2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Aalto vaikka ihmeissä

Ämpäritelkkarin terrorismi tänään:

Flunssa-aalto iski Ruotsissa, vaikka koronarajoitukset ovat voimassa – lääkärit ihmeissään: "Se leviää hygieniatoimenpiteistä huolimatta"

Katsotaanpa kuinka monta pelonlietsontakonnotaatiota on saatu pakattua yhteen otsikkoon – ilman mitään syytä, toki.

Se, että ihmiset niiskuttavat syksyisin, on tällä kertaa ihan uusi ja ihmeellinen tapahtuma: "-aalto". Vähän niin kuin tsunami, eiks jeh? Sille ei vaan voi mitään; se syöksyy kaukaa mereltä ja nielaisee kaiken hyiseen syleilyynsä.

Ruotsi. Siellähän tehtiin terroristijärjestö WHOn mukaan kaikki väärin koronademonin suhteen – koska siellä koitettiin käyttää edes vähän järkeä, eikä ruvettu hötkyilemään koskaan-todentamattoman ninjaviruksen takia. Joten pelkkä maannimi jo pelottaa suomalaisilta pissat housuun. Böö. 

Mutta! Koska on sielun synkkä ja myrskyinen yö – jolloin nuotiotarinoita esitellään "tieteenä", ja niiden nojalta pakotetaan ihmiset tekemään luonnottomia asioita – ovat lääkärit ihan ulalla siitä, että loputon (immuniteettia heikentävä) käsidesin hinkkaaminen ei tehnytkään maailmasta (tai siis Ruotsista) lopullisesti niiskuttamatonta paikkaa. Ja koska lääkärit ovat "asiantuntijoita", ei maailmanloppua estä enää mikään. SE vaan leviää ja leviää. Vähän niinku tsunami. Hyinen syleily.
Koronavirus ja sen oireeton kantaja, Rosinante – ja potilas, joka näkee unta siitä, miten hän juoksee karkuun jotain, muttei pääse eteenpäin.

Ei kommentteja: