2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

perjantai 4. syyskuuta 2020

Bolshevism 2.0

Mikä mahtaa olla narratiivi tälle viikonlopulle?

Miksi Navalnyi myrkytettiin juuri novitšokilla? Kehittäjän mukaan hermomyrkkyä voitiin laittaa jauheena teepussiin

Niin, miksi? Myrkky tunnistetaan venäläiseksi, joten "syyllisten" löytäminen on helppoa. Lisäksi myrkyttäjä on jälleen kerran niin tohelo, että uhri ei edes kuole. Eikä kyseinen hermomyrkky ole vaikuttanut kehenkään muuhun, vaikka onkin radioaktiivista.

EU kehottaa Venäjää yhteistyöhön Navalnyin tutkinnassa, tai luvassa voi olla pakotteita

Jaha? Pakotteita? Niitä, jotka kohdistuvat aina kansalaisiin jotka eivät ole tehneet yhtikäs mitään ansaitakseen elintasonsa kuristamisen? Kuulostaa jälleen kerran todella hyvältä suunnitelmalta.

Jerusalemista löytyi haudattuja pylväänpäitä, jotka kielivät muinaisesta ”loisteliaasta palatsista”

Oh! Ihanaa! Samaan aikaan Israel pommittaa Syyriaa, Palestiinaa ja Libanonia – ja tuolla Libanonin puolella on käytetty myöskin fosforia, mikä tekee sotarikoksesta erityisen räikeän. Mutta hei kattokaas näitä pylpyröitä!

Italian ökyrikkaiden juhlinta Sardiniassa kostautui koronan muodossa – Berlusconista tuli ”Smaragdi­rannikon kirouksen” viimeisin uhri

Smaragdirannikon kirous. Ökyrikkaita. Ja ninjaviruksen kosto!
Sata vuotta sitten ninjavirusta kutsuttiin Kansasintaudiksi Espanjantaudiksi, koska se alkoi Kansasissa. Vähän niin kuin nykyistä kutsutaan Fort Detrick -flunssaksi. Tiesittekö muuten, että bolshevistien "maaliskuun vallankumous" alkoi samana päivänä kuin tämä meidän vitsauksemme julistettiin "hätätilaksi"? Ja mikä oli ensimmäinen bolshevismin oire tuolloin? Vessapaperipaniikki.

Ranskan koronaluvut ovat nousussa – kahtena vuorokautena peräkkäin todettu yli 7 000 uutta tartuntaa

...jotka eivät aiheuta sairastumista eivätkä mitään muutakaan. Pääasia että paniikkia riittää. Tai kuten YK:n koronapoppiyhteislaulubiisissä sanotaan:
“Around the world we’re closing borders, COVID-19 on the rise
A new world order behind closed doors, the storm will pass, we will survive
We will rise, we will rise again, our isles will rise again
We will rise, we will rise again, our world will rise again”

Kultainen koronaohje: Sulje suusi

Yeah. Shut the phuck up, right?
Turvat umpeen! Tuijotetaan sitä puhelinta!

Iranin kidutuskeinot julki – ”kipu oli mieletöntä”

Ilmankos tuo Kirkkalan Antti ei ehtinyt koronapropagandaa skrivailla; piti skrivailla Iranin vastaista propagandaa. Antti ei vissiin osaa arvata kutka iranissakin on kidutuksen jalon taidon opettaneet? Arvauksia? No, sehän oli tietystikin KeskusÄlytysToimisto.

Mutta nythän on sitten syytelty jatkuvasta kiduttelusta Valkovenäjää ja Irania. Ja myrkyttelystä Venäjää. Ja Bulgariassa on jotain mellakointia? Hmm. Ukrainassa mitään kytemässä? Krimillä? ...Baltiassa? Suomen rajalla? Jännää.

Näin Valko-Venäjä manipuloi videota mielenosoittajista

Kappas! Tässäkin on auteurina Korona-Kirkkala. Ohhoh. Ja tämä siis on Kokoomuksen ikioma kerholehti.

Turvallisuusvirasto: Venäjä yrittää horjuttaa yhdysvaltalaisten luottoa postiäänestykseen

Voi kääk! Aina ne venäläiset on horjuttelemassa viattomia amerikkalaisia. Siellä vain yrittävät kaikessa rauhassa – hirmuisen demokraattisesti – päättää äänestääkö dementikkoa vai sitä tositeeveeheppua – ja sitten venäläiset sotkevat kaiken taas.

STM: Tällaisia rajoituksia tulee, jos korona­epidemiassa siirrytään kiihtymisvaiheeseen

"Epidemia", joka ei ole koskaan – edes loputtomalla tilastojen väärentelyllä – yltänyt minkään tason epidemiaksi. ...Mikä ei ole ihme, kun kyseistä fiiruxta ei ole olemassakaan. Kuten ei fiirruuxxia ylipäätään. Mutta meediostolle (ja itsestäänselvästi poliitikoille) tämä on samantekevää. Pääasia että paniikki virtaa ja hysteria ryskyy. Ja ihmiset antavat virastojen työntyä ihan kaikkeen.

Tässä vielä kiva piirustelu siitä, mitä kaikkea on mahdollista tehdä Irlannin koronapamppuvilkku-sovelluksella. Ihmiset saavat jossain määrin osallistua elämään, jos pystyvät todistamaan joka käänteessä olevansa terveitä – mikä pitää toki testata uudestaan ja uudestaan. Koska vapaus!
Ei väliä sillä, että ninjaviruksen olemassaoloa ei ole koskaan todistettu, että testit näyttävät mitä sattuu, että poliitikkojen fasistiotteista mikään ei perustu mihinkään –  että niistä on pelkästään haittaa. Mitäpä tuosta! Pääasia että saadaan mikromanageroida ihan jokaisen elämä pienintäkin yksityiskohtaa myöden. Koska mitenkäpäs me nyt voitaisiin itse tietää miten oma elämä pitää elää?

Ei kommentteja: