2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

tiistai 29. syyskuuta 2020

On esimerkiksi todennäköistä

Spesialistiekspertit jatkavat huuhaapornoaan:

Covid-19 tappanut yli miljoonan – Professorilta ”järkyttävän kuuloinen” luku: ”Kuolleiden määrää on aliarvioitu merkittävästi”

Jossain on kuolleita, joita ei ole huomattu laskea mukaan? Vai onko tässä nuotiotarinassa nyt kyse siitä, että "oireettomat kantajat" ovatkin tietämättään jo kuolleet? Mitä professori oikein tarkoittaa? Kertokaa, oi Professori, ennen kuin tikahdun uteliaisuuteen!

Koronaviruksen aiheuttamaan covid-19-tautiin kuolleiden todellinen lukumäärä saattaa olla kaksi kertaa todettua suurempi, arvioi Bloombergin haastattelema professori.

Huh! Se on kyllä melkoinen mälli, se. Yllättäin ihmisiä onkin kuollut kaksi kertaa enemmän kuin on huomattu. Mutta mikä on tämä Bloombergin haastatteleman professorin nimi? Vai eikö toimittaja ole saanut sitä vielä kanavoitua sieltä rajan takaa?

Kuljetetaanko tässä professorin kalmoa? Vai onko jompi kumpi näistä larppaajista tietämättään jo kuollut?

Koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on kuollut yli miljoona ihmistä.

Eikä ole. Miljoonalla ihmisellä on saattanut olla flunssan oireita niiden keskimäärin kolmen letaalin krempan lisäksi. Osa on myös ilman ensimmäistäkään oiretta "testattu" positiivisiksi vaikka testillä ei voi diagnosoida – ja moni näistä on sattunut kuolemaan ties mihin, ja kuolinsyyksi on merkitty ninjavirus, joka ovelasti on aiheuttanut onnettomuuksia, vaikkapa.

Tällä menolla körönä™ ei koskaan tule ohittamaan liikenneonnettomuuksia kuolinsyynä... tavallaan. Mutta jos saataisiin jotenkin ihmiset ajattelemaan, että liikenneonnettomuudet itse asiassa aiheutuvat uudesta liikenneonnettomuusviruksesta... Hmm?
Jokainen tietää tämän: kuolintodistuksissa on valehdeltu ummet ja lammet – koska koronadiagnooseista™ saa rahaa, ainakin jenkeissä. Ja koronakuolemista™ vasta saakin. Tämä on bisnestä kaikki.

Luku ei välttämättä ole koko totuus tilanteesta, arvioi Bloombergin haastattelema professori Alan Lopez viime viikolla. Melbournen yliopiston globaalia taudinhallintaryhmää johtava Lopez arvioi, että koronaan kuolleita voi olla lähes kaksi kertaa enemmän.

Melbournen taudinhallintaryhmä? Se sama porukka, joka pieksää ihmisiä jotka eivät suostu pitämään kuonokoppaa jolle ei ole kerrassaan mitään tieteellistä perustetta? Jonka pakottaminen on ruumiillisen haitan aiheuttamista? 

    Lopezin Alan veikkaa, että luku, joka jo lähtökohtaisesti on väärennetty reilulla kädellä ylöspäin, onkin yhtäkkiä tuplasti sitä mitä tähän tultaessa on väärennelty? No, miksikäs ei, kun nyt vauhtiin on kerran päästy.

”Miljoonalla kuolemalla on painoarvoa itsessään.

Onhan sillä. Sen takia näitä lukuja liiotellaan. Tällä "tieteellä" kun alkaa noin muuten painoarvo olla melkoisen vähäistä.

Niin järkyttävältä kuin se kuulostaakin, on perusteltua väittää, että kuolleiden määrää on aliarvioitu merkittävästi”, Lopez sanoo Bloombergille.

Epäilemättä. Perusteltua on. Ja jos kerran professori niin sanoo, niin eihän siihen nyt mitään perusteita edes tarvita.

Jopa maissa, joiden terveydenhuoltojärjestelmät ovat kehittyneitä, kuolleisuutta on vaikea arvioida tarkasti.

Onhan se. Joskus kyse on vain nukahtaneesta. Joskus luulee itse olevansa kuollut kun herää ja on unihalvaus päällä. Itse asiassa on täysin mahdoton diagnosoida mitään!

    Mutta onneksi on rokotteita, joita voidaan tökkiä siltä varalta että ei ollakaan kuolleita. Ja jos ollaan, niin adjuvanteissa on formaldehydiä, ja sehän toki on vainajille ihan oivaa apetta. ...Ja ilmeisesti elävillekin, kun siis eihän sitä muuten olisi noissa eläville annettavissa rokotteissa. Tietenkään.

On esimerkiksi todennäköistä, että kymmenet tuhannet covid-19-taudin aiheuttamat kuolemat jäivät Yhdysvalloissa virallisten tilastojen ulkopuolelle maalis–toukokuun aikana, kertoo Jama Internal Medicinessä .

Jamapa jama. Kun ei osata diagnosoida, ja testaamiseenkin käytetään systeemiä jota nimenomaan ei ole tarkoitettu siihen... No, tietäähän sen miten siinä käy. Ihmiset kuvittelevat olevansa elossa, kun ei olla diagnosoitu oikein.

Koronavirusta levittävät myös oireettomat ihmiset, joten kaikkia tapauksia ei välttämättä saada haaviin edes laajamittaisella testaamisella.

Näin käy taajaan sekä päntiännään. Koronahaavista tulee koronavilkku, ja kukaan ei jää kiinni siihen haaviin, koska siitä päätettiinkin tehdä se vilkku kuitenkin. Ja kun tosiaan sitä testiä ei siihen diagnosointiin ole tarkoitettu – ja jostain syystä kaikki unohtavat tämän pikkuisen yksityiskohdan koko ajan.

Koska tautiin sairastuneista ja siihen kuolleista saatu data on epätarkkaa, valtiot eivät pysty tekemään torjuntatoimia ajoissa, arvioi Lopez.

Semmoista se: fasismi on aina vähän kuitenkin jälkijunassa. Ihmisten pitäisi oikeasti olla jo kaikkien keskitysleireillä, jotta menisi juohevasti systeemit: olisivat ihmiset pois jaloista pyörimästä.

Juttu jatkuu graafin jälkeen.

Ihan varmasti jatkuukin. Tämä juttu senkun jatkuu ja jatkuu ja jatkuu vaikka mitään syytä sille ei olisi. Jos sattuu viiraamaan päästä yhtä pahasti kuin tällä taudinhallintaryhmäprofessorilla, niin jutulle löytyy juurta ihan loputtomiin ties mistä yllättävästä tangentista, joka noin lähtökohtaisesti ei kuulosta ollenkaan täysjärkiseltä – mutta hänen mielestään se on sitä. 

    Joten sitten pitää loputtomiin selittää muille että miksi tämä täysin huuruinen narratiivi on kuitenkin ihan... käyttis. Ah, ollapa professori. Sitä voisi vedellä hihastaan ihan mitä aloituksia tahansa, ja retoriikan majesteettina lykkiä menemään kunnes kukaan ei enää jaksa väittää vastaan. Se on akateemista, se.

Ei kommentteja: