2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Iltalehden viivästynyt paluulento reaalitodellisuuteen

Iltakoronalehti (muiden valeuutismeedioiden rintamassa) esittelee jälleen vaihtoehtoista todellisuuttaan:

Finnairin matkustaja kieltäytyi kasvomaskista lennolla Malagaan – viivästytti paluulentoa kahdella tunnilla

Paluulentoa viivästytti Finnairin terveyttä vaarantava maskipolitiikka. Maskipakko on matkustajille vain ja ainoastaan haitallinen – ja fasismia.

Iltalehdessä kuitenkin lääketieteelliset tutkimukset ovat merkityksettömiä silloin kun ne eivät edistä sanelupolitiikkaa. 

Sanelupolitiikka on diktatuuria. Diktatuuri on totalitarismia. Totalitarismi on fasismia – ja me elämme fasistivaltiossa (kuin myös koko muu maailma). Koskaan todentamattoman ninjaviruksen verukkeella.
Englannissa terveyspoliisi hyökkää myös niiden, joilla on lääketieteellinen poikkeuslupa (jollaista ei kenenkään pitäisi tarvita), kimppuun. Hienoa toimintaa! Kaikki on turvassa! ...vaikka tuo natsisika päättikin rikkoa turvaväliä ihan tuelta.

Ei kommentteja: