2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Tällainen on julistus

Tällainen on koronarokotteen tekijöiden turvajulistus

Jokainen tietää, että kyseinen julistus on pelkkää sanahelinää. Nämä valmistajat ovat vasiten hankkiutuneet asemaan, jossa heitä ei voi syyttää mistään – koska vahingonkorvaushakemukset alkoivat tulla turhan kalliiksi. 

Tämä tapahtui jo vuonna 1984.

1984.

Mukana ovat yhtiöt AstraZeneca, BioNTech, Moderna, Pfizer, Novavax, Sanofi, GlaxoSmithKline, Johnson & Johnson ja Merck.
AstraZenecan – joka siis toimittaa rokotteen, jota heillä ei ole, EUn alueelle (kaupat on jo tehty – veronmaksajien rahoilla) – synnit linkitin jo aiempaan julkaisuun.

Tässä lisäksi linkki Pfizerin vastuuttoman toiminnan listaan. Ja GlaxoSmithKlinen. Ja Johnson&Johnsonin. Ja Merckin. Muut ovat ilmeisesti sen verran tuoreita puljuja, että niiden touhujen hakemiseen vaaditaan enemmän etsiskelyä. Ja Inovio ei ilmeisesti ole vaivautunut edes teeskentelemään eettisyyttä.

ModeRNAssahan on sellainen mielenkiintoinen ominaisuus – sen lisäksi ettei ole koskaan tehnyt markkinoille saakka yhtikäs mitään –, että firma haki patenttia tälle rokotteelle jo vuoden 2017 marraskuussa – saatesanoilla: "Because of a concern for reemergence or a deliberate release of the SARS coronavirus, vaccine development was initiated. " 

Jännä. Kaksi vuotta ennen kuin tämä "uusi" koronaninjavirus ilmaantui sairastuttamaan taloutta ja politiikkaa. (Toki siitä on merkintöjä jo vuodelta 2013, vaikka sitä kuulemma ei ollut olemassa vielä silloin.)
Tämä on todella huono vitsi.

Ei kommentteja: