2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 10. syyskuuta 2020

Jännän ääret

Kuten jokainen on varmasti pannut merkille, Viiskulma heittelee ilmoille kaikenlaista – ja katsoo sitten vierestä että mikä sattuu vetämään. Pari tällaista täkyä kiinnitti huomiota nimenomaan sillä, että jatkoa ei koskaan tullut (vielä):

Uudet satelliittikuvat paljastavat: Pohjois-Korea valmistautuu mannertenvälisten ohjuksien testaukseen?

 ja:

Iranilla on kymmenkertaisesti liikaa rikastettua uraania, kertoi YK

Huomennahan olisi jälleen täydellinen päivä järkätä joku false flag. On kulunut 19 vuotta siitä, kun edellinen eräiden kaipailema "uusi Pearl Harbor" tapahtui – ja tämä vuosi on myllätty cövid-19(84)n syövereissä.

Sattuvasti silloin edellisen 911-spesiaalin jälkeen terveysasiantuntijat kertoivat, miten ilma on ihan vaaratonta hengitettävää – mitä seurasi tuhansia ja tuhansia syöpäkuolemia –, ja nyt samassa kaupungissa on suljettu kaikki ja panikoitu hengitysviruksesta jota ei ole olemassa.

Kill-Bill Gates O'Hell on profeetallisilla kyvyillään ennustanut, että plandemia II saattaisi hyvinkin olla bioterrori-isku – ja kuten olemme huomanneet, Kill-Bill osaa ennustaa.

Tokihan, kuten tapoihin kuuluu: nämä skenaariot, "joihin kukaan ei koskaan olisi pystynyt varautumaan", tapahtuvat aina samaan aikaan kun juuri tuota skenaariota harjoitellaan juuri samassa paikassa. ...Ja Natohan on sattumoisin "harjoittelemassa" Valkovenäjän rajoilla paraikaa.

...Mutta yhtäältä, kun näillä tyypeillä kärsivällisyys tuntuu riittävän pieneen odotteluun – ehkä seuraava Pearl Harbor tapahtuu vasta marraskuun 9. En jaksa millään uskoa etteikö tätä ykkösen ja yhdeksikön kombinaatiota jotenkin käytettäisi hyväksi.

Tietystikin, kun koronahärdelli pyöräytettiin bolshevikkien maaliskuun vallankumouksen vuosipäivänä käyntiin... Mikäs päivä se lokakuun vallankumous alkoi?

...Tämä toki on sellaista ihan hömpsistä pömpsis __________teoriointia, jolle ei ole koskaan ollut mitään todellista tarvetta, joten... Hajaantukaa?
Weapons of mass destruction, guys!

Ei kommentteja: