua kertoa mitä kakkaa meihin puoskaroinnissaan työntävät. 

Lääketehtailijathan eivät myöskään halua ottaa mitään vastuuta siitä mitä tekevät – ja poliitikot ovat tälle mengelöinnille sen ilon suoneet.

Mikään oikeasti tieteellinen evidenssi ei tue rokotuksia. Yksikään lääke"tieteellinen" väittämä ei kestä edes pintaraaputusta – minkä takia nilkkimeedioston pitää herkeämättä paukuttaa valetiedettään verkko- & tärykalvoille.

Ihmisoikeusrikollisia. Sotarikollisia. Meneillään on rikos ihmiskuntaa vastaan – ja innokkaimpina murhaajakandidaatteina toimittajat. Päätoimittajat erityisesti. Poliitikot. Lääketehtailijat aivan erityisesti.

Ninety-nine per cent of coronavirus deaths in Italy had pre-existing medical conditions, study finds

Siis: 99% Italian "koronakuolemista" ei ollut koronakuolemia. Tämän ei pitäisi olla kenellekään yllätys, koska kyse on kausiflunssasta joka ei ole pandemiaa nähnytkään. 

Itse asiassa kukaan ei ole koskaan nähnyt pandemiaa. Ruttovuosina olivat sattumoisin tulivuoret melkoisen aktiivisina puskemassa myrkkyjä ilmakehään – mutta tämä pikku detalji jätetään "vahingossa" mainitsematta. 

Mitään ei koskaan sidota isompaan kuvaan. Tungetaan pikkuriikkisiä yksityiskohtia naamalle, mutta tahallaan unohdetaan katsoa mihin mikäkin ilmiselvästi liittyy. Tämä on sitä "journalismia".

Ei kommentteja: