2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

maanantai 28. syyskuuta 2020

Keskellä ymmärrämme selvemmin

Joku on ehkä saattanut huomata, etten ole ihan samaa mieltä seuraavan otsikon kanssa:

Sanna Lauslahti: Turvasta ei tingitä rokotetutkimuksessa

Se, että rokotteita ei koskaan kaksoissokkotestata, kertoo ihan muuta kuin mitä Sanna tässä koittaa lässyttää. 

Osta multa hei testaamatonta litkua, joka sisältää raskasmetalleja, sikiösoluja, vierasta dna:ta, formaldehydia, glyfosaattia ja kaikenlaisia muitakin ylläreitä. Mitä ylläreitä? Sitä ei voida kertoa koska liikesalaisuus.

Sanna aloittaa suoraan olennaisesta:

Useilla uusilla innovatiivisilla lääkkeillä on korkea hinta.

Sanos muuta, Sanna. Ne maksavat ihmishenkiä. Ne aiheuttavat sairastumista ja vammautumista – mutta jos puhutaan ihan finanssimielessä kalliudesta, niin tähänhän liittyy kiinteästi patentointi

Patentoinnilla julistaudutaan monopoliksi, joka voi hilata tuotteen hinnan juuri niin korkealle kuin ikinä kehtaa – koska kansanterveys, eiks jeh.

Lisäksi rokotteiden kohdalla maksaja on aina valtio – eli siis veronmaksaja. Valtio myös subventoi "tutkimusta", joten lääkefirmat saavat voitot tuplana – jos ei lasketa osakevoittoja mukaan.

Koronakriisi ei ole ohitse, uusi aalto on nousussa.

...vaikka ensimmäinenkään aalto ei perustunut mihinkään. Sanna on varmaan tietoinen siitä, että jokainen "varmistettu" körönätapaus mahtuu virhemarginaalin sisään? 

    Kun ynnätään kaikki testit, ja lykätään virhemarginaali mukaan, aivan kaikki positiiviset testitulokset ovat tuon virhemarginaalin sisällä vaikka miten pieneksi sen haluaisi prosentuaalisesti määritellä. Kaikki. Ihan jokainen "varmistettu" positiivinen testitulos.

Ilmankos sairastaja ei juuri koskaan edes tiedä olevansa sairas. Ilmankos "oireeton kantaja" muodostui niinkin myyttisiin mittoihin siksi aikaa, että ihmisten auringosta saama D-vitamiini alkoi pudota päivien lyhenemisen myötä, ja voitiin taas ruveta raportoimaan "koronaan liittyvistä kuolemista" – eli väärin mutta nasevasti lyhennettynä: koronakuolemista™.

Sanna on varmaan hyvin perillä siitä, että PCR-testiä ei ole tarkoitettu diagnosointiin? Hän varmaan tietää senkin, että "viruksen" pitäisi näkyä jo kymmenkertaisella vahvistuksella – mutta että oletettavastikin "varmuuden vuoksi" käytetään 45-kertaista, jolloin näytteestä voisi kuvitella löytyvän ihan mitä ikinä halutaan löytää... 

Ja silti  – vaikka etsitään sekvenssiä, joka on jo valmiiksi jokaisessa (kromosomi 8) – testi onnistuu löytämään vain määrän, joka mahtuu virhemarginaaliin. Tämän lisäksi on vieläpä ihan virallisesti jouduttu toteamaan, että rapiat 90% positiivisista tuloksista on itse asiassa vääriä positiivisia.

Kaikki nämä joka vaiheen epävarmuusprosentit tuottavat yhdessä tyrmäävän imaginäärisiä satunnaislukuja – mikä vapauttaakin toimijat täydellisen merkitysvapaaseen viestintään. Mikään ei tarkoita mitään, ja kaikki osoittaa juuri sinne minne halutaan sohia.

    Enkä ole vielä edes päässyt lempparidetaljiini, eli siihen että koko virusta ei ole koskaan todennettu. Että yhtäkään virusta ei ole koskaan todennettu. Että rokotustehtailijat tietävät oikein hyvin, että rokotukset eivät paranna mitään vaan paljon todennäköisemmin sairastuttavat.

Ja Sanna tässä kertoo meille, miten vastuullisesti sadoista erillisistä myrkytysoperaatioista narahtaneet rokotetuottajat kokevat eettiseksi velvollisuudekseen turvalliset tuotteet.

Pandemrixin narkolepsiaa aiheuttanut adjuvantti on edelleen käytössä. Mikään ei ole muuttunut. Cövid-rokotteen edesvastuuta rokotevahingoista (eli siis vammauttamisesta, sairastuttamisesta ja kuolemista [:"vahinko"]) ruvettiin poistamaan jo helmikuussa – ennen kuin koko tautia virallisesti edes tunnettiin. Se oli vielä "mysteerivirus" tuohon aikaan. Ja mystinen sähkötupakkatauti.

Kaikki haluavat vihdoin viimein tämän koronapainajaisen päättyvän.

Eivät kaikki. Sen suunnitellaan jatkuvan vuoteen 2025 saakka.

Sattuvasti terroristijärjestö WHO julisti plandemian saman päivänä, kun vuonna 2018 [myöh. EDIT: tarkoitin tietysti vuotta 1918; d'oh] Kansasissa törmättiin "epidemiaan", joka tietysti nimellisesti siirrettiin ihan toiselle mantereelle. Sattumoisin tuohon sairastuivat tuota toista mannerta tuhoamassa olleet sotilaat – jotka yhtä lailla sattumoisin oli juuri rokotettu, turvallisuuden vuoksi tietysti.

Ja mikä oireyhtymä vastaa täsmälleen tuon väärinnimetyn "pandemian" oireita? Aspiriinin yliannostus.

Sannakin on varmaan tietoinen siitä, että aspiriinia ei kannata ihan kauheasti popsia. ...Kuten ei mitään muitakaan särkylääkkeitä. Että voipi käydä huonosti siinä. Miten kummasti aspiriinia ei juuri suositella enää ollenkaan, eikä varsinaisesti buranaakaan... eikä oikeastaan niitä panadollejakaan. (Jännä miten särkylääkkeistä puhutaan tuotenimillä, eikös.)

Vuonna 1918 kuitenkin syötiin aspiriinia, ja paljon. Sehän tehosi kaikkeen!

Bayer, taattua laatua IG-Farbenista Monsantoon!

Sanna, sulla varmaan on jotain nasevaa tähän kohtaan?

Yhtäkkiä kriisin keskellä ymmärrämme selvemmin, kuinka kriittistä ihmisten terveyden ja yhteiskunnan toiminnan kannalta tutkimustyö sairauksien selättämiseksi onkaan.

Holtittoman, epätieteellisen sanelupolitiikan aiheuttaman kriisin keskellä? Määritteletkö vähän tarkemmin, mitä tarkoitat sanoilla "ymmärrämme selvemmin"? 

Tarvitaan rokotteita ja lääkkeitä COVIDin kaltaisten uusien vitsauksien voittamiseksi, mutta samalla tarvitsemme parannuskonsteja monien, vanhojen tuttujen sairauksien parantamiseksi.

Sanna puhuu nyt vissiin niistä "idiopaattisista" sairauksista, joihin on olemassa hyvin selkeät syyt, mutta lääkärit jotenkin eivät millään kykene niitä näkemään – ja "hoitavat" näitä diagnosoimatta jättämiään oireyhtymiä tuurilääkinnällä? Siinä muuttuvat vanhat tutut sairaudet usein ihan tunnistamattomiksi kun mikään määrä lääkeyhdistelmiä ei tunnu toimivan ja tämä edelleen diagnosoimaton sairaus valtaa vähitellen koko ruumiin.

Osa sairauksista saattaa olla uusia vitsauksia kuten COVID19, mutta samalla meillä on monia sairauksia, joihin ei vielä parannuskonsteja ole löydetty.

Tai sitten parannuskonstit on kyllä olemassa, mutta niitä ei suostuta edes harkitsemaan. Ja koska potilaalla ei muka ole oikeutta omaan ruumiiseensa, häneltä kielletään kaikki toimivat hoidot – ja tarjotaan sen sijaan ihan äsken patentoituja jippokikkahoitoja, joista saa hyvät rahat (varsinkin kun potilas ei edelleenkään parane, vaan menee huonommaksi [:"cashflow"]).

Kukaan tai mikään toimija ei pysty voittamaan koronaa yksin.

...paitsi kuka tahansa rippusella järjenkäyttöä – ja vitamiineja. Tämä ei kuitenkaan Sannan mielestä ole validi ratkaisu.

Yhtään lääkettä tai rokotetta ei päästetä markkinoille ennen kuin sen teho ja turvallisuus on osoitettu.

Paitsi vaikkapa se aspiriini. Kaikki SSRI-lääkkeet. Statiinit. Verenpainelääkkeet. Verenohennuslääkkeet. Kilpirauhaslääkitys. Sytostaatit. Tai joka ainoa rokote. Mutta yhtään muuta ei. Paitsi suunnilleen kaikki. 

    Vaan tällä alallahan nämä prosentit on vain viitteellisiä, ja "tarvitaan lisää tutkimusta" – joka maksetaan siis just sun kukkarosta. ...koska omilla rahoilla on mälsää tehdä mitään, varsinkin jos siitä ihan oikeasti pitäisi ottaa vastuu koko painolla: jokaisesta ruumiista, vammauttamisesta ja sairastuttamisesta. Onneksi ei tarvitse, joten voi luritella kaikenlaista ja olettaa että poliitikot ja meediosto hoitaa hommat kotiin [:"kotiutus"].

Ehkä tämä auttaa ymmärtämään hiukan enemmän myös sitä, miksi useilla uusilla innovatiivisilla lääkkeillä on korkea hinta. Lääketeollisuuden yritykset ovat kaupallisia toimijoita, joiden on katettava liiketoiminnallaan myös kaikki myös tämä epäonnistunut kehitystyö.

Jep. Kiitos, Sanna. Lääketeollisuuden yritykset ovat kaupallisia toimijoita, joiden kehitystyö on jo lähtökohtaisesti epäonnistunutta – paitsi silloin, kun ihan tarkotuksella halutaan myrkyttää ihmisiä. Siinä tapauksessa onnistumisprosentti on suorastaan huikea. Ja mehän molemmat tiedämme, että lääketehtailla menee paremmin kuin koskaan.

Ei kommentteja: