2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 28. syyskuuta 2020

"Pitäisi olla valtuus"

Meinasin lakata kommentoimasta tätä mielisairasta aikaamme, mutta eihän tätä voi olla noteeraamatta:

Martin Scheinin haluaa lakivaltuuden maskipakolle

Polvistu, houkka! Nuole mun buutsii – koska se on sun parhaaxes.
Ja tämä on siis ihmisoikeusprofessori. Olen tätä pässiä aiemminkin joutunut oikaisemaan tämän koronapelleilyn aikana – ja nyt mennään näköjään ihan koronakomendanttilinjalla jo. 
    Ihmisoikeusprofessori haluaa pakottaa just sut pitämään naamallasi rättiä, josta todistetusti ei ole mitään hyötyä, mutta yhtä lailla todistetusti todella paljon haittaa. Ihmisoikeusprofessori haluaa sulle kuonokopan, joka laskee elimistön happisaturaatiota, kerää niitä pelottavia mikrobeja – ja siis altistaa sairastumiselle.

Kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeuksien professori Martin Scheinin katsoo että laissa pitäisi olla valtuus täsmävelvoitteille, kuten maskipakolle.

 ...koska sellainen noudattaa ihmisoikeuksia? Tervemenoa Haagiin, Masa.

Kuten muutama sata lääkäriä Belgiassa avoimessa kirjeessään sanoo:

The current crisis management has become totally disproportionate and causes more damage than it does any good.
We call for an end to all measures and ask for an immediate restoration of our normal democratic governance and legal structures and of all our civil liberties
.

Kun ihmisoikeusprofessori ehdottaa pakkotoimia täysin epätieteellisillä tekosyillä, ollaan todellakin melkoisen syvällä fasismin suossa. Näiden psykopaattien ehdotuksia on syytä lakata kuuntelemasta – jos siis haluaa elää jotakuinkin normaalissa yhteiskunnassa.

Ei kommentteja: