2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Kliinisiä "sivuvaikutuksia"

Tämä ei ole mitenkään poikkeuksellista, mutta viimeistään juuri nyt siihen on syytä kiinnittää kunnolla huomiota:

Lääkeyhtiö AstraZeneca keskeyttää koronavirusrokotteen kliinisen testauksen – koehenkilö sai vakavia sivuvaikutuksia

Tämä ei todellakaan ole mikään yksittäistapaus. ModeRNAn (joka ei siis ole valmistanut toistaiseksi yhtikäs mitään koskaan) testeissä yli puolet testattavista sai sivuoireita, ja vakavia systeemisiä oireita 21%. Tuloksia kuitenkin luonnehdittiin "lupaaviksi".

Muistetaan se, että näiden körönärökötteiden testaus on aloitettu suoraan ihmisistä. Eläinkokeet on jätetty välistä vaikka kyseessä on täysin uudenlainen lääkitys. Eikä edes koko "virusta" ole koskaan eristetty. Koskaan.

Aiemmissakin rokotuksissa on vältetty kaksoissokkotutkimusta kuin ruttoa (pun very much intended) – eikä pitkäaikaisseurantaakaan ole tehty ikinä. Uusien rökötteiden kohdalla toimitaan samoin – siis muutenkin hötkyillyn prosessin lisäksi.

Tässä AstraZenecan jippoilussa sokkouttamiseen on rinnalla käytetty aivokalvontulehdusrokotusta – mikä onkin epäilemättä tosi hyvä placebo – mutta tästähän YLE ei turhaan mitään kerro.

Täydellisen vastuutonta, sanottaisiin missä muussa tapauksessa tahansa, mutta lääketehtaathan on vapautettu kaikista seurauksista vaikka mitä tapahtuisi – koska tiedetään hyvin, että rokotuksista on pelkkää haittaa. Varsinkin näistä uusista geenimanipulointivimpuloista. 

Sivuvaikutukset eivät ole sivuvaikutuksia. Ne ovat lääkkeiden ominaisuuksia. 
AstraZenecan mukaan on mahdollista, että ongelma on sattumaa: Kaikenlaisia sairauksia voi tulla esiin, kun tuhansia ihmisiä tutkitaan.
Ihan varmasti. Jatketaan ihmeessä samaan malliin piittaamatta kaikesta.
Euroopan komissio kertoi elokuun puolivälissä, että se on tehnyt lääkeyhtiö AstraZenecan kanssa ensimmäisen sopimuksen mahdollisen koronavirusrokotteen ostoista. Suomi on ilmoittanut osallistuvansa yhteishankintaan.
Vaikka firman pintaa ei kovin syvälle tarvitse raaputtaa kun löytyy todella kyynistä toimintaa, Euroopanneuvostoliitto on jo valmiiksi tilannut tältä hämäräfirmalta myrkkyä, joka tulee aiheuttamaan todella paljon tuhoa. Ja Suomi mallioppilaana tietysti ensimmäisenä käärimässä hihaansa. 

Tämä todellakin on rikos ihmisyyttä vastaan.
Väliaikaiset keskeytykset lääketieteellisissä kokeissa eivät ole tavattomia. Vakavien ja odottamattomien reaktioiden tutkiminen on pakollinen osa turvallista testaamista.
"Turvallista testaamista". YLEn vastuullinen viestintä jatkuu mengelöintilinjalla.
Kaksi muuta rokotetta on myös kolmannen asteen testivaiheessa Yhdysvalloissa: Moderna-yhtiön sekä Pfizerin ja BioNTechin rokote.
Testejä on yhdeksällä eri lääkevalmistajalla menossa. Miksi Totuusministeriö ei ota selvää raportoimistaan asioista? Me, asiakkaat, pakkomaksamme tämän valeuutissivuston toiminnan.

Ei kommentteja: