2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 24. syyskuuta 2020

Ampui syynä pelko

 Tänään loruillaan:

Pohjois-Korea ampui aluevesillään eteläkorealaisen kalastusvirkamiehen,Etelä-Korean mukaan syynä koronan pelko

Ihan varmasti ampuikin – ja nimenomaan koronan™ pelossa. Viiskulma voi heittää mitä tahansa täkyjä, ja meediosto pupeltaa ihan kaiken.

Kim Jong Un antaa näytöksen siitä, miten ninjaviruksia torjutaan pitkiltäkin etäisyyksiltä tuijottamalla pahasti.

Hysteriarintamalla muuta? No tottahan toki!:

Järkyttävä uusi simulaatio näyttää, miten Etelämantereen jääpeite sulaa aikanaan kokonaan, jos ilmaston lämpeneminen ei pysähdy

Uusi järkytyssimulaatio, jihuu! Mallinnokset rulaa ihan täysillä aina.

Niistä puheenollen, Brittein saarilla on taas mallinnettu körönää:

Edes tuo "likely" ei ole likely. Koko virusta ei ole olemassa. 

...ja kyseessä on siis tauti, jonka olemassaoloa kukaan ei olisi edes huomannut, jos ei meediosto ja poliitikot olisi yhdessä meuhkanneet tästä epäasiasta päivästä toiseen koko vuoden.

Lisäksi: edelleenkään kyseisen ninjaviruksen olemassaoloa ei ole edes yritetty todentaa. Siksi narratiivi muuttuu jatkuvasti, vaikka mitään ei oikeasti tapahdu.

Ei kommentteja: