2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

torstai 24. syyskuuta 2020

Un ballo in maschera

 Naamiohuvit on virallisesti aloitettu:

La traviata a.k.a. Sacra Corona Unita
...eikä alamäki ole vielä edes kunnolla päässyt vauhtiin. Kansanetuilijat eivät mielestään ole aiemmin liottaneet aivojaan tarpeeksi happivajaassa liemessä – joten järjenjuoksu tulee olemaan todella villiä tästedes.

    Kun faktoja ei katsota valideiksi argumenteiksi – enkä jaksa enää tämän enempää jankata tämän kaiken ilveilyn epätieteellisyydesta – taidan pistää pillit pussiin ja seurata omasta aitiosta, kun kansakunnat romahtavat omaan älyttömyyteensä (tarkoituksella).

Jos löisin vetoa, kuvittelisin skenaarion purkautuvan jotakuinkin tässä järjestyksessä: "toinen aalto" todellakin alkaa niittää ihmishenkiä (mikä ei johdu olemattomasta fiiruxesta, vaan edelleenkin intuboinnista) – mistä johtuen ihmiset kilvan jonottavat rokotuksia – minkä jälkeen homma vasta riistäytyykin hallinnasta.

    Samaan aikaan tyrannia kukkii, ja kaikki dissidenssi karsitaan kovalla kädellä. Sallittua ei tule olemaan enää mikään, ja mielivalta hoitaa päiviltä nekin, jotka kuvittelevat että se, mitä ei ole erikseen kielletty, olisi muka sallittua.

Mikä huikeinta, myllytys alkanee Ruotsista – koska sitä kautta tämä järkipuoli narratiivi on tehokkaimmin myytävissä. Edelleenkin: "koronakuolemat"™ eivät johdu maagisesta mikrobista, vaan erikseen määrätyistä intuboinneista oireisiin, jotka aiheutuvat 5Gstä (ja ilmansaasteista ynnä muista myrkyistä – mutta erityisesti juurikin tästä uusimmasta säteilylähteestä). 

    Jos 5G sattuu toimimaan uudenkarhealla kännykälläsi tökkimättä, olet todnäk juuri mikroaaltosäteilyn ytimessä. Onneksi olkoon, ja hyvää matkaa Haadekseen. Jos se uusi lelu ei millään suostu asuinalueellasi toimimaan kunnolla, olet toistaiseksi jossain määrin turvassa – "kolmanteen aaltoon" saakka. 

Tosin jos olet jonkun flunssapiikin käynyt hakemassa, todennäköisyydet laskevat melko lailla eksponentiaalisesti – ja varsinkin jos suostut sen uuden jippokikkailurokotuksen hankkimaan... kannattaa katsoa että testamentti on kohillaan. 

...Paitsi että talouden kaatuessa kaikki menettää arvonsa, joten väliäkö tuolla. Hegemonistit toki ulosmittaavat senkin vähän jolla tulevaisuudessa voisi jotain arvoa taas olla (eli ihan kaiken). ...Vaan suurin osa ihmisistä on siinä kohtaa jo kuollut – jos ei intubointiin (tai muuhun iatrogeeniseen idiopatiaan), niin sitten nälkään. Tai pakkaseen.

    Uusi uljas maailma koittaa, mutta sitä todistamassa on vain kourallinen ihmisiä, ja seuraavalta sukupolvelta pimitetään historia täysin – kuten aina ennenkin. Tämä kaikki on tapahtunut ties kuinka monta kertaa. 

Edellinen Great Reset
Ihmiset ovat aina olleet pelkkää karjaa, jota huvin vuoksi juoksutetaan temppuradalla – ja sitä me näytämme olevan tämänkin syklin päätteeksi.

È scherzo od è follia, voi bättre folk sitten joskus kuunnella omissa aitioissaan – jahka Metropolitan joskus avataan. Se tuskin tulee tapahtumaan vuoden päästä.

Ei kommentteja: