2020 – holhouksen kaipuu

Yhtäkkiä, vuoden 2020 alussa, katosi kaikkien maailman ihmisten kyky huolehtia itse itsestään. Meistä tuli avuttomia taaperoita, joita pitää taluttaa kädestä pitäen käsipesulle viiden minuutin välein, kuonokoppa naamalla. Koska muuten 0,001 ihmistä saattaa kuolla siihen että pesi kätensä väärin. Miksei tankit jo ole kaduilla? Miksei väärin ajattelevia ihmisiä ole vieläkään viety tyrmään? Mitä siitä, että vaikka koronatilastoja miten yritetään ruuvata ylöspäin, ihmiset kuolevat kaikkeen muuhun ylivoimaisesti enemmän? Tärkeintähän on saada ihmiset irti toisistaan, hyvänen aika! Koska hygienia! Tai jotain.

keskiviikko 23. syyskuuta 2020

Vaikka sen leveys

 Verorahat taas hyötykäytössä:

Helsingillä jättimäinen urakka: 100 000 liikennemerkkiä pitää vaihtaa – lakimuutos toi jokaiseen merkkiin muutoksen

Sama ruljanssi siis ilmeisesti koskee koko maata. Joka ainoa liikennemerkki menee vaihtoon, koska byrokratian ylipapisto niin on kekkaissut. 

    Ilmeisesti kaikki keltaiset viivat on nyt sitten saatu maalattua valkoiseksi, jotta päästään törsäämään toiseen täysin tarpeettomaan rahareikään – koska tärkeintä on se, miltä kaikkeen tunkeutuva sääntely näyttää. Ei paikata teitä, vaan maalataan niillä olevia viivoja lumenvärisiksi.

Liikennemerkki on vaihdettava, vaikka sen reunanauhan leveys olisi muuttunut vain millimetreillä.

Tässä ei varmaan voi puhua pilkunviilauksesta? Valtio on biljardipoliittisella koronapolitiikalla mengelöity haudanpartaalle, mutta me keskitytään nyt tähän. 

    Kohta päästään varmaan lisäämään "Asiaton oleskelu kielletty" –kylttejä joka kadunkulmaan – kun yksikään firma ei enää pyöri. Mielikuvitusviruksen takia.

Onneksi virkamiehiltä ei kuitenkaan koskaan viedä työpaikkaa alta. Aina keksitään jotain näennäistekemistä todellisten ongelmien ratkomisen sijaan.

Ei kommentteja: